Snelle Apple reparaties in Rotterdam

Heeft u een probleem met een Apple product? Een defecte iPad, Mac of een iPhone scherm reparatie in Rotterdam nodig? GSM Dokter helpt u snel met de reparatie van uw Apple device. Helaas komt een kapot iPhone scherm regelmatig voor, of is het nodig de iPhone batterij te vervangen. Na enige jaren intensief gebruik kan dat bij een iPhone of ander mobiel Apple product als een iPad noodzakelijk zijn.

iPhone scherm reparatie Rotterdam

De meeste iPhones worden veel gebruikt. Een beschadiging na een val, stootschade of waterschade kan zomaar ontstaan. Niemand wil echter door blijven lopen met een ontsierende barst of zelfs een verbrijzeld scherm. Ook het vervangen de accu, het repareren van aansluitingen of versleten knoppen komen regelmatig voor. Voorheen kostte het aanbieden van een iPhone ter reparatie veel tijd en was dit een kostbare aangelegenheid. GSM Dokter in Rotterdam heeft Apple experts in dienst die uw iPhone reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Terwijl u wacht!

Bij GSM Dokter helpen we u graag met:

  • iPhone scherm reparatie
  • iPhone knoppen vervangen
  • iPhone accu/batterij vervangen
  • iPhone oplaadaansluiting vervangen
  • Alle overige iPhone en Apple reparaties

Na het vervangen van het defecte iPhone onderdeel kan uw iPhone weer jaren mee. GSM Dokter gebruikt altijd originele Apple-onderdelen, waardoor u kunt vertrouwen op een goede kwaliteit.

Mac reparatie en Apple Watch reparatie

In tegenstelling tot reparateurs die alleen iPhones repareren, kunt u bij GSM Dokter ook voor een Mac reparatie, iPad reparatie en zelfs Apple Watch reparatie terecht. Soms komt het voor dat een Mac niet meer goed of helemaal niet meer opstart, traag geworden is of een beschadiging heeft opgelopen. GSM Dokter helpt u snel en vakkundig met een snelle Mac reparatie. Binnen no-time heeft u uw vertrouwde Mac weer terug. Heeft u een Apple Watch die niet defect is of schade aan het display heeft? Ook een Watch reparatie wordt door ons direct uitgevoerd, welk probleem u ook heeft! GSM Dokter is specialist in het uitvoeren van Apple reparaties.

Klaar terwijl u wacht

Bij GSM Dokter in Rotterdam werken gecertificeerde experts die Apple reparaties uitvoeren terwijl u wacht! Onze werkwijze? Het laten repareren van een iPhone, iPad, Apple Watch of Mac is erg gemakkelijk. Geen lange wachttijden meer, maar simpelweg online een afspraak maken, waarna u op de gewenste dag en tijd naar onze winkel in Rotterdam komt. Natuurlijk mag u ook gewoon binnenlopen, maar het maken van een afspraak garandeert dat u direct geholpen wordt. U krijgt bovendien altijd 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Gelukkig komt een defect na reparatie zelden voor, bekijk onze goede referenties.

Snel een Apple of iPhone reparatie in Rotterdam nodig? Neem gerust contact met ons op of vul direct het formulier in en maak een afspraak. Alle Apple reparaties worden zeer nauwkeurig en snel uitgevoerd.