Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

iPhone reparatie en meer in Rotterdam Centrum

Heeft u een probleem met uw iPhone? Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen met bijvoorbeeld een scherm reparatie of het vervangen van de batterij? GSM Dokter in Rotterdam Centrum is specialist in iPhone reparaties. Gecertificeerde monteurs repareren uw iPhone terwijl u wacht!  Lees meer  

Bekende iPhone-problemen

Zit er een barst in het scherm van uw iPhone 5 of iPhone 6? Vervelend! Toch bent u niet de enige met dit probleem. Een gebroken iPhone 6 scherm komt vaak voor. Een scherm vervangen door een nieuw scherm bij de iPhone 6 staat zelfs op nummer één van de meest voorkomende iPhone reparaties. Als het scherm niet kapot is, maar niet meer automatisch uitschakelt wanneer u aan het bellen bent, als filmpjes geen geluid meer opnemen of als het maken van selfies niet meer werkt, dan is de Sensor flex kabel hoogstwaarschijnlijk defect.

De Lightning connector kan eveneens defect raken of vertoont na een aantal jaren tekenen van slijtage. Hierdoor werkt het opladen niet meer goed, maar ook koptelefoon of speakers kunnen niet goed meer aangesloten worden.

Als de accu niet meer goed wil opladen of snel leeg is, dan is de iPhone batterij vervangen een goede optie. Tot slot zien we ook vaak een versleten aan- en uitknop. Deze knop kan eveneens probleemloos en snel door ons gerepareerd worden.

Welke typen iPhones kunnen we repareren?

Omdat wij specialist zijn in het repareren van smartphones en tablets, kunt u bij ons terecht voor de reparatie van vrijwel elk type iPhone. Het maakt niet uit of u nog een splinternieuw model of juist een wat ouder type heeft. U kunt bij ons terecht voor reparatie van:

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij GSM Dokter werken gecertificeerde monteurs die uw iPhone reparatie uitvoeren terwijl u wacht. Het laten repareren van uw iPhone is erg gemakkelijk: maak online een afspraak, kom op de gewenste dag en tijd naar onze winkel in Rotterdam en krijg binnen een korte tijd uw toestel weer gerepareerd terug. Na de reparatie van uw iPhone krijgt u altijd drie maanden garantie.

Heeft u een iPhone 3, 4, 5, of iPhone 6 scherm reparatie nodig of is vervangen van een ander onderdeel gewenst? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier in en maak een afspraak in onze winkel in Rotterdam Centrum op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?