Samsung reparatie

Galaxy Tab A7 2020 SM-T500

Samsung Tab A7 reparatie
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

 Samsung Tab A7 SM-T500 reparatie in Rotterdam

U wilt uw toestel snel en goed gerepareerd terug en daar zorgen wij bij GSM Dokter dagelijks voor. Sterker nog, u kunt indien op voorraad wachten terwijl wij uw Galaxy Tab A7 vakkundig repareren. Onze winkel biedt voldoende ruimte om op uw tablet te wachten en om te genieten van een lekkere kop koffie. Alle reparaties aan uw toestel worden door gecertificeerde monteurs uitgevoerd met alleen originele Samsung Tab A7 onderdelen direct geleverd vanuit Samsung. Stel uw reparatie daarom niet uit en voorkom ergere schade, kom vandaag nog langs bij GSM Dokter in Rotterdam Centrum.

Samsung Tab A7 Reparatie in Rotterdam Centrum

Heeft u een probleem met uw Galaxy Tab A7 en wilt u een snelle oplossing? Voor een professionele reparatie aan uw Galaxy Tab A7 bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres. Een reparatie voor een gebroken scherm is in bijna alle gevallen binnen 60 minuten voor u geregeld.

Galaxy Tab A7 scherm reparatie is in de volgende gevallen van toepassing:

 • Uw scherm laten vervangen wegens een ongeluk of onjuist gebruik.
 • Het scherm van uw Samsung is beschadigd door drukschade.
 • Het scherm reageert niet meer en/of uw Samsung blijft volledig zwart.
 • U heeft een vlek op het LCD scherm waardoor uw weergave niet meer goed is. Lees meer

Over Samsung Tab A7

Deze tablet van Samsung heeft een schermgrootte van 10,4 inch en is getest met het besturingssysteem Android 10. Hij is 9 millimeter dik: niet veel voor een tablet. Voor een 10,4 inch tablet is hij best licht (467 gram). Het scherm heeft een resolutie van 2000 x 1200. Het aantal pixels per inch is 225: afbeeldingen en teksten zien er redelijk scherp uit. De tablet heeft 32GB aan opslaggeheugen. Je kunt het opslaggeheugen uitbreiden met een SD-kaart. Mobiel internetten via 4G is eveneens mogelijk. Ook heeft hij een ingebouwde GPS-ontvanger om mee te navigeren. Deze tablet heeft 1 USB C-aansluiting waarop je via een verloopkabel een USB-stick kunt aansluiten. Samsung heeft de tablet uitgerust met een camera aan de voor- en achterkant.

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Samsung onderdelen voor uw Samsung. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw Samsung telefoon geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw elektronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €149

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Batterij €99

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Dock Connector €99

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €79

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.