Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Nokia is één van de voorlopers op het gebied van mobiele telefonie en smartphones. Nog steeds is Nokia onverminderd populair en zijn er wereldwijd miljoenen Nokia gebruikers. Logisch, want Nokia staat bekend om de gebruiksvriendelijke en betrouwbare smartphones. Natuurlijk kunt u ook voor een Nokia reparatie terecht bij GSM Dokter. Zoals onze klanten van ons gewend zijn repareren wij iedere Nokia vakkundig en professioneel. Uiteraard met originele Nokia onderdelen en meestal kunt er gewoon op wachten terwijl u geniet van een kopje koffie.

Kortom: Kapotte Nokia? GSM Dokter bellen.
Lees meer

Nokia reparatie bij GSM dokter

De GSM Dokter is specialist op het gebied van reparatie van ieder model smartphone van zowel Apple, Samsung, Google, Microsoft, Huawei en nog meer. Ook met uw kapotte Nokia telefoon mag u gerust langskomen.

Waarom bij ons?

Nog niet overtuigd? Hierom kiezen klanten keer op keer voor GSM Dokter wanneer zij hun Nokia telefoons willen laten repareren.

 • Originele onderdelen
  Bij Nokia reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen die zijn goedgekeurd door Nokia, waardoor u zeker weet dat uw telefoon zo origineel mogelijk blijft.
 • GEEN data verlies
  Uw persoonlijke data is bij ons gegarandeerd in veilige handen. Onze reparaties worden 100% uitgevoerd zonder data verlies of persoonlijke instellingen die kwijtraken. Voordat we aan de slag gaan, maken we altijd een back-up mocht er toch iets mis gaan. Na reparatie zetten we als u dat wilt de instellingen weer precies zo terug als voor de reparatie.
 • 12 maanden garantie
  U krijgt standaard 12 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren. Gaat uw Nokia binnen 12 maanden weer stuk dan kunt u gewoon langskomen en kijken we wat we kunnen doen.
 • Gecertificeerde monteurs
  Ons personeel is gecertificeerd om alle Nokia reparaties uit te voeren. Wij werken altijd volgens de standaarden en kwaliteitseisen die de producenten aan reparaties stellen.
 • ✓ 7 dagen open
  U kunt 7 dagen per week bij ons binnenlopen. Bovendien kunt u gebruik maken van onze-opstuur service wanneer langskomen niet lukt.
 • Met of zonder afspraak

  In onze winkel aan de Jonker Fransstraat kunt u eenvoudig langskomen met of juist zonder afspraak. U bepaalt. In de meeste gevallen kunnen wij u direct helpen.

 • Webshop voor accessoires
  Naast reparatie kunt u in onze webshop terecht voor een ruim assortiment aan accessoires voor uw Nokia producten. Wanneer u vandaag bestelt verzenden wij uw aankoop nog dezelfde dag. Bekijk nu het hele aanbod.
 • Meer dan 15 jaar ervaring
  Al 15 jaar lang zijn wij de expert op het gebied van Nokia telefoons in de regio Rotterdam.

 

Nokia scherm reparatie

Is het glas van het scherm gebarsten of beschadigd? Werkt het touchscreen niet meer zoals het zou moeten? Problemen met de weergave van het beeld? Dan is het tijd voor een reparatie van het scherm. De meeste schermen zijn gelukkig te redden met een eenvoudige ingreep, maar in sommige gevallen moet het scherm vervangen worden. Gelukkig doen wij dit soort reparaties dagelijks en dankzij onze voorraad aan onderdelen kunt u er gewoon op wachten! Meld nu uw reparatie aan of kom langs voor meer informatie.

Nokia batterij reparatie

Loopt de batterij van uw Nokia snel leeg? Ook dit is een bekend probleem. Batterijen hebben nou eenmaal niet het eeuwige leven en de capaciteit van een batterij vermindert op den duur door veelvuldige opladen en blootstelling aan kou en warmte. Voor het laten vervangen van uw Nokia batterij kunt u langskomen in de winkel. Voordat wij een nieuwe batterij plaatsen, checken we eerst hoe het met de oude is gesteld en meten we de batterij door zodat u zeker weet dat de batterij echt toe is aan vervanging. Indien nodig kunnen wij uw Nokia batterij daarna vervangen. U bent uw toestel maar een half uur kwijt, dus u mag erop wachten.

Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, bel naar 010 260 00 28 of kom langs in ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A.

Nokia reparatie Rotterdam

Bij GSM Dokter in Rotterdam zit u goed voor een Nokia Reparatie. Wij hebben de afgelopen 15 jaar hard gewerkt aan het opbouwen van onze reputatie als reparatiespecialist van smartphones, laptops en andere devices van alle denkbare merken waaronder Nokia. Onze experts gebruiken alleen originele fabrieksonderdelen zodat uw toestel zo origineel mogelijk blijft. Plan nu een afspraak in en laat uw telefoon er weer uit zien als nieuw!

De reparatie die wij het meeste langs zien komen in onze werkplaats is het repareren van een kapot of gebarsten scherm. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u erop wachten. Kom dus langs voor een scherm reparatie of als u een ander probleem heeft met uw toestel. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw Nokia.

Reparatie Nokia camera

Zonder camera valt er nou eenmaal minder lol te beleven aan een Nokia smartphone. Daarom wilt u een defecte of haperende camera natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Dat kan bij de GSM Dokter. Van wazige foto’s tot beschadigde lens en van kapotte flitser tot camera’s die helemaal niks meer doen. Wij kunnen u snel en vakkundig helpen en voeren iedere gewenste reparatie uit terwijl u erop wacht.

Nokia reparatie service

Onze reparatie service behoort tot de beste in de regio Rotterdam. Wij voeren al jaren verschillende reparaties uit aan de meeste populaire smartphones en andere devices. Dit zijn veelvoorkomende reparaties waar wij u mee kunnen helpen:

 • Kapot of gebarsten beeldscherm.
 • Touchscreen dat niet meer reageert.
 • Vervanging van kapotte batterijen.
 • Problemen met de aan- en uit knop of volumeregelaars.
 • Aansluitingen voor oplader of koptelefoons die niet meer reageren.
 • Geen geluid meer.

Heeft u een ander probleem? Ook dan kunnen wij u ongetwijfeld helpen. Breng uw telefoon langs en wij zoeken voor u uit wat er mee aan de hand is.

Reparatie Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw smartphone zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Dankzij onze opstuur service kan iedereen gemakkelijk vanuit huis gebruik maken van onze diensten. Maak een afspraak en wij versturen per e-mail instructies over het opsturen. Stuur vervolgens uw Nokia op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het gerepareerde Nokia zo snel mogelijk weer terug. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met een van ons specialisten. Dat kan via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval en bent u goed verzekerd voor schade aan uw Nokia toestel? Kom dan langs bij ons filiaal in Rotterdam (GSM Dokter zit op de Jonker Fransstraat 109A). Daar stellen wij een duidelijke en overzichtelijke offerte voor u op die u kunt tonen aan uw verzekeraar als u de schade wilt declareren. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.