Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

iPod Reparatie Rotterdam

Heeft u een probleem met uw iPod? Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen met bijvoorbeeld een scherm reparatie of het vervangen van de batterij? GSM Dokter in Rotterdam is specialist in het repareren van uw iPod Scherm. Gecertificeerde monteurs repareren uw iPod terwijl u wacht!  Lees meer

Bekende iPod-problemen

Zit er een barst in het scherm van uw iPod 5 of iPod 6? Vervelend! Toch bent u niet de enige met dit probleem. Een gebroken iPod 6 scherm komt vaak voor. Een scherm vervangen door een nieuw scherm bij de iPod 6 staat zelfs op nummer één van de meest voorkomende iPod reparaties. Heeft u een andere probleem met uw iPod? Ook dit kunnen wij voor u oplossen.

De Lightning connector kan eveneens defect raken of vertoont na een aantal jaren tekenen van slijtage. Hierdoor werkt het opladen niet meer goed, maar ook koptelefoon of speakers kunnen niet goed meer aangesloten worden.

Als de accu niet meer goed wil opladen of snel leeg is, dan is de iPhone batterij vervangen een goede optie. Tot slot zien we ook vaak een versleten aan- en uitknop. Deze knop kan eveneens probleemloos en snel door ons gerepareerd worden. Kom langs met je iPod en wij meten de batterij kosteloos voor u op, zodat u zeker weet dat de reparatie verschil gaat maken. Wij geven 3 maanden garantie op elke iPod reparatie en gebruiken uitsluitend originele onderdelen, zodat u weer gebruik kunt maken van hetzelfde kwaliteit zoals u altijd gewend bent bij Apple.

iPod Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Benieuwd naar nieuwe modellen iPods? bekijk deze op Apple.nl