Apple reparatie

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open
  • Webshop voor accessoires

Wat als uw iPhone 11 Pro Max kapot is? Bijvoorbeeld als er een barst in het scherm zit? Naar de GSM Dokter natuurlijk. Voor iedere iPhone 11 Pro Max reparatie bent u hier aan het juiste adres. Wij herkennen en verhelpen vrijwel alle iPhone problemen. En dat doen we vaak al binnen slechts 30 minuten. Plan meteen uw reparatie online! Lees meer

iPhone 11 Pro Max reparatie bij GSM Dokter

De iPhone 11 Pro Max is één van de populairste iPhones. De ingebouwde camera’s maken de foto’s om de vingers bij af te likken. Heeft u een kapotte iPhone 11 Pro Max? Bijvoorbeeld een iPhone waarvan het scherm is gebarsten of een flinke beschadiging aan de behuizing? Knoppen die niet meer werken of een Max batterij die telkens sneller leeg lijkt te gaan? Het zijn maar een paar van de problemen die bij intensief gebruik kunnen voorkomen. Wanneer u één van deze problemen merkt, is het niet nodig om direct een nieuwe te kopen of uw iPhone naar Apple op te sturen, maar kunt u rekenen op de betrouwbare service van de GSM Dokter. Dit geldt voor alle Apple apparaten, maar dit geldt ook voor alle andere merken zoals Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Ook wanneer er iets anders is met uw iPhone 11 Pro Max zit u hier goed. Onze experts hebben een getraind oog en zien meestal snel wat het probleem is. Zij kunnen u een eerlijk advies geven over de beste optie voor reparatie of herstel.

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

Nog net de metro naar kantoor halen en tijdens het trekken van een sprintje de iPhone laten vallen? U zou de eerste niet zijn waarbij dit gebeurt. Natuurlijk meteen een lelijke kras of scheur in het scherm. Laat die storende barst in uw iPhone scherm niet te lang zitten, maar kom de iPhone ter reparatie brengen en laat het tegen een zeer scherp tarief herstellen bij de GSM Dokter. Wij kunnen het Pro Max scherm repareren of snel vervangen door een nieuw, origineel exemplaar. Dat is de bekende service van de GSM Dokter! Ook wanneer het touchscreen niets meer doet of dat er een ander probleem met het display is, kunt u gerust langskomen. Wij adviseren iedereen altijd om met een gebarsten scherm niet te lang mee blijven doorlopen. Door de barst kunnen vuil, stof en vocht in uw toestel binnendringen en de hardware van uw telefoon beschadigingen en dan bent u verder van huis.

Let op: Bij het vervangen van het scherm bij een iPhone 11 Pro Max komt er een melding in beeld. Meer informatie over melding

iPhone 11 Pro Max achterkant reparatie

Naast het scherm van is de achterkant of de backcover van de iPhone 11 Pro Max gevoelig voor beschadigingen. Geen paniek. Als de achterkant los is gegaan of stuk, dan helpen onze experts u snel met een nieuwe backcover zodat uw iPhone weer als nieuw is.

iPhone 11 Pro Max reparatie kosten

Wij staan bekend om onze eerlijke prijzen, maar wij begrijpen dat u natuurlijk wilt weten waar u aan toe bent qua reparatiekosten. Dat hangt af van de reparatie en het exacte model iPhone. Wanneer u uw reparatie aanvinkt, kunt u in het scherm meteen zien wat dat u gaat kosten. Ook als u niet 1, maar meerdere reparaties tegelijk wilt laten uitvoeren. Als het niet meteen duidelijk is wat er precies defect is kunt u beter even langskomen zodat één van onze experts uw telefoon onder de loep kan nemen en voor u kan kijken wat de beste oplossing is.

