Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open
  • Webshop voor accessoires

Voor veel mensen is hun iPhone onmisbaar. Er is dan ook weinig frustrerender dan een kapotte iPhone. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van de best mogelijke iPhone reparatie service. Van waterschade tot gebarsten scherm en van kapotte batterij tot slijtage, ons team van deskundige technici kan vrijwel iedere iPhone in een mum van tijd weer aan de praat krijgen. Als uw iPhone reparatie nodig heeft, breng hem dan naar GSM Dokter. Al 15 jaar de specialist voor onderhoud en reparaties van onder andere iPhones.  Lees meer  

iPhone reparatie Rotterdam of opsturen

Voor een iPhone reparatie is een bezoekje aan de Apple store niet langer nodig. In Rotterdam en omstreken volstaat het om langs te gaan bij GSM Dokter, de specialist op het gebied van iPhone reparaties. Zelfs langskomen is niet nodig, want dankzij onze opstuur service kunt u ook als u geen tijd heeft of niet in de buurt woont, uw iPhone door onze erkende en ervaren Apple gecertificeerde reparateurs laten herstellen. Wel zo makkelijk. Het opsturen van uw toestel is verzekerd en daardoor geheel veilig. Bovendien werken wij alleen met originele Apple onderdelen, geven we 12 maanden garantie op ons werk en voeren wij de reparatie uit zonder gegevens kwijt te raken. En in veel gevallen sturen wij uw gerepareerde toestel dezelfde dag nog retour. Dit geldt ook voor iPad, MacBook, iMac, iPod en Apple Watch reparaties.

iPhone reparatie bij GSM Dokter

Voordat u overweegt een nieuwe iPhone aan te schaffen, denk eerst eens aan een reparatie. In de meeste gevallen kan een kapotte iPhone prima hersteld worden. Laat daarom uw iPhone repareren bij GSM Dokter, wij bieden professionele reparatiediensten voor alle typen iPhones. We hebben een breed scala aan originele Apple onderdelen op voorraad, en onze ervaren Apple gecertificeerde reparateurs kunnen alle modellen iPhones repareren. Van oudere modellen tot het nieuwste model iPhone. Als u een iPhone hebt die gerepareerd moet worden of die toe is aan onderhoud, loop dan eens binnen bij GSM Dokter in Rotterdam. Dat kan gewoon zonder afspraak. En het mooiste is, u kunt erop wachten onder het genot van een kopje koffie! Voor u het weet loopt u met uw gerepareerde iPhone weer de deur uit. Voor andere reparaties van Apple producten bekijk ons overzicht van alle Apple reparaties.

iPhone scherm reparatie

Is het scherm van uw iPhone kapot of zit er een beginnende barst in? Dat is het moment om hem te laten repareren. Te lang doorlopen met een kapot iPhone scherm zorgt ervoor dat uw toestel op den duur onbruikbaar is en het hele scherm vervangen moet worden. Onze reparatie specialisten herstellen het scherm van vrijwel elk type iPhone terwijl u wacht. Wij werken alleen met originele onderdelen.

iPhone scherm reparatie prijzen

Uw kapotte iPhone laten repareren? Dan wilt u natuurlijk weten wat dat gaat kosten en niet achteraf voor verrassingen komen te staan. De kosten hangen af van het type iPhone dat reparatie nodig heeft, de reparatie die nodig is en de kosten voor eventuele nieuwe of originele onderdelen. Kom langs voor een prijsopgave of maak direct een afspraak.

iPhone scherm vervangen

Een barst in het scherm van uw iPhone is natuurlijk erg vervelend. Beginnende barsten kunnen eenvoudig gerepareerd worden, maar bij grotere schade kan het zijn dat een nieuw scherm nodig is. Het goede nieuws? Gelukkig kan het scherm makkelijk en snel vervangen worden. Dankzij onze snelle service is uw iPhone weer snel zo goed als nieuw en klaar voor gebruik. Kom langs in onze winkel of maak gebruik van de opstuur service.

iPhone reparatie en meer in Rotterdam Centrum

Heeft u een probleem met uw iPhone? Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen met bijvoorbeeld een reparatie van het scherm of het vervangen van de batterij? Voor vrijwel iedere reparatie kunt u terecht bij GSM Dokter in Rotterdam Centrum. Dé specialist in iPhone reparaties. Gecertificeerde monteurs gaan voor u aan de slag en repareren uw iPhone terwijl u wacht!

Bekende iPhone-problemen

Zit er een barst in het scherm van uw iPhone 5 of iPhone 6? Vervelend! Toch bent u niet de enige met dit probleem. Een gebroken iPhone 6 scherm komt vaak voor. Een scherm vervangen door een nieuw scherm bij de iPhone 6 staat zelfs op nummer één van de meest voorkomende iPhone reparaties. Als het scherm niet kapot is, maar niet meer automatisch uitschakelt wanneer u aan het bellen bent, als filmpjes geen geluid meer opnemen of als het maken van selfies niet meer werkt, dan is de Sensor flex kabel hoogstwaarschijnlijk defect.

De Lightning connector kan eveneens defect raken of vertoont na een aantal jaren tekenen van slijtage. Hierdoor werkt het opladen niet meer goed, maar ook koptelefoon of speakers kunnen niet goed meer aangesloten worden.

Als de accu niet meer goed wil opladen of snel leeg is, dan is de iPhone batterij vervangen een goede optie. Tot slot zien we ook vaak een versleten aan- en uitknop. Deze knop kan eveneens probleemloos en snel door ons gerepareerd worden.

Welke typen iPhones kunnen we repareren?

Omdat wij specialist zijn in het repareren van smartphones en tablets, kunt u bij ons terecht voor de reparatie van vrijwel elk type iPhone. Het maakt niet uit of u nog een splinternieuw model of juist een wat ouder type heeft. U kunt bij ons terecht voor reparatie van:

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij GSM Dokter werken gecertificeerde monteurs die uw iPhone reparatie uitvoeren terwijl u wacht. Het laten repareren van uw iPhone is erg gemakkelijk: maak online een afspraak, kom op de gewenste dag en tijd naar onze winkel in Rotterdam en krijg binnen een korte tijd uw toestel weer gerepareerd terug. Na de reparatie van uw iPhone krijgt u altijd drie maanden garantie.

Heeft u een iPhone 3, 4, 5, of iPhone 6 scherm reparatie nodig of is vervangen van een ander onderdeel gewenst? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier in en maak een afspraak in onze winkel in Rotterdam Centrum op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?