Apple reparatie

iPhone X reparatie

iPhone X reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Toen de iPhone X voor het eerst het levenslicht zag was iedereen het er over eens dat het een revolutionaire smartphone was met een flink aantal technische innovaties. Zo ontbreekt de homeknop, vergrendelen met Face ID, een levensgroot en haarscherp OLED scherm dat helemaal tot de randen doorloopt en een razendsnelle A-11 chipset die garant staat voor topprestaties.

Is uw iPhone X onverwacht defect geraakt of beschadigd? Kom voor een snelle iPhone X reparatie langs bij GSM Dokter in Rotterdam: Gecertificeerde experts op het gebied van reparatie en onderhoud van alle type smartphones. Lees meer

iPhone X reparatie bij GSM Dokter

Klanten weten al meer dan 15 jaar moeiteloos de weg naar onze winkel te vinden wanneer zij een iPhone hebben die niet meer helemaal lekker werkt. In regio Rotterdam zijn wij de specialist en bij ons werkt alleen gecertificeerd personeel met de juiste kwalificaties en tools om iPhone reparaties op een professionele manier uit te kunnen voeren. Dit geldt voor alle merken en toestellen. Dus ook voor andere Apple producten, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Daarnaast werken wij alleen met originele onderdelen voor onze reparaties en voldoen wij aan de kwaliteitseisen die Apple stelt aan reparateurs. Bovendien kunt u bij ons altijd op de reparatie wachten. Wij werken niet alleen snel, maar hebben ook de meeste onderdelen op voorraad. Vandaar dat u meestal na 30 minuten weer onze winkel verlaat met een iPhone X die weer precies werkt zoals het zou moeten. En bij ons kan reparatie ook zonder dat u daarvoor langs hoeft te komen. Maak gebruik van onze opstuur-service en stuur uw kapotte iPhone op. Wij repareren ‘m en sturen hem vervolgens zo snel mogelijk weer retour. GSM Dokter maakt alles beter!

iPhone X reparatie

Heeft u een kapotte iPhone X thuis? Een iPhone X laten repareren doet u bij GSM, waar u verzekerd bent van goede service en prima koffie. Dit zijn de meest voorkomende reparaties.

 • Batterij vervangen/Nieuwe batterij plaatsen.
 • iPhone X Scherm vervangen /Schermreparatie.
 • Oplaadpoort / dock connector werkt niet goed.
 • Glas van de achterkant herstellen/vervangen.
 • Waterschade / Chemische reiniging.
 • Defecte camera.
 • Kapotte microfoon, luidspreker of andere problemen met het geluid.

Natuurlijk kunt u ook met andere problemen bij ons langs komen. Wij kunnen uw telefoon onder de loep nemen en kijken wat er nodig is om ‘m weer in topconditie te krijgen. Kom uw toestel voor reparatie brengen of maak online een reparatie afspraak. Onze winkel is 7 dagen per week geopend.

iPhone X reparatie kosten

Over de kosten doen wij niet moeilijk. Die kunt u inzien via deze site. Plan online een afspraak voor reparatie in en u krijgt meteen een overzicht van de totale reparatiekosten. En of dat nou een afzonderlijke reparatie is of dat u meerdere reparaties tegelijkertijd wilt laten uitvoeren: Geef aan wat we voor u kunnen doen, welk model iPhone u heeft en u ziet meteen de reparatiekosten in beeld. Mocht u iets willen laten doen aan uw iPhone dat niet in de lijst staat, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone X reparatie. Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW en de kosten voor nieuwe onderdelen.

iPhone X scherm reparatie

Het scherm van iPhones blijft een zwakke plek. Door een ongelukkige val zit er al snel een fikse barst dwars door het beeld, die – als u niet oppast – snel erger wordt en de telefoon verder kan beschadigen. Hier is een eenvoudige oplossing voor. Is uw iPhone X scherm kapot? Reageert het touchscreen nergens meer op? Breng hem langs en wij zorgen ervoor dat uw iPhone vakkundig gerepareerd wordt. Meld uw reparatie online aan en breng het toestel langs op de afgesproken dag en tijdstip.

iPhone X scherm reparatie kosten

Bij het inplannen van uw reparatie afspraak ziet u meteen wat een nieuw scherm gaat kosten. Onze tarieven zijn eerlijk, transparant, maar scherp. Laat ons via het formulier weten welke reparatie u wilt laten uitvoeren en u kunt de tarieven meteen bekijken.

