Over GSM Dokter

GSM Dokter is al ruim 15 jaar actief in Rotterdam Centrum in Smartphone, MacBook, Playstation en Tablet reparaties. De klant staat bij ons centraal. Deskundig voeren we hoogwaardige Samsung reparatie, Huawei reparatie, iPhone reparatie, OnePlus reparatie, Google Pixel reparatie en nog veel meer Smartphone reparaties uit voor consumenten, bedrijven en verzekeraars voor een eerlijke prijs zonder wachttijden in Rotterdam Centrum en omgeving.

Al onze reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring in smartphone reparaties, u kunt er dus van uitgaan dat uw iPhone, Samsung, OnePlus of een andere Smartphone op de juiste wijze wordt gerepareerd. Wij gebruiken alleen originele Apple, Samsung, Huawei en OnePlus onderdelen en bieden ook 12 maanden garantie op de reparatie die wij uitvoeren.

Apple & GSM Dokter

GSM Dokter is aangesloten bij Apple onder Independent Repair Provider Program. Dit houdt in dat we als onafhankelijk reparatie bedrijf onderdelen rechtstreeks bij Apple kunnen bestellen en reparaties uitvoeren met Apple diagnose tools.

Wij hebben toegang tot originele Apple-onderdelen, -tools, -training, -diagnose en -bronnen om een verscheidenheid aan reparaties buiten Apple garantie uit te voeren voor onder andere iPhone en Mac, zoals het vervangen van het iPhone scherm en de batterij, het vervangen van het logic board en de videokaart van de Mac.

Hiermee onderscheiden wij ons van andere reparateurs en hebben erkende medewerkers die (Apple Certified iOS Technician) en ACMT (Apple Certified Macintosh Technician) zijn.

Dit houdt in dat na een reparatie geen melding zichtbaar is in de instellingen van uw toestel na vervanging van een onderdeel dat via Apple programma is gerepareerd.

Alle onderdelen buiten de Apple programma worden geleverd door derden en gaan niet via de officiële kanaal van Apple. Er kan in dit geval een melding verschijnen in de instellingen na de reparatie. Dit zijn wel originele onderdelen met zelfde kwaliteit en
natuurlijk 12 maanden garantie!

Smartphone Reparaties in Rotterdam Centrum.

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw iPhone zoals een kapot scherm kunt u in de meeste gevallen binnen 30 minuten worden geholpen. Samsung Scherm kapot? Of een Huawei waarvan de batterij snel leeg loopt? Een iPhone die niet meer wilt opladen?

Al deze problemen zijn bekende reparaties die vaak voorkomen.

Bekende modellen die wij onder andere repareren:

  • iPhone met een defect scherm. U moet het scherm laten vervangen wegens onopzettelijke schade of verkeerd gebruik.
  • Samsung scherm reageert niet meer of uw Samsung geeft geen beeld.
  • iPhone batterij loopt snel leeg.
  • Huawei die niet meer aan gaat.
  • Samsung laadt niet op door gedetecteerde vocht.
  • Sony met een barst in het scherm door een val of stoot schade.
  • OnePlus waarvan de software blijft hangen.
  • En nog veel meer!

Heeft u een model die u niet op onze website terug kunt vinden zoals een Redmi reparatie, Xiaomi reparatie, Wiko reparatie of een andere smartphone reparatie? Bel ons of stuur ons een e-mail of kom gerust langs ons filiaal in Rotterdam Centrum.

GSM Dokter Moederbord reparatie.

Wist u dat wij ook experts hebben die uw Moederbord van uw iPhone, iPad of Macbook kunnen repareren? GSM Dokter maakt alles beter!

Hieronder ziet u bekende moederbord reparaties aan uw iPhone, Macbook of iPad.

Heeft u een reparatie die u niet op onze website terug kunt vinden? Bel ons of stuur ons een e-mail.

Tevredenheidsgarantie van GSM Dokter met honderden tevreden klanten:

✓  Originele onderdelen!
✓  Zonder afspraak binnenlopen!
✓  Directe reparatie!
✓  12 maanden garantie!
✓  Behoud van data!
✓  Gecertificeerde reparateurs!
✓  Gevestigd in Rotterdam Centrum!
✓  Lekkere koffie en thee!