Apple reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone XS reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Heeft u een kapotte iPhone XS thuis? Wij snappen heel goed dat u liever niet te lang zonder uw iPhone XS doet. Schakel daarom voor een snelle iPhone XS reparatie de experts van GSM Dokter in. Bij ons wordt u toestel snel gerepareerd. Dat doen we terwijl u wacht, zodat u razendsnel weer buiten staat met een gerepareerde iPhone die weer in optima forma verkeert. Bovendien altijd volgens de richtlijnen en kwaliteitseisen van Apple. Maak meteen uw afspraak of kom langs als u in de buurt bent. Lees meer

iPhone XS reparatie bij GSM Dokter

iPhone XS kapot? Plan meteen een reparatie online in of kom langs met de kapotte iPhone op een moment dat het u het goed uitkomt. Onze experts herstellen uw iPhone gegarandeerd terwijl u erop wacht. Bovendien gebruiken we daarbij altijd originele Apple onderdelen waardoor de kwaliteit van uw iPhone gewaarborgd is. Als door Apple erkende servicebedrijf zijn wij gekwalificeerd voor het uitvoeren van alle mogelijke reparaties aan alle Apple devices. Maar dit geldt ook voor alle andere merken zoals Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

De meest voorkomende reparaties:

 • iPhone XS batterij vervangen
 • Kapot scherm repareren of nieuw scherm plaatsen
 • iPhone wil niet opladen/oplaadpoort defect
 • Camera problemen
 • Vergrendelen via Face ID doet niets meer
 • Slecht functionerende lichtsensor
 • Aan- uitknop of homebutton doet niets meer

Ook met andere schade of problemen die niet in het lijstje staan zit u bij ons goed. Neem uw telefoon mee en laat onze specialisten er een blik op werpen. Wij stellen snel een diagnose en komen met een passende oplossing.

iPhone XS scherm reparatie

Het scherm van alle smartphones blijft gevoelig voor beschadiging. Als u even niet alert bent en de iPhone laat vallen of ergens tegenaan stoot zit er al snel een barst of kras op het scherm. Niet fraai om te zien, maar soms werkt het touchscreen ook niet meer. In dat geval: Meteen laten repareren en niet langer mee rondlopen. De meeste schermen zijn prima te repareren en hoeven pas bij extreme barsten en beschadigingen te worden vervangen. Maar ook dan helpen we u graag. Vervanging gebeurt altijd door een origineel Apple beeldscherm van dezelfde kwaliteit als het originele fabrieksonderdeel.

iPhone XS scherm reparatie kosten

De kosten voor een iPhone XS scherm reparatie of een iPhone XS scherm laten vervangen kunt u via de site bekijken. Selecteer in het formulier het model van uw iPhone en laat weten om welke reparatie het gaat. Ook wanneer u meerdere reparaties tegelijk wilt laten doen kunt u het formulier gebruiken om de totale reparatiekosten te bekijken. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. De kosten zijn inclusief kosten voor de nieuwe onderdelen en BTW.

iPhone XS waterschade reparatie

Is de iPhone XS in het zwembad? Is er koffie overheen gegaan? Het allerbelangrijkste is om heel snel in actie te komen. Eerst uitzetten en dan direct door naar GSM Dokter in Rotterdam. De meeste waterschade lijkt erger dan het realiteit is en kunnen we prima herstellen. Dat doen we door de iPhone en de losse onderdelen één voor één chemisch te reinigen. Onderdelen die te ernstig beschadigd zijn geraakt moeten vervangen worden. Maar ook dat kunnen we snel (we hebben de meeste iPhone XS onderdelen in eigen voorraad) en vakkundig voor u doen.

Reparatie iPhone XS achterkant

Is de achterkant van uw iPhone XS beschadigd? Bijvoorbeeld een ongelukkige val? Balen, want dat ziet er niet uit en doet flink afbreuk aan het strakke design van de iPhone. Wij adviseren om er niet te lang mee te blijven rondlopen: de iPhone kan verder beschadigen, bijvoorbeeld doordat er vocht of vuil- en stofdeeltjes in de telefoon kunnen komen. Laat de achterkant eenvoudig repareren bij GSM Dokter of laat de gehele iPhone XS achterkant vervangen wanneer ‘ie helemaal niet meer te redden is. U kunt meteen uw afspraak inplannen of gewoon langskomen wanneer u in de buurt bent.

