Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Wanneer uw Huawei kapot is of niet meer functioneert zoals uw gewend bent is het tijd voor een reparatie. Kom voor een deskundige Huawei reparatie langs bij de GSM Dokter. Wij repareren uw toestel snel en altijd volgens de richtlijnen van Huawei. Daarnaast gebruiken wij bij het herstel altijd originele Huawei onderdelen die voldoen aan de kwaliteitseisen en krijgt u 12 maanden garantie op onze reparaties. Maak direct een afspraak of kom langs in de winkel en profiteer van onze snelle service! Lees meer

Huawei reparatie bij GSM dokter

Is uw Huawei telefoon stuk of aan reparatie toe? Het beste wat u in dat geval kunt doen is met uw kapotte Huawei langs komen in onze winkel. Laat ons uw Huawei repareren en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk weer volop gebruik kunt maken van uw device. GSM Dokter is al 15 jaar expert op het gebied van reparaties van alle type smartphones en andere apparaten. Onze gecertificeerde reparateurs streven altijd naar een snelle reparatie en kunnen vrijwel ieder Huawei model weer voor u aan de praat krijgen.

Waarom bij ons?

Niet alleen consumenten weten de weg naar GSM Dokter te vinden, ook een groot aantal zakelijke klanten uit Rotterdam en omstreken vertrouwt ons hun apparaten toe en maken veelvuldig gebruik van onze reparatie service. Waarom?

 • Originele onderdelen
  Bij reparatie van uw toestel gebruiken wij alleen originele onderdelen die zijn goedgekeurd door de experts van Huawei waardoor u kunt vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardige reparatie.
 • GEEN data verlies
  Onze reparaties gebeuren gegarandeerd zonder enige verlies van persoonlijke gegevens. Wij maken altijd een back up en zetten na reparatie ook weer uw instellingen precies zo terug als u gewend bent.
 • 12 maanden garantie
  Op alle reparaties krijgt u standaard 12 maanden garantie. Wanneer er binnen die periode iets mankeert aan uw toestel kunt u eenvoudig langskomen in de winkel.
 • Gecertificeerde monteurs
  Ons personeel is gecertificeerd om alle mogelijke reparaties uit te voeren en houden de ontwikkelingen in hun vakgebied goed bij zodat ze altijd in staat zijn reparaties aan de nieuwste devices uit te voeren.
 • ✓ 7 dagen open
  Profiteer van onze gunstige openingstijden: wij staan namelijk 7 dagen per week voor u klaar. Bovendien kunt u gebruik maken van onze-opstuur service wanneer langskomen niet lukt.
 • Met of zonder afspraak

  In onze winkel aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam kunt u eenvoudig binnenlopen met of juist zonder afspraak. In de meeste gevallen kunnen wij u direct helpen en verlaat u onze zaak binnen 30 minuten weer met een gerepareerde Huawei.

 • Webshop voor accessoires
  GSM Dokter heeft een uitgebreide webshop met daarin een ruim assortiment aan accessoires. Wanneer u vandaag bestelt verzenden wij uw aankoop nog dezelfde dag. Bekijk nu het hele aanbod.
 • Meer dan 15 jaar ervaring
  Wij zijn al 15 jaar lang de expert in de regio Rotterdam als het aankomt op reparaties van allerlei type smartphones en computers.

 

Huawei reparatie Rotterdam of opsturen

Met vrijwel iedere Huawei telefoon reparatie mag u bij ons langskomen. In onze winkel in Rotterdam voeren wij de veel voorkomende Huawei reparaties uit terwijl u wacht. Bent u niet in de gelegenheid om uw telefoon langs te brengen, kies dan voor onze opstuurservice en stuur uw Huawei smartphone naar ons op. Onze opstuurservice is eenvoudig en snel en kan door iedereen gebruikt worden. Maak een afspraak en wij sturen u via e-mail instructies over het opsturen van uw device. Natuurlijk gebeurt het versturen altijd veilig en verzekerd. Na ontvangst zullen wij contact opnemen over de kosten en na akkoord gaan we aan de slag met uw reparatie. Na reparatie komt uw smartphone weer zo snel mogelijk retour zodat u uiteindelijk, maar enkele dagen zonder zit.