iPhone 11 Pro Max camera reparatie

Aan de 3 camera’s van de iPhone 11 Pro Max heeft u niet veel als ze niet meer functioneren. Zijn de gemaakte foto’s niet scherp? Reageert de camera niet meer of is er een probleem met het beschermende glas voor de lens? Kom dan langs en wij zoeken uit wat er aan uw iPhone mankeert. Als het meezit kunnen wij uw iPhone 11 Pro Max reparatie uitvoeren terwijl u er op wacht. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn, dan kunnen we natuurlijk de complete camera-unit vervangen door een nieuw exemplaar zo dat u weer snel de mooiste plaatjes kunt schieten.

iPhone 11 Pro Max reparaties in Rotterdam

Omdat een iPhone vaak intensief gebruikt wordt, is het niet gek dat deze een keer valt of sporen van slijtage vertoont na een tijdje. Zowel het scherm, de achterkant als de accu zijn iPhone onderdelen die wij vaak vervangen en waar wij daarom ook veel ervaring mee hebben. Ook voor andere issues met uw iPhone kunt u ons natuurlijk inschakelen. Een iPhone 11 Pro Max scherm vervangen of de complete achterkant vervangen zorgt ervoor dat uw telefoon er weer helemaal gloednieuw uitziet. Ook een iPhone batterij vervangen geeft uw telefoon weer een tweede leven. Bij de reparatie maken we altijd gebruik van originele Apple-onderdelen, zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit. Bovendien krijgt u van ons standaard 3 maanden garantie op de nieuwe onderdelen. Hieronder vindt u de iPhone 11 Pro Max reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van uw iPhone reparatie.

iPhone 11 Pro Max reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Reparaties aan uw iPhone worden vakkundig en snel door een getrainde monteur uitgevoerd. Bij GSM Dokter kunt u meekijken hoe uw telefoon weer tot leven wordt gewekt. Zo ziet u precies wat er met uw toestel gebeurt en kunt u ondertussen vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee. Weet u zelf niet precies waar de oorzaak van het probleem ligt? Dan bekijken wij uw iPhone graag om te kijken wat er precies aan de hand is. Onze technici herkennen de meeste problemen snel en kunnen u duidelijk vertellen wat een reparatie zal gaan kosten.

iPhone 11 Pro Max scherm vervangen

Is uw iPhone 11 Pro Max scherm defect? En u wilt uw dat laten vervangen door een nieuw scherm? Bij onze experts kan dat. Wij kunnen uw iPhone met een kapot glas perfect herstellen binnen een half uur. Onze ervaren monteurs vervangen het scherm van de iPhone 11 Pro Max door een nieuw, origineel door Apple goedgekeurd scherm. Onze ruime ervaring gecombineerd met het gebruik van Apple tools en onderdelen vormt onze kracht en is waarom onze klanten ons waarderen. Neem contact op om uw iPhone scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten regelen.

GSM Dokter Rotterdam

GSM Dokter is gevestigd in Rotterdam. U bent altijd van harte welkom, wij zijn 7 dagen per week geopend. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om een online afspraak te plannen. Op deze manier weet u zeker dat er altijd een monteur is die u meteen kan helpen zodat u binnen een half uur weer met een gerepareerde iPhone naar buiten loopt. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier. Zien we u binnenkort?

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Officiële Apple Scherm incl. Uitlezen €409

Scherm officieel rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan 1-2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van het nieuwe scherm. meer info

Premium Origineel Scherm Unit Premium Origineel Scherm Unit €289

Touch Screen of Display kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Origineel scherm met zelfde kwaliteit. Indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Basic Compatible Scherm Unit Basic Compatible Plus Scherm Unit €199

Best mogelijke kwaliteit, maar niet origineel. Originele sealing van het scherm wordt altijd aangebracht indien van toepassing. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €119

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

Origineel Back Cover €269

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Camera Module Back €149

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

TrueDepth – Face ID Camera €299

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Front €99

Selfie camera werkt niet

Aan/Uit knop flex kabel €99

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Oplaadconnector dock unit €99

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €99

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €99

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €99

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €30

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs