Nokia

Nokia 8.1

Nokia 8.1 reparatie Rotterdam Centrum
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak
 • Meer dan 15 jaar ervaring

Nokia 8.1 Reparatie in Rotterdam Centrum

U wilt uw toestel snel en goed gerepareerd terug? En daar zorgen wij bij GSM Dokter dagelijks voor. Sterker nog, u kunt wachten terwijl wij uw Nokia smartphone vakkundig repareren. Onze winkel biedt voldoende ruimte om op uw toestel te wachten en om te genieten van een lekkere kop koffie. Alle reparaties aan uw toestel worden door gecertificeerde monteurs uitgevoerd met alleen originele Nokia onderdelen. Stel uw reparatie daarom niet uit en voorkom ergere schade, kom vandaag nog langs bij GSM Dokter in Rotterdam Centrum. Lees meer

Nokia 8.1 Scherm Reparatie in Rotterdam Centrum

Heeft u een probleem met uw Nokia smartphone en wilt u een snelle oplossing? Voor een professionele reparatie aan uw Nokia 8.1 bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres. Een reparatie voor een gebroken scherm is in bijna alle gevallen binnen 30 minuten voor u geregeld.

Nokia scherm reparatie is in de volgende gevallen van toepassing:

 • Uw scherm laten vervangen wegens een ongeluk of onjuist gebruik.
 • Het scherm van uw Nokia is beschadigd door drukschade.
 • Het scherm reageert niet meer en/of uw Google Pixel blijft volledig zwart.
 • U heeft een vlek op het LCD scherm waardoor uw weergave niet meer goed is.

Als uw toestel behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn. Deze worden uitgevoerd met originele Nokia onderdelen door een gecertificeerde monteur van de GSM Dokter.

Over Nokia 8.1

Een goede Smartphone hoeft niet altijd duur te zijn! Als eerste het uiterlijk en de bouwkwaliteit van de Nokia 8.1. Het toestel is opgetrokken uit het bekende aluminium 6000-series, met een glazen voor- en achterkant. Bij alle Nokia-toestellen  viel de stevigheid van het toestel meteen op en dat is bij de 8.1 niet anders. Het geheel is vrij hoekig en bevat geen afgeronde schermen of gebogen achterkant. Nokia 8.1 Een perfecte prijs kwaliteit-verhouding!

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Nokia onderdelen voor uw Nokia 8.1. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw Nokia geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw electronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.