Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

iPhone reparatie

Bij GSM Dokter begrijpen we hoe belangrijk uw iPhone is in uw dagelijks leven. Daarom bieden we snelle en betrouwbare reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw toestel dezelfde dag nog gerepareerd wordt. Onze gecertificeerde monteurs zetten zich in voor professionele reparaties, waarbij uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt. Bij GSM Dokter Rotterdam streven we niet alleen naar snelle iPhone reparaties, maar ook naar een efficiënte service. We begrijpen dat uw iPhone een waardevol apparaat is, daarom voeren we de meeste reparaties binnen slechts 30 minuten voor u uit. Terwijl onze deskundige technici aan uw iPhone werken, kunt u ontspannen en genieten van een kopje koffie of een tijdschrift lezen. Voor u het weet, staat u weer buiten met een volledig gerepareerde iPhone.

Wanneer u niet precies weet wat er mis is met uw toestel, kunt u een diagnoseafspraak maken bij onze specialisten. Onze ervaren Apple iPhone-experts zullen grondige onderzoeken uitvoeren om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Vervolgens zullen zij hun bevindingen met u bespreken en kunt u zelf beslissen of u akkoord gaat met de reparatie.

De meest voorkomende reparaties zijn onder andere scherm reparatie, connector reparatie, luidspreker reparatie, batterij vervanging, reiniging na waterschade en data recovery. Indien uw iPhone waterschade heeft opgelopen, raden we u aan om zo snel mogelijk bij ons langs te komen. In de meeste gevallen kunnen we de schade snel en vakkundig herstellen. Het is belangrijk om te weten dat hoe langer u wacht, des te ernstiger de schade kan worden. Voor andere reparaties van Apple producten bekijk ons overzicht van alle Apple reparaties. Lees meer  

Welke Reparaties voeren wij onder andere uit

iPhone Scherm herstellen:
Scherm kapot, Inktvlek of geen beeld door vol of stootschade.

iPhone Batterij / Accu vervangen;
Batterij of accu loopt snel leeg door ouderdom of is opgezwollen. Een iPhone batterij is na 2 jaar of 500 cycles aan vervangen toe.

iPhone Achterkant Glas vervangen:
Achterkant glas kapot door val of stootschade. Wordt samen met de frame en sealing vervangen en is weer even waterdicht na de reparatie.

iPhone Oplaad problemen oplossen:
Stekker sluit niet meer goed aan en wilt alleen opladen in bepaalde positie.

iPhone Moederbord reparatie:
Toestel gaat niet meer aan door Waterschade of kortsluiting.

Dit zijn de meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren aan iPhones. Heeft u een andere klacht? Selecteer het model en kom langs.

GSM Dokter – Gecertificeerd Apple Independent Repair Provider

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat GSM Dokter onlangs is toegetreden tot het Apple Independent Repair Provider-programma. Als onafhankelijk reparatiebedrijf kunnen wij rechtstreeks onderdelen bestellen bij Apple en reparaties uitvoeren met behulp van geavanceerde Apple-diagnosetools. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere reparateurs en hebben we ervaren medewerkers in dienst die Apple Certified iOS Technician (ACiT) en Apple Certified Macintosh Technician (ACMT) zijn.

Wat betekent dit voor u als klant? Na een reparatie is er geen melding zichtbaar in de instellingen van uw toestel wanneer we gebruikmaken van onderdelen die via het officiële Apple-programma zijn gerepareerd. Dit garandeert dat uw toestel volledig functioneel is zonder enige zichtbare meldingen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, waar we gedetailleerde informatie verstrekken over ons partnerschap met Apple en het reparatieproces.

Welke typen iPhones kunnen we repareren?

Omdat wij specialist zijn in het repareren van smartphones en tablets, kunt u bij ons terecht voor de reparatie van vrijwel elk type iPhone. Het maakt niet uit of u nog een splinternieuw model of juist een wat ouder type heeft. U kunt bij ons terecht voor reparatie van:

GSM Dokter Rotterdam – De Betrouwbare Keuze voor al uw Smartphone Reparaties

Bij GSM Dokter Rotterdam begrijpen we dat u uw telefoon niet lang wilt missen en dat u geen onaangename verrassingen wilt bij het afrekenen. Daarom kunt u bij ons eenvoudig online een afspraak inplannen en voeren we de meeste reparaties binnen slechts 30 minuten uit. Op onze website vindt u duidelijke prijsinformatie, zodat u precies weet wat u kunt verwachten voor een schermreparatie of batterijvervanging voordat u onze winkel bezoekt. Kies voor GSM Dokter Rotterdam en vertrouw op onze betrouwbare en snelle smartphone-reparatieservices.

Bel vandaag nog naar 010 260 00 28  voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een professionele telefoonreparatie in Rotterdam. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen!