Apple reparatie

iPhone 12 Pro reparatie

iPhone 12 Pro reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

De iPhone 12 Pro met Super Retina display, krachtige chipset en geavanceerde camera functies staat gegarandeerd voor een absolute premium smartphone ervaring. Maar problemen met een iPhone 12 Pro, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. In dat geval kunt u uw iPhone 12 Pro reparatie met een gerust hart overlaten aan de getrainde technici van de GSM Dokter. Zij kunnen gegarandeerd het probleem lokaliseren en snel oplossen. Dat allemaal met gebruik van originele Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit, volgens de specificaties en eisen die Apple aan gecertificeerde reparateurs stelt en bovendien kunt u erop rekenen dat de reparatie snel gaat: De meeste reparaties voeren we binnen 30 minuten uit! U kunt uw afspraak online regelen of langskomen zonder afspraak te maken als u dat makkelijker vindt! Lees meer

iPhone 12 Pro reparatie bij GSM Dokter

Is uw iPhone 12 Pro beschadigd geraakt? Is het scherm gebarsten? Zit er een kras op de behuizing of is het glas aan de achterkant stuk gaan? Werkt het touchscreen niet meer goed of is de batterij alweer bijna leeg terwijl u dit leest? Dit zijn een paar problemen waar iedere iPhone 12 bezitter mee te maken kan krijgen. Gelukkig is er een goedkope en snelle oplossing. Bij de GSM Dokter bent u aan het juiste adres voor een iPhone reparatie. Al meer dan 15 jaar zijn wij 1 van de specialisten in en om Rotterdam als het gaat om betrouwbare Apple reparaties. Maar ook voor alle andere merken zoals Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties bent u van harte welkom.

Waarom naar de GSM Dokter?

 • ✓ Uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen uit eigen voorraad.
 • ✓ Apple gecertificeerde en ervaren reparateurs.
 • ✓ Razendsnel gerepareerd terwijl u wacht.
 • ✓ Langskomen op afspraak of opsturen.
 • ✓ 7 dagen per week geopend
 • ✓ 12 maanden garantie
 • ✓ Webshop met accessoires.

iPhone 12 Pro reparatie in Rotterdam of opsturen

Mankeert er iets aan uw iPhone 12? U kunt ‘m voor reparatie brengen of opsturen als het niet lukt om naar onze winkel te komen. Aan de opstuur service zijn geen extra kosten verbonden en het is erg eenvoudig. Hoe het in z’n werk gaat? Doorloop onderstaande stappen:

 1. Meld uw iPhone bij ons aan voor reparatie via deze link.
 2. Volg de stappen en vul uw gegevens zo volledig mogelijk in.
 3. Wij ontvangen een bevestiging van uw aanvraag.
 4. Wij zorgen voor een verzendlabel en sturen deze naar u door.
 5. Print het verzendlabel uit en plak het op een verzenddoos (Verpak de telefoon stevig in de doos.). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Hoe gaat het nu verder?

Na ontvangst zullen wij u een ontvangstbevestiging sturen. Vervolgens gaan wij aan de slag met de reparatie of het onderzoek van uw iPhone. Als uw toestel klaar is nemen wij weer contact om de betaling en verdere details af te handelen. Vervolgens gaat het toestel weer retour. In totaal zit u maar enkele dagen zonder uw telefoon. Uw iPhone liever niet per post opsturen? In dat geval kunt u, met of zonder afspraak, bij ons langskomen en persoonlijk uw telefoon afgeven. Onze winkel aan de Jonker Fransstraat is 7 dagen per week voor u geopend.

iPhone 12 Pro scherm reparatie

In de meest recente iPhones heeft Apple Ceramic Shield geïntroduceerd. Supersterk glas dat iPhones moet beschermen tegen valschade. Maar ondanks dat stevige glas is het mogelijk dat schermen van de iPhone 12 Pro beschadigen of barsten door ongelukken en valpartijen. Omdat niemand daar op zit te wachten is daar gelukkig wat aan te doen. Bovendien wilt u altijd vermijden dat de iPhone 12 Pro verder beschadigd raakt. Als u het ons vraagt: Zo snel mogelijk repareren dus die kapotte iPhone. Plan online uw reparatie in of loop binnen in de winkel.

Een schermreparatie of het laten plaatsen van een nieuw scherm voor een iPhone Pro is per model verschillend. Natuurlijk kan ook reparatie van het display terwijl u wacht of meekijkt. Uiteraard krijgt u er een origineel Apple scherm voor in de plaats.

iPhone 12 Pro achterkant reparatie

In tegenstelling tot de voorzijde van de iPhone 12 Pro is de achterkant niet uitgerust met valbestendig glas, waardoor deze relatief kwetsbaar blijft en snel beschadigd raakt bij een val. U heeft vast wel eens meegemaakt: u trekt een haastige sprint en wilt de metro naar kantoor halen, maar de iPhone glipt uit uw zak met als gevolg dat de achterkant beschadigd is. In onze werkplaats vervangen wij met speciale apparatuur alleen de beschadigde glasplaat (en niet de volledige behuizing), zodat uw iPhone 12 Pro er weer als nieuw uitziet. Het vervangen van de achterkant kun je berekenen op onze site.

Overige reparaties aan uw toestel

Weet u niet zeker wat er exact mis is met uw toestel? Geen probleem, ook dan staat de GSM Dokter voor u klaar. Laat onze gespecialiseerde technici een kijkje nemen en het probleem voor u opsporen. Vaak kunnen ze, als u daarvoor kiest, het issue ter plekke oplossen. Of het nu gaat om problemen met het moederbord, de trilmotor, waterschade die de hardware van uw telefoon heeft beschadigd, een camera die niet meer optimaal functioneert, een slecht aansluitende oplaad-kabel, softwareproblemen of periodiek onderhoud, de monteurs van de GSM Dokter draaien hun hand er niet voor om. Plan uw reparatie online in, of kom gewoon langs in de winkel!

iPhone reparaties van de nieuwere modellen

Naast de reparaties van de iPhone 12, biedt de GSM Dokter reparaties aan voor alle iPhone-series, van de eerste generaties tot de nieuwste modellen. Wij houden onze kennis up-to-date om u te kunnen blijven helpen met elk eventueel probleem dat u heeft met uw iPhones, aangezien Apple constant nieuwe innovaties introduceert. Bent u ook in het bezit van andere Apple-devices? U kunt deze ook bij ons langs brengen voor reparatie of onderhoud, of het nu gaat om Macs, iMacs, MacBooks, iPads of zelfs uw Apple Watch. Wij verwelkomen u graag!

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Officiële Apple Scherm incl. Uitlezen €359

Scherm officieel rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan 1-2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van het nieuwe scherm. meer info

Premium Origineel Scherm Unit Premium Origineel Scherm Unit €259

Touch Screen of Display kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Origineel scherm met zelfde kwaliteit. Indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Basic Compatible Scherm Unit Basic Compatible Plus Scherm Unit €219

Best mogelijke kwaliteit, maar niet origineel. Originele sealing van het scherm wordt altijd aangebracht indien van toepassing. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Origineel Back Cover €259

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €119

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

Camera Module Back €199

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

TrueDepth – Face ID Camera €299

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Front €149

Selfie camera werkt niet

Aan/Uit knop flex kabel €149

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Oplaadconnector dock unit €149

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €149

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €149

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €99

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €25

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs