Huawei reparatie

Huawei Honor 8

Huawei Honor 8 reparatie
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Huawei Honor 8 reparatie

Uw Huawei Honor 8 is meer dan alleen een telefoon, het is een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven. Wanneer het scherm gebarsten is, de batterij zwak wordt of er andere problemen optreden, begrijpen we de frustratie. Bij GSM Dokter Rotterdam staan we klaar met deskundige reparatie diensten om u snel weer op weg te helpen. Ons ervaren team van monteurs zorgt voor snelle en effectieve oplossingen, zodat uw telefoon snel weer als nieuw aanvoelt. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten Huawei Honor 8 reparaties, inclusief moederbord reparatie, achterkant vervangen en speaker reparaties. Lees meer

Scherm reparatie voor Huawei Honor 8

Heeft uw Huawei Honor 8 een gebarsten of beschadigd scherm? Onze ervaren technici kunnen het scherm snel en professioneel vervangen, waardoor u weer kunt genieten van een helder en perfect werkend scherm. Of het nu gaat om kleine krassen of een ernstige breuk, we hebben de expertise om het probleem aan te pakken en uw telefoon weer als nieuw te laten aanvoelen.

Batterij vervanging voor Huawei Honor 8

Als je merkt dat de batterij van uw Huawei Honor 8 snel leegloopt of moeite heeft met opladen, kan het tijd zijn voor een vervanging. Onze technici kunnen de batterij snel en efficiënt vervangen, waardoor u weer langer kunt genieten van uw telefoon zonder u zorgen te maken over een zwakke batterij. Met een nieuwe batterij presteert uw Huawei Honor 8 weer optimaal en kunt u de hele dag door blijven gaan.

Camera reparatie en vervanging

Een goed werkende camera is essentieel voor het vastleggen van mooie momenten met uw Huawei Honor 8. Als u problemen ervaart met de camera, zoals onscherpe foto’s, focus problemen of storingen, kunnen onze technici helpen. We bieden professionele reparatie diensten voor de camera, inclusief vervanging indien nodig, zodat u weer scherpe en heldere foto’s kunt maken met uw telefoon.

Reparatie van waterschade

Als uw Huawei Honor 8 per ongeluk is blootgesteld aan vocht of waterschade, is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. Onze technici hebben ervaring met het repareren van waterschade en kunnen uw telefoon snel en effectief herstellen. Of het nu gaat om het drogen van interne componenten of het vervangen van beschadigde onderdelen, we zullen er alles aan doen om uw Huawei Honor 8 weer tot leven te brengen.

Oplossen van software problemen

Software problemen kunnen frustrerend zijn en uw Huawei Honor 8 vertragen. Als u te maken heeft met vastlopen, langzame prestaties of andere software fouten, kunnen onze technici helpen. We hebben ervaring met het oplossen van allerlei software problemen en kunnen uw telefoon snel weer soepel laten draaien. Of het nu gaat om het bijwerken van software, het herstellen van beschadigde bestanden of het opschonen van uw systeem, we hebben de expertise om het probleem aan te pakken.

Achterkant vervangen van de Huawei Honor 8

Als de achterkant van uw Huawei Honor 8 beschadigd is geraakt, kunnen onze technici deze snel en professioneel vervangen. We gebruiken hoogwaardige onderdelen en zorgen ervoor dat uw telefoon er weer nieuw uitziet. Of het nu gaat om kleine krassen of ernstige beschadigingen, we hebben de middelen en expertise om de achterkant van uw Huawei Honor 8 te herstellen en uw telefoon een frisse uitstraling te geven.

Diagnose en inspectie services

Als u niet zeker weet wat er mis is met uw Huawei Honor 8, kun je bij ons terecht voor een grondige diagnose en inspectie. Onze technici zullen uw telefoon nauwkeurig onderzoeken en het probleem identificeren, zodat we de beste oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om hardwareproblemen, software fouten of andere problemen, we zullen ervoor zorgen dat uw Huawei Honor 8 weer optimaal presteert.

Snelle en professionele reparaties

Bij GSM Dokter zorgen we voor snelle en professionele reparatie diensten, zodat u zo min mogelijk tijd zonder uw Huawei Honor 8 hoeft door te brengen. Onze ervaren technici werken efficiënt en effectief om uw telefoon snel weer in werkende staat te krijgen. Of u nu langskomt voor een scherm reparatie, batterij vervanging of een ander probleem, we zorgen ervoor dat u snel weer kunt genieten van uw telefoon.

Garantie op reparaties

We staan achter onze reparatieservices en bieden daarom garantie op alle uitgevoerde reparaties. Dit geeft u gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit van ons werk. Als er na de reparatie toch nog problemen optreden, staan we klaar om deze kosteloos voor u op te lossen. U kunt dus met een gerust hart uw Huawei Honor 8 aan ons toevertrouwen, wetende dat uw telefoon in goede handen is.

Neem contact op voor reparatie

Met onze uitgebreide expertise en toewijding aan kwaliteit, kunt u met een gerust hart uw Huawei Honor 8 aan GSM Dokter Rotterdam toevertrouwen voor reparatie diensten van topkwaliteit. We begrijpen hoe belangrijk uw telefoon voor u is en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt genieten van uw telefoon zonder zorgen. Onze aanpak is vriendelijk, behulpzaam en deskundig, en we bieden geruststelling en oplossingen om uw problemen snel en effectief op te lossen. 

Maak online een afspraak op onze website! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze reparatie diensten. We staan klaar om u te helpen!

Selecteer een reparatie

Accu Unit €69

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €99

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Origineel Achterkant Met Sealing €69

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €69

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €69

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €69

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €69

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €69

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €69

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.