Apple reparatie

iPhone 13 Pro reparatie

iPhone 13 Pro reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

Als u uw iPhone 13 Pro wilt laten repareren en zeker wilt zijn van een snelle, betrouwbare en professionele aanpak, dan is de GSM Dokter de juiste keuze voor u. Als erkend Apple-gecertificeerd reparatiebedrijf begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw iPhone soepel werkend en in topconditie te hebben. Daarom gebruiken we altijd originele onderdelen die door Apple zijn goedgekeurd. Hierdoor blijft niet alleen de garantie op uw toestel behouden, maar ook de kwaliteit van uw iPhone wordt zo gegarandeerd. Dus aarzel niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor uw iPhone 13 Pro reparatie. Lees meer

iPhone 13 Pro reparatie bij GSM Dokter

Heeft u een defect aan uw iPhone en is reparatie nodig? Als gespecialiseerd Apple herstelbedrijf in de regio Rotterdam staan wij voor u klaar om u te helpen. Of u nu problemen ondervindt met de werking van uw iPhone of u heeft ‘m per ongeluk laten vallen, wij staan voor u klaar om uw toestel te herstellen en een tweede leven te geven. Maak eenvoudig een afspraak via onze website of loop gewoon binnen. Dit geldt voor alle merken zoals Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Hierom schakelen onze klanten ons in:

 • ✓ Altijd gebruik van originele Apple onderdelen.
 • ✓ Gecertificeerd, ervaren en vriendelijk personeel.
 • ✓ iedere iPhone snel gerepareerd: De meeste reparaties zijn klaar terwijl u wacht!
 • ✓ Reparatie met of zonder afspraak
 • ✓Apple erkend servicebedrijf.
 • ✓12 maanden garantie op onderdelen.
 • ✓Onze winkel is 7 dagen per week geopend.

iPhone 13 Pro scherm reparatie

Wist u dat er gemiddeld elk uur 5.761 schermen barsten op de wereld? Op jaarbasis komt dat neer op 50 miljoen beschadigde displays per jaar. Per seconde betekent dat dat er 2 gebarsten schermen bijkomen. Dus in de tijd dat u deze zin heeft gelezen heeft ergens iemand alweer zijn telefoon laten vallen met als gevolg een lelijke barst. En een barst in het ultrascherpe Retina display van de iPhone 13 Pro, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Daarnaast kan de barst zorgen voor ergere schade. Om over het gebruiksgemak al helemaal niet te spreken. Daarom komen er elke dag weer klanten bij ons met een beschadigd beeldscherm. Die helpen wij dan uit de brand met een razendsnelle reparatie: Binnen 30 minuten loopt u weer naar buiten met een gerepareerde iPhone. Het plaatsen van het nieuwe scherm kunt u onderaan de pagina vinden.

Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Verschillende soorten iPhone 13 Pro reparaties

De ene kapotte iPhone is de andere niet. Bij ons kunt u verschillende reparaties laten doen. Hier zijn een paar voorbeelden:

 • Scherm reparatie: Het scherm kan gebarsten of gebroken zijn, of het touchscreen doet niets meer. Dit is verreweg de meest voorkomende reparatie in onze werkplaats.
 • Batterij vervangen: Loopt de batterij steeds sneller leeg? Dan is het nodig deze te laten vervangen. Wij meten uw oude batterij altijd eerst zorgvuldig door.
 • Camera-reparatie: Camera’s werken niet meer goed, maken vage foto’s of de app blijft op zwart. Ook kan de lens beschadigd zijn.
 • Oplader sluit niet goed aan of is defect: Als de telefoon niet meer goed wil opladen kan er iets mis zijn de oplaadpoort. Meestal ontstaan deze problemen door foutief gebruik of een ongeluk.
 • Waterschade: Als uw iPhone in het water is gevallen kan dit schade veroorzaken aan de hardware, maar meestal lijkt de schade erger dan het is. De meeste vochtschade kan verholpen worden door de telefoon zo snel mogelijk chemisch te laten reinigen.
 • Softwareproblemen en onderhoud: Ook een probleem met de software kunnen wij voor u oplossen. Daarnaast kunt u bij ons uw iPhone 13 Pro Max laten reinigen.

En dit zijn slechts een paar voorbeelden van reparaties. Want stel dat u een probleem heeft waarvan de oorzaak niet meteen voor de hand ligt, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technici kunnen er naar kijken en onderzoeken wat er precies mankeert aan uw telefoon. In de meeste gevallen kan de telefoon dan ter plekke gerepareerd worden of bieden we u een passende oplossing aan en u weet direct waar u aan toe bent. Plan nu uw reparatie online in of kom uw iPhone voor reparatie brengen in onze winkel!

Reparatie iPhone 13 Pro in Rotterdam of stuur op

Heeft u een beschadigde iPhone en zoekt u naar een betrouwbaar reparatiebedrijf? GSM Dokter is daarvoor de aangewezen partner. In de 15 jaar dat wij nu bestaan hebben wij ons weten te ontwikkelen tot één van de beste smartphone reparatiebedrijven in Rotterdam en omgeving. Klanten waarderen onze snelle service en steeds vaker ontvangen wij ook verzoeken van klanten buiten de regio die gebruik maken van onze opstuur service. Daarbij kunt u zonder extra kosten uw toestel naar ons opsturen. Wij zorgen ervoor dat uw apparaat binnen no-time wordt gerepareerd en vervolgens zo snel mogelijk weer terug wordt gestuurd. Makkelijker kan bijna niet!

iPhone 13 Pro reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Onze klanten waarderen onze service onder andere vanwege onze transparante werkwijze. In 95% van de gevallen kunnen wij namelijk uw iPhone repareren terwijl u met ons meekijkt. Zo kunt u zelf zien hoe wij uw reparatie uitvoeren en uw iPhone weer tot leven brengen. Dus wilt u een reparatie laten uitvoeren en het proces zelf volgen? Maak dan een afspraak bij de GSM Dokter, waar uw toestel in goede handen is!

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Officiële Apple Scherm incl. Uitlezen €369

Scherm officieel rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan 1-2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van het nieuwe scherm. meer info

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €129

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

Origineel Back Cover €329

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Camera Module Back €249

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

TrueDepth – Face ID Camera €379

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Front €199

Selfie camera werkt niet

Aan/Uit knop flex kabel €129

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Oplaadconnector dock unit €129

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €129

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €99

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €99

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €25

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs