Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Als Apple liefhebber en doorgewinterde Mac-gebruiker houd je van kwaliteit en wil je ten alle tijde kunnen vertrouwen op een goed functionerende en krachtige MacBook. Hoewel een MacBook bij normaal gebruik zeer lang meegaat, kan een MacBook toch beschadigd raken en kan het voorkomen dat je MacBook Air reparatie nodig heeft. In dat geval zit je goed bij GSM Dokter. Ook voor het upgraden van een verouderde MacBook kunnen wij je helpen. En dat geldt trouwens voor ieder type MacBook: van MacBook Air tot MacBook Pro.

GSM Dokter is aangesloten bij Apple onder Independent Repair Provider Program. Dit houdt in dat we als onafhankelijk reparatie bedrijf onderdelen rechtstreeks bij Apple kunnen bestellen en reparaties uitvoeren met Apple diagnose tools.

Hiermee onderscheiden wij ons van andere reparateurs en hebben erkende medewerkers die (Apple Certified iOS Technician) en ACMT (Apple Certified Macintosh Technician) zijn Lees meer

MacBook reparatie Rotterdam of opsturen

GSM Dokter is al een jaar of 15 een bekend adres in Rotterdam en omgeving. In onze winkel in het centrum werken uitsluitend gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring in het repareren van Apple producten. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en je kunt er dus van uitgaan dat ze ook jouw kapotte MacBook snel kunnen repareren. Je kunt direct een afspraak maken of gewoon eens langs komen in de winkel. En als dat niet lukt, dan stuur je ‘m gewoon naar ons op. Dat kan volledig verzekerd en dus veilig. Na ontvangst stellen onze monteurs een diagnose, soms kan het zijn dat er uitgebreider onderzoek nodig is en je een wat ingewikkelder probleem hebt. Daarna gaan we in overleg over de planning van de reparatie en geven we direct duidelijkheid over de kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Na akkoord wordt je MacBook gerepareerd en zo snel mogelijk weer retour gestuurd. In de meeste gevallen kan dat dezelfde dag nog zodat je uiteindelijk, maar enkele dagen zonder zit.

Plan zelf je afspraak in! Dat kan online, telefonisch of via WhatsApp. En anders loop je gewoon even binnen in onze vestiging in Rotterdam Centrum.

MacBook Air reparatie bij GSM Dokter

Wij weten als geen ander dat jij je kostbare MacBook niet zomaar aan iedereen toevertrouwt maar wilt laten repareren door een vakkundig bedrijf dat alles van MacBooks weet. De GSM Dokter is zo’n bedrijf. Wij hebben jarenlange (meer dan 15 jaar) ervaring in het repareren van allerlei Apple producten waaronder ook alle modellen MacBooks. Wij hebben gecertificeerd (en zeer vriendelijk) personeel in dienst die dagelijks met veel plezier en deskundigheid allerlei reparaties voor onze klanten uitvoeren en vrijwel elke MacBook weer aan de praat kunnen krijgen.

Kortom: Voor MacBook reparaties moet je GSM Dokter in Rotterdam Centrum inschakelen.

Veel voorkomende reparaties die wij uitvoeren zijn onder andere:

 • Chemische reiniging na vochtschade/waterschade
 • Een gebarsten of gebroken scherm repareren
 • Nieuw LCD scherm plaatsen
 • Vervanging van onderdelen (bv. harde schijf of batterij)
 • SSD plaatsen of vervangen
 • Nieuwe videokaart plaatsen
 • Vastgelopen toetsenbord repareren
 • Trackpad repareren of vervangen
 • Oplossen van softwarematige problemen
 • Installeren van nieuwe software
 • Opstartproblemen

Voor al onze reparaties gebruiken wij trouwens originele onderdelen die door Apple zijn goedgekeurd en voldoen aan alle functionele en kwaliteitseisen. Daarnaast kun je altijd rekenen op 12 maanden garantie en natuurlijk een snelle reparatie!