iPhone X batterij reparatie

Een iPhone X batterij vervangen is dagelijkse kost in de werkplaats van GSM Dokter. Het is onvermijdelijk dat de batterij-capaciteit door veelvuldig op- en ontladen afneemt en vervanging nodig is. Dit kan gelukkig snel. Voordat wij de iPhone batterij vervangen checken wij altijd eerst de conditie van de batterij zodat we zeker weten dat we niet onnodig een nieuwe batterij plaatsen. Dus moet uw iPhone steeds vaker aan de lader? Breng dan eens een bezoekje aan de GSM Dokter.

iPhone X microfoon reparatie

De dock connector of oplaadpoort van de iPhone X bevat ook de microfoon unit. Het kan zijn dat deze kapot is en toe is aan vervanging. Dit merkt u als u tijdens gesprekken regelmatig wegvalt of uw gesprekspartner u niet kan verstaan. Soms volstaat reiniging, maar meestal wordt het probleem pas verholpen nadat we de microfoon en dock connector voor u hebben vervangen door een gloednieuwe unit.

iPhone X oplaadpoort reparatie

Door veelvuldig gebruik heeft de oplaadpoort last van slijtage en wordt opladen problematisch: het opladen kan gaan haperen, stoppen of wil helemaal niet meer. Last van oplaadproblemen? Kom dan langs. Wij kunnen de oplaadpoort unit vervangen of repareren. Daarna bent u weer verzekerd van een betrouwbare telefoon die weer gewoon zo oplaadt als het hoort.

iPhone X camera reparatie

De dubbele camera van de iPhone X maken verbluffende foto’s, maar als er een probleem mee is heeft u er niet zoveel aan: Is de camera stuk of de lens beschadigd? Zijn de foto’s niet meer zo haarscherp als toen u de iPhone X net had? Breng uw toestel langs en onze experts repareren ‘m zodat u weer snel de mooiste plaatjes kunt schieten.

iPhone X display reparatie

Beschadiging aan het scherm is erg vervelend. Ook al kunt u de iPhone met een beschadigd scherm vaak nog prima gebruiken, als u er te lang mee doorloopt kan uw iPhone verder beschadigen doordat stof, vuil en water de telefoon van binnenuit kunnen beschadigen. Wij adviseren iedereen zo snel mogelijk actie te ondernemen wanneer u een barst of andere beschadiging aan het display heeft.

iPhone X waterschade reparatie

Waterschade aan een telefoon lijkt in de meeste gevallen gelukkig erger dan het is. In een groot deel van de gevallen kunnen wij uw dierbare iPhone redden. Maar eerst is het noodzakelijk dat u het toestel meteen uitzet als u dat nog niet heeft gedaan. Eenmaal in onze werkplaats gaat onze monteur aan de slag met het chemisch reinigen van uw telefoon en check de conditie van de afzonderlijke onderdelen. Waar mogelijk repareren en vervangen wij de onderdelen zodat uw iPhone X weer jaren mee kan.

Groene streep iPhone X reparatie

Een groene streep in het iPhone X display komt vrijwel altijd door druk-, stoot- of valschade. Het OLED scherm van de iPhone X heeft hier meer last van dan andere typen displays. Wanneer u dit probleem heeft, is er maar één oplossing mogelijk: Het scherm vervangen door een nieuw exemplaar.

X scherm vervangen

De iPhone X is de eerste iPhone waarbij we een totaal andere voorkant zien. Dit toestel heeft zeer minimale schermranden en, schrik niet, de thuisknop ontbreekt. Daarnaast is dit de eerste iPhone met een AMOLED-display die dankzij de hoge resolutie en verversingssnelheid zeer scherp beeld oplevert. De prestaties worden geleverd door de krachtige en zuinige Apple A11-chip.

Garantie & Verzekering

GSM Dokter garandeert het gebruik van originele Apple onderdelen. Bovendien werken bij ons uitsluitend gecertificeerde technici die over de juiste kwalificaties en diploma’s beschikken om reparaties vakkundig uit te voeren. Op alle reparaties krijgt u 12 maanden garantie. Vergeet ook niet om eerst uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering te controleren, in meeste gevallen bent u verzekerd voor de schade aan uw toestel en wordt uw schade deels of helemaal vergoed. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan. Neem voor meer info contact op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct online een afspraak.

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Premium Compatible Scherm Unit €59

Best mogelijke kwaliteit, maar niet origineel. Originele sealing van het scherm wordt altijd aangebracht indien van toepassing. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Premium Origineel Scherm Unit Premium Origineel Scherm Unit €139

Touch Screen of Display kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Origineel scherm met zelfde kwaliteit. Indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Accu Unit €69

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Frame €179

Achterkant glas of frame kapot. Toestel krijgt weer origineel achterkant met frame en Sealing.

Aan/Uit knop flex kabel €79

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €99

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €79

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €30

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.