OPPO reparatie

Oppo A94

Oppo A94 reparatie. Snel en betrouwbaar.
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Oppo A94 Reparatie in Rotterdam

Heeft uw Oppo A94 een gebarsten scherm, een slechte batterij of andere technische problemen? Geen zorgen! Ons ervaren team van experts staat klaar om u te helpen met snelle en betrouwbare reparaties voor de Oppo A94 zonder verlies van data.

Of u nu een gebroken scherm hebt dat dringend vervangen moet worden, een batterij die snel leegloopt of een ander hardwareprobleem, wij hebben de kennis en ervaring om je telefoon weer in topconditie te krijgen. We begrijpen hoe belangrijk uw Oppo A94 voor u is, en we streven ernaar om uw een probleemloze reparatie-ervaring te bieden. Lees meer

Originele Oppo A94 Onderdelen

Onze gekwalificeerde technici gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat je Oppo A94 optimaal presteert na de reparatie. We zorgen ook voor een grondige diagnose van het probleem, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Ons doel is om je Oppo A94 zo snel mogelijk weer in je handen te hebben, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Bij onze Oppo A94 reparatieservice streven we naar transparantie en klanttevredenheid. We hanteren eerlijke prijzen voor onze diensten en zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de kosten voordat we met de reparatie beginnen. Bovendien bieden we 12 maanden garantie op onze reparaties.

u kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding als het gaat om Oppo A94-reparaties. Boek vandaag nog uw reparatie on neem contact op om meer informatie te krijgen over onze diensten. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om u te helpen!

Waarom de GSM Dokter?

 • ✓ Uitsluitend gebruik van originele onderdelen.
 • ✓ Snelle service: De meeste reparaties doen we terwijl u wacht.
 • ✓ Met of Zonder afspraak langskomen.
 • ✓12 maanden garantie op onderdelen.
 • ✓Geen Data verlies.
 • ✓Gevestigd in Rotterdam Centrum

Duurzaam & Milieubewust repareren.

Bij GSM Dokter streven wij naar zo min mogelijk E-waste en doen ons best om zoveel mogelijk te repareren. Wij moedigen mensen ook aan om hun telefoons te laten repareren in plaats van nieuwe te kopen.

Waar staan wij voor:

 1. Reparatie in plaats van vervanging: Het repareren van een beschadigde Oppo-telefoon in plaats van deze te vervangen door een nieuwe, draagt bij aan het verminderen van elektronisch afval. Door het herstellen van gebroken schermen, defecte batterijen of andere problemen, wordt de levensduur van de telefoon verlengd en wordt er minder elektronisch afval gegenereerd.
 2. Gebruik van originele of hoogwaardige onderdelen: Bij het uitvoeren van Oppo-reparaties is het belangrijk om originele of hoogwaardige vervangende onderdelen te gebruiken. Dit zorgt voor duurzaamheid en verzekert dat de gerepareerde telefoon goed functioneert.
 3. Recycling en verantwoord afvalbeheer: Beschadigde onderdelen die tijdens de reparatie worden vervangen, worden op een verantwoorde manier gerecycled of afgevoerd. Dit minimaliseert de impact op het milieu en draagt bij aan duurzaam afvalbeheer.
 4. Bewustmaking van klanten: Wij Informeren klanten over het belang van duurzame Oppo-reparaties en de voordelen ervan voor het milieu. Wij moedigen klanten aan om hun telefoons te laten repareren in plaats van nieuwe te kopen en leggen uit hoe duurzame praktijken worden geïmplementeerd in het reparatieproces.

Oppo A94 Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparaties ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan snel langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel voor meer info naar 010 260 00 28 of maak direct een afspraak door een van de reparaties hieronder te kiezen. Wij helpen u graag verder in onze winkel.

 

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €179

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €129

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.