OnePlus 7 Pro

Waarom GSM Dokter?

 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak
 • Klaar terwijl u wacht

Uw offerte

Je reparatie

 • Merk:OnePlus
 • Model:OnePlus 7 Pro
 • Reparaties:
  • Totaal prijs:

OnePlus 7 Pro Reparatie GSM Dokter

OnePlus 7 Pro reparatie GSM Dokter in Rotterdam Centrum met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Plan een afspraak in en laat uw telefoon weer uit zien als nieuw. Meest voorkomende reparatie voor uw telefoon is toch het scherm die kapot gaat na een ongelukkige val. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u erop wachten. Kom dus langs voor een scherm reparatie of als u een andere probleem heeft met uw OnePlus. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw toestel. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28. Ook helpen wij u zonder afspraak!
Lees meer

OnePlus 7 Pro Batterij reparatie

Loopt de batterij van uw OnePlus 7 Pro snel leeg? Ook dit is een bekende probleem. kom langs in ons filiaal in Rotterdam Centrum GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A en wij zullen dit voor u kosteloos opmeten. Indien nodig kunnen wij uw OnePlus batterij vervangen. U bent uw toestel maar een half uur kwijt dus u mag erop wachten. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

OnePlus 7 Pro Reparatie Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw OnePlus 7 Pro zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw toestel op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Verzekeringswerk?

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij snel voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel, reis of aansprakelijkheids verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Reparaties OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro Flex Accu Unit

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Pro Compleet Scherm Unit

Prijs: € 399,-

OnePlus 7 Pro Origineel Back Cover

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Pro Koptelefoon aansluiting kabel

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Pro Oplaadconnector Dock unit

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Pro Oor Speaker Unit

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Pro Camera Module Front

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Pro Camera Module Back

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Pro Loudspeaker Unit

Prijs: € 99,-

OnePlus 7 Pro Onderzoek kosten

Prijs: € 29,-

OnePlus 7 Pro Software herstel

Prijs: € 35,-

OnePlus 7 Pro Chemisch reinigen

Prijs: € 49,-