Huawei scherm reparatie

Is het scherm van uw Huawei beschadigd door een val of door waterschade? In veel gevallen hoeft het scherm niet meteen helemaal vervangen te worden door een nieuwe, maar kunt u kiezen voor een schermreparatie. Wij herstellen het scherm direct en zorgen ervoor dat uw Huawei weer zo goed als nieuw is. Uiteraard met garantie en voor een fractie van de kosten van een nieuw scherm.

Huawei scherm reparatie kosten

Het spreekt voor zich dat u wilt weten wat reparatie van het scherm van uw Huawei u gaat kosten. Bij het maken van een afspraak krijgt u daarom meteen duidelijkheid over de prijs van de reparatie. In het afsprakenformulier heeft u een aantal opties voor het selecteren van uw Huawei telefoon en kunt u aangeven om welk type reparatie het gaat. Daarna ziet u meteen de totale reparatiekosten. Wel zo makkelijk!

Huawei nieuw scherm

Wanneer het scherm van uw telefoon dermate beschadigd is dat deze niet meer te redden is dan kunnen wij het oude scherm vervangen door een compleet nieuw scherm. Na vervangen is uw Huawei niet meer van nieuw te onderscheiden en functioneert ook weer het touchscreen als vanouds.

Goed om te vermelden: Wanneer u kiest voor vervanging van het scherm kunt u er op rekenen dat wij er een origineel Huawei scherm voor in de plaats zetten van dezelfde kwaliteit als het originele fabrieksscherm.

Huawei scherm vervangen

Als het touchscreen niet meer werkt of de barst in het scherm van uw toestel is dusdanig dat normaal gebruik niet meer nodig is dan ontkomt u er niet aan: Het Huawei scherm vervangen. Gelukkig kan dat bij de GSM Dokter makkelijk en snel. En bovendien voor een scherp tarief. Zeker in vergelijking met de kosten van een nieuw toestel.

Huawei Reparatie Rotterdam Centrum

Heeft u een probleem met uw telefoon die gerepareerd moet worden? Een Huawei scherm reparatie in Rotterdam Centrum nodig? GSM Dokter helpt u snel met de reparatie van uw Huawei. Helaas komt een kapotte Huawei scherm regelmatig voor. Of is het nodig de batterij te vervangen, omdat deze snel leeg loopt. Na enige jaren intensief gebruik kan dat bij een product noodzakelijk zijn.

Huawei scherm reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Omdat tegenwoordig bijna alles van glas wordt gemaakt, wilt echter niemand door blijven lopen met een ontsierende barst of zelfs een verbrijzeld telefoon scherm. Ook het vervangen van de Huawei batterij, het repareren van aansluitingen of versleten knoppen komen regelmatig voor. Voorheen kostte het aanbieden van een reparatie veel tijd en was dit een kostbare aangelegenheid. GSM Dokter in Rotterdam heeft Huawei experts in dienst die uw toestel reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Terwijl u wacht! Neem gerust een kopje koffie en uw telefoon is weer als nieuw.

Bij GSM Dokter in Rotterdam Centrum helpen we u graag met:

 • Kapotte Huawei scherm reparatie
 • Vast gelopen Huawei knoppen vervangen
 • Snel leeg lopende Huawei batterij vervangen
 • Huawei oplaadaansluiting vervangen
 • Alle overige Huawei reparaties
 • Huawei waterschade reparatie

   

Na het vervangen van het defecte onderdeel kan uw toestel weer jaren mee. GSM Dokter gebruikt altijd originele Huawei-onderdelen, waardoor u kunt vertrouwen op een goede kwaliteit.

Huawei Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparaties ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij snel voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.