GSM Dokter maakt alles beter. En als we zeggen alles, bedoelen we ook alles. Wij repareren alle devices van alle merken. Bij ons kunt u behalve met uw smartphone terecht met uw smartwatch, laptop, MacBook, game console, tablet en zelfs uw e-reader. Wij geloven in kwaliteit, service en de klant staat bij ons op nummer #1. Reparatie gebeurt altijd vlot en professioneel en bovendien werken wij uitsluitend met originele onderdelen.

 

Waarom GSM dokter

Wij zijn een klantgericht en klantvriendelijk bedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij weten en begrijpen als geen ander dat onze klanten altijd willen kunnen rekenen op een goed functionerende smartphone. Dit zijn een aantal van de voordelen waarvan u profiteert wanneer u GSM Dokter inschakelt.

 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak
 • Webshop voor accessoires
 • Meer dan 15 jaar ervaring

 

Geschiedenis GSM dokter

15 jaar geleden openden wij onze winkel in Rotterdam Centrum en vandaag de dag zijn wij nog steeds actief op het gebied van smartphone, MacBook, Playstation en tablet reparaties. Deskundig voeren we hoogwaardige reparaties uit aan devices van bekende merken zoals Samsung, Huawei, iPhone, OnePlus en Google Pixel. Maar ook uw Sony, Apple of Oppo mag u bij ons langsbrengen. En uiteraard elk ander apparaat dat reparatie nodig heeft. Wij werken voor zowel consumenten als voor bedrijven en verzekeraars uit Rotterdam Centrum en omgeving.

Al onze reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring in smartphone reparaties, u kunt er dus van uitgaan dat uw iPhone, Samsung, OnePlus of een andere Smartphone op de juiste wijze wordt gerepareerd. Wij gebruiken alleen originele door Apple, Samsung, Huawei en OnePlus goedgekeurde onderdelen en geven 12 maanden garantie op iedere reparatie.

 

Hier kunnen we u mee helpen

Wij weten hoe vervelend het is om zonder telefoon of smartwatch te moeten doen. Daarom kunt u terecht voor een snelle en betrouwbare reparatie van al uw apparaten. Van kapotte telefoon tot lawaaiige game console of defecte smartwatch. Geen probleem voor de experts van GSM Dokter. Wij repareren alles terwijl u wacht.

1. Telefoon reparatie

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw iPhone zoals een kapot scherm kunt u in de meeste gevallen binnen 30 minuten worden geholpen. Samsung Scherm kapot? Of een Huawei waarvan de batterij snel leeg loopt? Een iPhone die niet meer wil opladen?

Al deze problemen zijn bekende reparaties die vaak voorkomen.

Bekende modellen die wij onder andere repareren:

 • iPhone met een defect scherm. U moet het scherm laten vervangen wegens onopzettelijke schade of verkeerd gebruik.
 • Samsung scherm reageert niet meer of uw Samsung geeft geen beeld.
 • iPhone batterij loopt snel leeg.
 • Huawei die niet meer aan gaat.
 • Samsung laadt niet op door gedetecteerde vocht.
 • Sony met een barst in het scherm door een val of stoot schade.
 • OnePlus waarvan de software blijft hangen.
 • En nog veel meer!

Heeft u een model die u niet op onze website terug kunt vinden zoals een Redmi reparatie, Xiaomi reparatie, Wiko reparatie of een andere smartphone reparatie? Bel ons of stuur ons een e-mail of kom gerust langs ons filiaal in Rotterdam Centrum.

2. Moederbord reparatie (Controleer tekst en herschrijf waar nodig) 

Wist u dat wij ook experts hebben die uw Moederbord van uw iPhone, iPad of Macbook kunnen repareren? GSM Dokter maakt alles beter!

Hieronder ziet u bekende moederbord reparaties aan uw iPhone, Macbook of iPad.

Heeft u een reparatie die u niet op onze website terug kunt vinden? Bel ons of stuur ons een e-mail.

3. Apple reparatie 

GSM Dokter is aangesloten bij het Independent Repair Provider Program van Apple. Dit houdt in dat we als onafhankelijk reparatiebedrijf onderdelen rechtstreeks bij Apple kunnen bestellen en reparaties mogen uitvoeren met gebruik van officiële Apple diagnose tools en apparatuur.

Ook hebben wij toegang tot originele Apple-onderdelen, tools, training, diagnose en bronnen waarmee wij een een veelvoud aan reparaties buiten de Apple garantie kunnen uitvoeren aan onder andere uw iPhone en Mac. Bijvoorbeeld het vervangen van het iPhone scherm en de batterij, het vervangen van het logic board en reparaties aan de videokaart van de Mac. Daarnaast worden Apple reparaties uitsluitend uitgevoerd door erkende medewerkers die Apple Certified iOS Technician en ACMT (Apple Certified Macintosh Technician) zijn. Hiermee onderscheiden wij ons van andere reparateurs.

Dit houdt in dat na een reparatie geen melding zichtbaar is in de instellingen van uw toestel na vervanging van een onderdeel dat via Apple programma is gerepareerd.

Alle onderdelen die buiten het Apple programma om worden geleverd, komen van een derde partij en gaan niet via de officiële kanalen van Apple. In dat geval verschijnt er een melding in de instellingen. Dit zijn wel originele onderdelen met dezelfde hoge kwaliteit waarop u ook

12 maanden garantie krijgt!

4. Game console reparatie

Na vele uren intensief gamen kan het gebeuren dat uw game console aan onderhoud toe is. Of dat nu gaat om een grondige reiniging en het stofvrij en geruisloos maken van uw console of dat het gaat om bijvoorbeeld een reparatie van de HDMI poort(en) of harde schijf. Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie van uw Sony Playstation, XBOX, Nintendo Switch en meer.

5. Tablets en smartwatches reparatie

Natuurlijk kunt u ook met uw tablet en smartwatch bij ons terecht. Ongeacht het merk dat u heeft, Apple, Samsung of een ander merk. Wij regelen iedere smartwatch en tablet reparatie. Razendsnel en met gebruik van originele onderdelen uit eigen voorraad.