Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

OnePlus is het relatief jongere broertje van andere succesvolle merken zoals Oppo en Vivo en heeft in hoog tempo een groot deel van de smartphone markt veroverd. Dat is niet helemaal vreemd. Met een OnePlus heeft u een smartphone van goede kwaliteit die een goede balans biedt tussen specificaties en prijs. Laat ons uw OnePlus reparatie uitvoeren wanneer er iets mis is met uw telefoon. Dat doen we snel, vakkundig en altijd met originele OnePlus onderdelen van high end kwaliteit die zijn goedgekeurd door de fabrikant zelf, zodat u er van op aan kunt dat uw OnePlus toestel zo blijft werken als het hoort: Snel en prettig!

Hoe sneller u een afspraak inplant, hoe sneller uw OnePlus reparatie is gedaan! Op al onze reparaties krijgt u trouwens standaard 12 maanden garantie. Lees meer

OnePlus reparatie bij GSM dokter

OnePlus reparatie nodig? Laat het getrainde team van GSM Dokter u verder helpen. Onze ervaren monteurs maken iedere dag weer nieuwe klanten blij door het verhelpen van allerlei OnePlus problemen. Of uw nu telefoon nu waterschade heeft, de camera stuk is gegaan, of dat de telefoon niet meer goed oplaadt. Wij weten er wel raad mee. Omdat we altijd een uitgebreide voorraad aan originele OnePlus onderdelen in huis hebben, kunnen we u snel helpen. De meeste reparaties voeren we uit terwijl u wacht. En dat is nooit lang, want we zijn gemiddeld binnen 30 minuten klaar met de meeste reparaties. Dit geldt natuurlijk ook voor andere merken als Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi en ook voor Xbox, Playstation en Nintendo Switch reparaties.

Er zijn meerdere OnePlus reparaties mogelijk bij GSM Dokter. Zo kunt u bijvoorbeeld het beeldscherm laten repareren of een nieuwe accu laten plaatsen. Ook kunt u schade aan de achterkant, de microfoon, de oplaadconnector, microfoon, camera, het moederbord of de homeknop laten vernieuwen. En softwareproblemen verhelpen of software herstellen doen we ook!

Als u een ander probleem heeft wat niet bij de reparaties staat mag u altijd contact opnemen. Onze experts kunnen uw telefoon voor u onderzoeken zodat ze een diagnose kunnen stellen en geven daarbij hun eerlijke mening over hoe uw toestel het beste gerepareerd kan worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat kan telefonisch, via WhatsApp of via het contactformulier.

U kunt met alle OnePlus toestellen uit onderstaande lijst langskomen:

 • OnePlus One
 • OnePlus 2
 • OnePlus 3
 • OnePlus X
 • OnePlus 5T
 • OnePlus 6
 • OnePlus 6T
 • OnePlus 7 Pro
 • OnePlus 7T
 • OnePlus 8
 • OnePlus 8T
 • OnePlus 8 Pro
 • OnePlus 9
 • OnePlus 9 Pro
 • OnePlus Nord

Plan uw reparatie online of kom eens langs in onze winkel. Dat kan mét of zonder afspraak.

OnePlus scherm reparatie

Er is bijna niemand die het nog nooit heeft meegemaakt: Een smartphone laten vallen met als vervelend gevolg een lelijke beschadiging, een gebroken scherm, of een scherm met zwarte plekken of gekleurde strepen in het beeld. En als u pech hebt een scherm dat helemaal niet meer reageert op aanraking en op zwart blijft. In al die gevallen is het beste wat u kunt doen: Naar de GSM Dokter om erger te voorkomen en de schade zo snel mogelijk te laten herstellen. Binnen 30 minuten vervangen we het scherm van uw defecte smartphone door een nieuw beeldscherm. Dat is pas een snelle reparatie! Nadat we klaar zijn merkt u niet meer dat de telefoon ooit defect is geweest.

OnePlus reparatie kosten

Wat de precieze kosten voor reparatie zijn is afhankelijk van het type OnePlus smartphone waaraan u een reparatie wilt laten uitvoeren en de reparatie die u wilt laten doen. Wij werken altijd tegen eerlijke en scherpe tarieven. Zo kan een scherm reparatie voor de OnePlus One snel vervangen worden. Alle reparatie tarieven kunt u inzien bij het inplannen van een afspraak. Dit werkt heel eenvoudig: Kies het merk en het type van de defecte smartphone. Geef aan welke reparatie u wilt laten doen, dat mogen er ook meerdere tegelijk zijn. Daarna ziet u meteen de totale reparatiekosten aan de rechterkant van het beeld. Vervolgens kunt u een voor u geschikte datum en tijdstip uitkiezen waarop u langs wilt komen.

OnePlus reparatie Rotterdam

GSM Dokter is al 15 jaar de specialist in Rotterdam Centrum als het gaat om reparatie van OnePlus en andere type smartphones van alle populaire merken. Onze gecertificeerde monteurs krijgen iedere telefoon binnen no-time weer in topvorm. En het mooie is, u hoeft geen dagen te wachten, maar we helpen u meteen. 95% van de reparaties voeren we uit terwijl u wacht of meekijkt. Heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet en bel ons of vul ons contactformulier in – zelfs als het dringend is, we zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk helpen!

OnePlus Batterij Reparatie

Verdwijnen de streepjes van uw batterij zo’n beetje terwijl u er naar kijkt? Dit is een bekend fenomeen waar de meeste smartphone batterijen mee te kampen hebben. Veelvuldig gebruik en vaak opladen en weer ontladen zorgt ervoor dat de batterijen op de lange termijn hun capaciteit verliezen.

Kom langs in ons filiaal in Rotterdam Centrum GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A om dit te laten verhelpen. Eerst meten we uw batterij kosteloos door. Indien nodig kunnen wij uw OnePlus batterij vervangen door een nieuwe OnePlus batterij. U bent uw toestel maar een half uur kwijt dus u kunt er gewoon op wachten terwijl u in onze comfortabele showroom geniet van een kopje koffie. Meekijken met de reparateurs mag uiteraard ook. Maak snel een afspraak!

OnePlus Scherm Reparatie Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw OnePlus telefoon zelf af te geven of woont u niet in de buurt van onze winkel? Hoeft geen probleem te zijn. Iedereen in Nederland kan gebruik maken van onze snelle service. Laat ons weten dat u voor uw reparatie gebruik wilt maken van de opstuur-service en wij sturen u instructies over hoe u uw toestel het beste naar ons kunt opsturen. Na ontvangst repareren wij de OnePlus en zorgen we ervoor dat ‘ie zo snel mogelijk, gerepareerd en wel, weer retour gaat. Meestal kunnen we de reparatie dezelfde dag nog uitvoeren en heeft u de OnePlus binnen enkele dagen weer in huis. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Goed om te weten: Het opsturen van uw smartphone gebeurt geheel veilig en verzekerd.

OnePlus Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel-, reis-, of aansprakelijkheidsverzekering vallen? Even uw polis erbij pakken om dit te controleren kan dus geld opleveren. Hebt u de polis gecheckt en bent u goed verzekerd? Kom dan naar ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, dan kunnen wij een gespecificeerde factuur, offerte of schaderapport voor u opstellen waarmee u de reparatie kunt declareren bij uw verzekeraar.