Huawei reparatie Rotterdam

Heeft u een probleem met uw telefoon die gerepareerd moet worden? Een Huawei scherm reparatie in Rotterdam nodig? GSM Dokter helpt u snel met de reparatie van uw Huawei. Helaas komt een kapot Huawei scherm regelmatig voor. Of is het nodig de batterij te vervangen, omdat deze snel leeg loopt. Na enige jaren intensief gebruik kan dat bij een product noodzakelijk zijn.

Huawei scherm reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Omdat tegenwoordig bijna alles van glas wordt gemaakt, wilt echter niemand door blijven lopen met een ontsierende barst of zelfs een verbrijzeld telefoon scherm. Ook het vervangen van de Huawei batterij, het repareren van aansluitingen of versleten knoppen komen regelmatig voor. Voorheen kostte het aanbieden van een reparatie veel tijd en was dit een kostbare aangelegenheid. GSM Dokter in Rotterdam heeft Huawei experts in dienst die uw toestel reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Terwijl u wacht! Neem gerust een kopje koffie en uw telefoon is weer als nieuw.

Bij GSM Dokter helpen we u graag met:

  • Kapotte Huawei scherm reparatie
  • Vast gelopen Huawei knoppen vervangen
  • Snel leeg lopende Huawei accu/batterij vervangen
  • Huawei oplaadaansluiting vervangen
  • Alle overige Huawei reparaties

Na het vervangen van het defecte onderdeel kan uw toestel weer jaren mee. GSM Dokter gebruikt altijd originele Huawei-onderdelen, waardoor u kunt vertrouwen op een goede kwaliteit.

Huawei Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparaties ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij snel voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

meer informatie over uw toestel kunt u vinden bij Huawei.