iPod Touch 4G

Waarom GSM Dokter?

 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak

Uw offerte

Je reparatie

 • Merk:Apple
 • Model:iPod Touch 4G
 • Reparaties:
  • Totaal prijs:

iPod Touch 4G Reparaties GSM Dokter in Rotterdam

Uw toestel is belangrijk voor uw dagelijks gebruik en wij zorgen er dan ook voor dat uw iPod Touch 4G op dezelfde dag gerepareerd wordt. In veel gevallen is uw toestel klaar terwijl uw wacht. Alle reparaties aan uw iPod Touch 4G worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Stel daarom uw reparatie niet uit en laat direct uw toestel bij ons repareren. Als u namelijk langer wacht met repareren, dan kan uw schade erger worden. Voorkom verdere problemen en extra kosten en laat uw iPod Touch 4G direct repareren. Kom vandaag nog langs met uw toestel bij ons in de winkel.Lees meer

iPod Touch 4G Scherm Reparatie in Rotterdam

Heeft u een probleem met uw iPod Touch 4G en wilt u een snelle oplossing? Voor een professionele reparatie aan uw iPod Touch 4G bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres. Een reparatie voor een gebroken scherm is in bijna alle gevallen binnen 30 minuten voor u geregeld.

Schermreparaties aan uw iPod Touch 4G zijn in de volgende gevallen van toepassing:

 • Uw scherm laten vervangen wegens een ongeluk of onjuist gebruik.
 • Het scherm van uw iPod Touch 4G is beschadigd door drukschade.
 • Het scherm reageert niet meer en/of uw iPod Touch 4G scherm blijft volledig zwart.
 • U heeft een vlek op het LCD scherm waardoor uw weergave niet meer goed is.

Als uw iPod Touch 4G behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn. Deze worden uitgevoerd met originele Apple onderdelen door een gecertificeerde monteur van de GSM Dokter.

Over iPod Touch 4G

De iPod Touch 4G is met afmetingen van 111 x 58,9 x 7,2 millimeter en een gewicht van 101 gram al zeer compact, maar de iPod Touch 5G is met 123,4 x 58,6 x 6,1 millimeter en een gewicht van slechts 88 gram het dunste en lichtste iPod Touch-model tot op heden. De iPod Touch 5G heeft een 4-inch Retina IPS-display (1136 x 640 pixels), hetzelfde scherm als de tegelijkertijd geïntroduceerde iPhone 5.

Garantie en verzekering voor iPod Touch 4G reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Apple onderdelen voor uw iPod Touch 4G. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw iPod Touch 4G geldt dat u bij ons 3 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw iPod Touch 4G. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.

Reparaties iPod Touch 4G

iPod Touch 4G Accu Unit

Prijs: € 49,-

iPod Touch 4G Compleet Scherm Unit

Prijs: € 59,-

iPod Touch 4G Koptelefoon aansluiting kabel

Prijs: € 49,-

iPod Touch 4G Oplaadconnector Dock unit

Prijs: € 89,-

iPod Touch 4G Interne Home Knop Flex

Prijs: € 49,-

iPod Touch 4G Camera Module Front

Prijs: € 49,-

iPod Touch 4G Camera Module Back

Prijs: € 49,-

iPod Touch 4G Loudspeaker Unit

Prijs: € 49,-

iPod Touch 4G Onderzoek kosten

Prijs: € 29,-

iPod Touch 4G Software herstel

Prijs: € 35,-

iPod Touch 4G Chemisch reinigen

Prijs: € 49,-