Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Ondanks de populariteit van Smartphones en andere devices wordt er toch nog veelvuldig gebruik gemaakt van iPods om muziek af te spelen als je onderweg bent. Al sinds de eerste generatie iPod nu alweer zo’n bijna twintig jaar geleden op de markt kwam, zijn het populaire apparaten die op grote schaal zijn verkocht aan zowel Apple fans en muziekliefhebbers. Erg vervelend natuurlijk als er wat aan uw iPod mankeert, zeker omdat u lang niet overal meer terecht kunt voor reparatie. Gelukkig nog wel bij de GSM Dokter! Bij ons maakt het niet uit om welk type iPod reparatie het gaat. Ons personeel draait hun hand niet om voor een iPod Classic reparatie en doet net zo makkelijk een iPod Touch reparatie. Van de eerste generaties tot de modellen die later zijn uitgekomen, ons team heeft ze de afgelopen jaren stuk voor stuk zien langskomen in de werkplaats.

Reparaties worden bij ons alleen door gecertificeerde monteurs gedaan. Zo blijft u te alle tijde verzekerd van uw Apple garantie en kunnen wij dezelfde kwaliteit service bieden als die Apple ook levert op haar service. Bovendien voeren we de meeste reparaties uit terwijl u wacht in onze ruim opgezette winkel. Loop gerust eens binnen of plan uw reparatie in op een moment dat u het beste uitkomt! U bepaalt. Lees meer

iPod reparatie bij GSM dokter

iPods zijn zo in elkaar gezet en door Apple zo ontworpen dat ze lastig uit elkaar te halen zijn zonder daarbij het risico te lopen belangrijke onderdelen te beschadigen. Reparatie is dus niet altijd zo eenvoudig. Dit komt voornamelijk dankzij de metalen behuizing die bij elkaar gehouden wordt met een flink aantal klemmen, verschillende lijmlagen en minuscule schroefjes. Als u dit soort reparaties niet eerder zelf hebt uitgevoerd is ons advies om hier niet zelf mee aan de slag te gaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en u loopt het risico belangrijke onderdelen te beschadigen. Voor andere Apple reparaties zoals iPhone, iPad, MacBook, iMac en Apple Watch bent u bij GSM dokter aan het juiste adres.

Gelukkig beschikt de GSM Dokter over de juiste expertise en specialistische apparatuur om een kapotte iPod zorgvuldig en zonder beschadiging van essentiële onderdelen te demonteren en vervolgens weer te herstellen. Welk probleem u ook maar heeft met uw iPod, wij weten zeker dat we u snel en vakkundig kunnen helpen!

De volgende problemen zien wij regelmatig langskomen:

 • Waterschade
 • Verlies van batterijcapaciteit door slijtage
 • Kapot of gebarsten beeldscherm dat niet meer reageert op aanraking (iPod touch)
 • Kapotte of niet reagerende camera (iPod Touch)
 • Defecte aansluiting voor koptelefoon en speakers
 • Defecte oplaadpoort
 • Versleten aan- en uitknop
 • iPods die niet meer aan willen
 • iPods die vastlopen

Heeft u een ander issue met uw iPod? Ook dan kunnen wij u waarschijnlijk helpen, kom langs om uw iPod te laten controleren door een van onze reparateurs. Dan kunnen wij u adviseren over wat de beste optie is voor reparatie.

Belangrijk om te vermelden: De vervangende onderdelen die wij gebruiken voor reparatie dragen altijd het kwaliteitsstempel van Apple. Dat wil zeggen dat ze 100% origineel zijn en van vergelijkbare kwaliteit als de originele fabrieksonderdelen. Hierdoor garandeert Apple onze reparatie. Daarnaast krijgt u van ons 12 maanden garantie op iedere reparatie die wij uitvoeren.

iPod shuffle reparatie

Voor velen gaat er niets boven de eenvoud en het compacte design van een iPod shuffle. Het handige minimalistische muziekspelertje op zakformaat is nog altijd een favoriet van veel iPod fans. Ondanks dat de Shuffle al jaren niet meer gemaakt wordt. Als u een trouwe iPod shuffle gebruiker bent en last heeft van een probleem (of dat nou is waterschade, beschadiging door een val of een kapotte batterij) dan kan GSM Dokter dat voor u repareren. Wij herstellen de kapotte iPod op zo’n manier dat u er nog jaren plezier van kunt hebben.