MacBook scherm reparatie

Weinig dingen zijn frustrerender dan een beschadigd of erger nog, een kapot scherm. GSM Dokter helpt je uit de brand, wij hebben de meeste MacBook displays (ook de retina schermen) gewoon op voorraad dus we kunnen je over het algemeen snel helpen. In de meeste gevallen vervangen wij het scherm zelfs terwijl je wacht. Wij zijn Apple gecertificeerd en mogen daarom reparaties uitvoeren aan ieder Apple product van iPhone tot MacBook Pro. Bij alle MacBook reparaties gebruiken uiteraard alleen originele Apple schermen zodat je MacBook blijft voldoen aan de kwaliteitseisen van Apple.

Het kan ook zo zijn dat de schade aan jouw scherm niet al te groot is. In dat geval kunnen we het scherm repareren in plaats van dat we het compleet hoeven te vervangen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Maak eenvoudig online een afspraak of loop even binnen. We kunnen direct een diagnose stellen en je vooraf een prijsopgave geven zodat je weet waar je aan toe bent.

Ook op reparatie en vervangen van het scherm krijg je 12 maanden garantie.

MacBook batterij vervangen

Alle batterijen hebben een beperkte levensduur en moeten op een gegeven moment worden nagekeken, gerepareerd of vervangen. Hoe lang je batterij precies meegaat, hangt af van hoe jij je device gebruikt, hoe vaak je ‘m oplaadt, je instellingen en welke en software je gebruikt, maar er komt een moment dat de laadcapaciteit dermate achteruit is gegaan dat je er iemand naar moet laten kijken. Als jij merkt dat jij je MacBook steeds vaker moet opladen en minder lang kunt gebruiken, is het tijd om de batterij te laten checken. Als erkende serviceaanbieder van Apple kunnen wij de batterij snel en bovendien op een correcte manier herstellen zodat je na reparatie weer jaren vooruit kunt.

MacBook scherm reparatie kosten

Moet het scherm van je MacBook worden gerepareerd? Loop je bijvoorbeeld tegen problemen aan zoals een zwart scherm na het opstarten of heb je een barst of ernstiger beschadiging aan je beeldscherm? In dat geval is het slim om een afspraak te maken voor reparatie. Wij kunnen dan een diagnose voor je stellen en precies vertellen wat de reparatie je gaat kosten. Natuurlijk wil je weten wat de kosten zijn, maar het is lastig om daar een duidelijk antwoord op te geven. Het hangt af van het precieze probleem wat je hebt en welk type MacBook je hebt en wat het bouwjaar is. Zo hangt aan de reparatie van een gebarsten MacBook Air scherm waarbij ook de LCD beschadigd is een ander kostenplaatje dan aan de reparatie van een MacBook Pro scherm. Bij het online maken van een afspraak krijg je direct inzicht in de kosten voor jouw MacBook reparatie.

MacBook reparatie Rotterdam Centrum

Heb je een kapotte MacBook of een iMac, is er een onderdeel beschadigd of weet je eigenlijk niet wat er precies mee aan de hand is? Schakel dan de hulp in van GSM Dokter. Wij herstellen je kapotte MacBook of iMac en werken inzichtelijk en snel in Rotterdam Centrum en omgeving. Je plant zelf online een afspraak met ons in en krijgt een duidelijk overzicht van de kosten. En ook zijn we zeven dagen per week open en kun je ons bereiken via WhatsApp. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?

Kapot MacBook scherm vervangen

Als Mac-gebruiker ben je natuurlijk gewend aan high performance. Je MacBook moet het, als het even kan, de hele dag doen en defecten komen nooit goed uit. Het ene defect is urgenter dan het andere, maar met een kapot scherm kun je echt niet verder werken. Bovendien moet je opletten dat de beschadiging niet erger wordt. Zaak dus dat je MacBook Pro retina 13 inch scherm snel vervangen wordt. Iets wat we bij GSM Dokter dagelijks doen. Vaak kun je al snel bij ons terecht. Bij het online inplannen van je afspraak om je MacBook scherm te vervangen, zie je al direct een overzicht van de kosten. Uitgesplitst naar kosten voor het nieuwe onderdeel en die van de feitelijke reparatie.

MacBook reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109 A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Is je beeldscherm zojuist kapotgegaan en wil je MacBook of iMac scherm snel vervangen?

Maak dan nu online een afspraak met ons voor een schermreparatie. Meeste reparaties zijn binnen 1 dag klaar en kunt u zelfde dag weer aan de slag met uw MacBook! Voor meer informatie over de reparatie kunt u terecht op onze Mac pagina.