Face ID reparatie iPhone XS

Heeft uw iPhone XS geen idee meer wie u bent? Lastig, want dan moet u waarschijnlijk steeds opnieuw inloggen met het wachtwoord wanneer u de telefoon wilt gebruiken of via Apple Pay wilt betalen. Face ID kan functioneren dankzij de TrueDepth camera. Die bevat alle onderdelen die Face ID nodig heeft om goed te kunnen werken: De frontcamera, een IR-sensor en een rasterprojector die verantwoordelijk is voor de gezichtsherkenning. Sinds kort is het mogelijk om deze te laten herstellen door een Apple Authorized Service Provider in plaats van het hele toestel meteen om te ruilen. Kom langs en we zoeken voor u uit waarom Face ID niet meer goed werkt. iPhone XS moederbord reparatie

Het moederbord of logic-board is een kwetsbaar en belangrijk onderdeel van een iPhone. Het zorgt ervoor dat alle hardware goed functioneert en communiceert. Wanneer uw moederbord defect is geraakt kan dat verschillende problemen opleveren: Van een niet WiFi verbinding die hapert tot moeilijkheden bij het opladen en van batterij problemen tot een Sim-kaart die niet wordt herkend. Een moederbord repareren is een uitdaging, maar wanneer onze gespecialiseerde reparateurs ermee aan de gang gaan krijgen zij uw iPhone meestal weer aan de praat.

iPhone XS scherm reparatie prijs

Ondanks onze beroemde snelle service (binnen 30 minuten kan een nieuw scherm geplaatst worden) werken wij voor eerlijke tarieven. Bekijk ze meteen in het formulier waar u per reparatie duidelijk de kosten kunt inzien. Wij houden namelijk niet van gedoe over de prijzen.

iPhone XS achterkant reparatie kosten

Ook de tarieven voor het repareren van de achterkant van uw iPhone XS ziet u meteen als u uw reparatie aanmeldt. Geef aan welke iPhone u heeft en het en selecteer uw reparatie om de totaalprijs te zien. Hieronder vindt u de iPhone XS reparatie tarieven. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u dat ons laten weten en een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone XS reparatie. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en kosten voor de onderdelen.

XS reparatie

Is uw iPhone defect gegaan door een ongeval of werkt ‘ie simpelweg niet meer zoals het zou horen? GSM Dokter repareert dit snel en vakkundig. Een iPhone XS reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen een half uurtje voor u regelen, bijvoorbeeld in uw lunchpauze, zodat u uw iPhone niet lang hoeft te missen. Dus erger u niet te lang aan uw kapotte iPhone en voorkom meer schade. Na uw iPhone reparatie in Rotterdam bent u verzekerd van een iPhone die weer gloednieuw is.

XS scherm vervangen

Is uw scherm kapot gegaan of wilt u het scherm laten vervangen? Onze experts kunnen dit voor u regelen. Het kapotte glas van uw scherm is weer als nieuw in een klein half uurtje. Onze ruime ervaring gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige producten vormt de kracht van GSM Dokter. Neem contact op met ons om uw iPhone XS scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken. Klaar terwijl u wacht!

Over iPhone XS

Deze iPhone XS heeft een prachtige OLED-scherm met hoge resolutie. Onder de motorkap is de nieuwe Apple A12 chipset aanwezig, hiermee is de XS nog krachtiger dan zijn voorganger die al behoorlijk snel was. Uiteraard heeft het toestel ook weer een zeer goede camera met 12 megapixel. De hoofdcamera schiet mooie scherpe plaatjes en kan filmen in 4K, 60 frames per seconde en slow motion. Een vingerafdrukscanner is niet meer nodig, maar deze iPhone gebruikt Face ID en maakt een 3D scan van je gezicht voor het ontgrendelen.

Garantie & Verzekering

GSM Dokter garandeert u altijd het gebruik van originele door Apple goedgekeurde onderdelen. Daarnaast werken wij met gecertificeerde monteurs die alle reparaties vakkundig uit kunnen voeren. Op alle reparaties krijgt u van ons 12 maanden garantie. Vergeet ook niet om uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering te checken voordat u langs komt. Vaak wordt schade deels of helemaal vergoed door uw verzekering. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Aarzel niet en bel ons nog vandaag op ! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct online een afspraak.

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Premium Compatible Scherm Unit €69

Best mogelijke kwaliteit, maar niet origineel. Originele sealing van het scherm wordt altijd aangebracht indien van toepassing. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Premium Origineel Scherm Unit Premium Origineel Scherm Unit €149

Touch Screen of Display kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Origineel scherm met zelfde kwaliteit. Indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €109

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

Origineel Achterkant Met Frame €199

Achterkant glas of frame kapot. Toestel krijgt weer origineel achterkant met frame en Sealing.

TrueDepth – Face ID Camera €279

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €79

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Aan/Uit knop flex kabel €79

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €79

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €30

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.