iPod batterij vervangen

Onderdelen zoals batterijen hebben een beperkte levensduur. De batterij in een iPod verliest door veelvuldig opladen en ontladen en blootstelling aan potentieel schadelijke omstandigheden (hitte, extreme kou) batterijcapaciteit. Na ongeveer 400 á 500 laadcycyli beschikken iPod batterijen over nog ongeveer over 80% van de originele capaciteit en wordt het langzamerhand tijd om na te denken over vervanging. Wanneer u merkt dat uw iPod steeds vaker aan de lader moet en steeds sneller weer leeg is, dan is het tijd voor een nieuwe. Wij kunnen de batterij van uw iPod vervangen door een originele Apple batterij. Wel meten we de oude batterij altijd eerst door om te kijken hoe het is gesteld met de capaciteit zodat u niet onnodige kosten hoeft te maken. Natuurlijk doen we dat allemaal terwijl u wacht en loopt u snel weer onze zaak uit met een iPod die weer als nieuw is.

iPod Reparatie Rotterdam

Sinds de opening van onze winkel nu al iets meer dan 15 jaar geleden zijn wij de specialist op het gebied van reparaties van iPods en allerlei andere devices in de regio Rotterdam en omstreken. Heeft u een probleem met uw iPod? Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen met bijvoorbeeld een scherm reparatie of het vervangen van de batterij? GSM Dokter in Rotterdam is specialist in het repareren van uw iPod Scherm. Gecertificeerde monteurs repareren uw iPod terwijl u wacht! En of u nu een iPod touch heeft, een iPod classic, of een Nano, bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten repareren van iedere iPod. Loop gerust eens binnen en kom een kijkje nemen in onze ruime winkel, dat kan met of zonder afspraak. Bij ons bepaalt u zelf wanneer u uw apparaat wilt laten repareren.

De meeste iPod onderdelen hebben wij gelukkig op voorraad zodat we veel reparaties snel kunnen uitvoeren en er niet eerst onderdelen hoeven te worden besteld. Dat scheelt u weer kostbare tijd.

Bekende iPod-problemen

Zit er een barst in het scherm van uw iPod 5 of iPod 6? Vervelend! Toch bent u niet de enige met dit probleem. Een gebroken iPod 6 scherm komt vaak voor. Sterker nog, een scherm vervangen door een nieuw scherm bij de iPod 6 staat zelfs op nummer één van de meest voorkomende iPod reparaties. Heeft u een ander probleem met uw iPod? Ook dit kunnen wij voor u oplossen.

De Lightning connector kan eveneens defect raken of na een aantal jaren tekenen van slijtage gaan vertonen waardoor het opladen niet meer goed werkt, maar, maar ook koptelefoon of speakers niet goed meer aangesloten kunnen worden.

Als de accu niet meer goed wil opladen of snel leeg is, dan is de iPod batterij vervangen een goede optie. Tot slot zien we ook iPods waarvan de aan- en uitknop versleten is geraakt. Deze knop kan eveneens probleemloos en snel door ons gerepareerd worden. Kom langs met de iPod en wij meten de batterij kosteloos voor u op, zodat u zeker weet dat de reparatie verschil gaat maken. Wij geven 3 maanden garantie op elke iPod reparatie en gebruiken uitsluitend originele onderdelen, zodat u weer gebruik kunt maken van hetzelfde kwaliteit zoals u altijd gewend bent bij Apple.

iPod Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat in veel gevallen de meeste reparaties van iPods ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Bent u goed verzekerd voor schade? Kom dan langs voor een offerte in onze winkel in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A. Wij stellen voor u een duidelijke offerte of factuur up, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28. Een vraag stellen via WhatsApp kan ook.

Benieuwd naar nieuwe modellen iPods? Bekijk deze op Apple.nl. Voor accessoires en andere iPod toebehoren kunt u een kijkje nemen in onze webshop waar wij altijd een ruim assortiment hebben aan accessoires en onderdelen van belangrijke merken.