Apple reparatie

iPhone 12 Pro Max reparatie

iPhone 12 Pro Max reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

Heeft uw iPhone 12 Pro Max schade opgelopen of is ‘ie defect? Bij de GSM Dokter in Rotterdam kunt u met een gerust hart de grootste en snelste iPhone achterlaten. Onze deskundige technici staan garant voor een snelle en betrouwbare iPhone 12 Pro Max reparatie. Wij gebruiken enkel originele onderdelen van topkwaliteit en werken daarbij volgens de richtlijnen van Apple. U kunt bij ons terecht zonder afspraak, maar u kunt uw iPhone 12 Pro Max ook opsturen voor reparatie. Kwaliteit verzekerd! Lees meer

iPhone 12 Pro Max reparatie bij GSM Dokter

Heeft uw iPhone 12 Pro Max een beschadiging opgelopen? Lijkt de batterij steeds sneller leeg te gaan? Werkt het touchscreen niet naar behoren of heeft u een barst in het scherm? Ook de sterkste iPhone ontkomt er niet aan: slijtage en beschadiging. Gelukkig is een nieuwe aanschaffen niet altijd nodig, hoeft een snelle en professionele reparatie niet duur te zijn. Uw iPhone 12 Pro Max is in veilige handen bij de GSM Dokter in Rotterdam, waar wij al meer dan 15 jaar dagelijks Apple reparaties uitvoeren van alle type iPhones. Dit geldt ook voor alle andere merken zoals Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Dit is de bekende service van de GSM Dokter.

 • ✓ Gebruik van originele Apple onderdelen uit eigen voorraad.
 • ✓ Apple Gecertificeerde en ervaren reparateurs.
 • ✓ Razendsnelle reparatie binnen 30 minuten.
 • ✓ Met of zonder afspraak.
 • ✓ 7 dagen per week geopend.
 • ✓ 12 maanden garantie op onderdelen.

iPhone 12 Pro Max scherm reparatie

Heeft uw iPhone 12 Pro Max scherm beschadiging opgelopen? Laat uw telefoon niet verder beschadigen en laat het snel repareren door de GSM Dokter. Wij werken uitsluitend met originele Apple onderdelen, zodat u een vergelijkbaar OLED display krijgt en de Apple garantie behoudt. U kunt bij ons terecht voor een snelle scherm reparatie terwijl u wacht en het resultaat is een iPhone die er weer als nieuw uitziet en ook zo werkt. U kunt uw reparatie online plannen of langs komen zonder afspraak. Wacht daarom niet langer en plan vandaag nog een bezoek aan de GSM Dokter in.

iPhone 12 Pro Max scherm reparatie prijs

Heeft uw iPhone 12 Pro Max een beschadiging opgelopen en wilt u weten waar u op moet rekenen voor wat betreft de kosten van een reparatie? Bij GSM Dokter houden wij niet van vervelende verrassingen en daarom zijn onze reparatietarieven altijd transparant en voor iedereen te bekijken. Voor het vervangen van het scherm van uw iPhone 12 Pro Max betaalt u natuurlijk meer dan een gewoon iPhone 12 scherm, dat is inclusief BTW en kosten voor de onderdelen. Alle andere reparaties kunt u zelf bekijken via onze website door uw model en type iPhone te selecteren en de gewenste reparatie te kiezen. Hierdoor weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

iPhone 12 Pro Max achterkant reparatie

Wilt u de iPhone 12 Pro Max achterkant vervangen? Geen probleem! Bij GSM Dokter in Rotterdam vervangen wij de achterkant snel en eenvoudig. Onze ervaren technici verwijderen de oude glazen backcover zorgvuldig en vervangen deze door een nieuwe, zodat uw toestel weer als nieuw is. Maak online een afspraak of kom gewoon even langs zonder afspraak! U loopt binnen enkele minuten weer naar buiten met een iPhone die er als nieuw uitziet.

iPhone 12 Pro Max reparatie in Rotterdam of stuur uw toestel op

Heeft uw iPhone 12 Pro Max een reparatie nodig? Kom de telefoon voor reparatie brengen als u in de regio Rotterdam woont, of stuur uw device naar ons op als langskomen voor u geen optie is. Dat is eenvoudig en kost bovendien niets extra. Volg onderstaande stappen:

 1. Meld uw toestel bij ons aan voor reparatie via deze link.
 2. Volg de stappen.
 3. Laat uw gegevens achter.
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Daarna maken wij een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print het verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed stevig verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Hoe nu verder?

Zodra uw toestel bij ons is aangekomen nemen wij contact om de vervolgstappen te bespreken. Vervolgens gaan wij over tot reparatie of onderzoek van uw iPhone. Wanneer de iPhone weer klaar is nemen we weer contact op om de details rondom de betaling af te ronden. Vervolgens sturen wij de iPhone weer naar u op. Uiteindelijk zit u maar enkele dagen zonder.

Uw iPhone liever niet opsturen? In dat geval kunt u met of zonder afspraak bij ons binnenlopen om uw telefoon af te geven. Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar in onze winkel aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam.

Overige reparaties aan uw iPhone 12 Pro Max

Bij de GSM Dokter kunt u niet alleen terecht voor de standaardreparaties zoals vervangen van het Max scherm of de Max batterij, ook voor complexere problemen kunt u bij ons aankloppen. Onze ervaren monteurs beschikken over een scherp oog en kunnen door jarenlange ervaring snel de oorzaak van het probleem vaststellen. Of het nu gaat om waterschade, problemen met het moederbord, de oorspeaker, dockconnector, oplader, vastzittende knoppen of een niet werkende camera: wij helpen u graag verder.

Bent u niet alleen de trotse bezitter van een iPhone 12 Pro Max, maar ook van andere Apple devices zoals een Mac, MacBook, iPad of tablet? Ook voor Mac- en tablet reparaties kunt u bij ons terecht. En natuurlijk kunnen onze technici ook een defecte Apple Watch voor u repareren. Een afspraak inplannen kan online maar u kunt ook gerust even binnenlopen voor meer informatie.

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Officiële Apple Scherm incl. Uitlezen €409

Scherm officieel rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan 1-2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van het nieuwe scherm. meer info

Basic Compatible Scherm Unit Basic Compatible Plus Scherm Unit €229

Best mogelijke kwaliteit, maar niet origineel. Originele sealing van het scherm wordt altijd aangebracht indien van toepassing. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Origineel Back Cover €309

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €119

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

Oplaadconnector dock unit €129

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Camera Module Back €199

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

TrueDepth – Face ID Camera €299

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Front €149

Selfie camera werkt niet

Aan/Uit knop flex kabel €129

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €129

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €129

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €99

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €25

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs