Zakelijke Oplossingen

Niks is vervelender dan het kapot gaan van je telefoon, laptop of tablet tijdens je werk. Wij zorgen ervoor dat jij of je medewerker weer snel aan de slag kan gaan bij een spoed geval. Wij ondersteunen onze zakelijke klanten die problemen ervaren met hun toestel. Het gaat heel simpel, je meld de gebruiker van te voren aan, komt langs en je kan achteraf betalen op rekening. Dit allemaal klaar terwijl je wacht!

Hoe gaat het in zijn werking?

GSM Dokter Zakelijk gemakkelijk in 3 stappen

  1. Meld de gebruiker van te voren aan.
  2. Kom langs of stuur je toestel kosteloos op
  3. Uw toestel is gerepareerd en factuur wordt achteraf opgestuurd.

Zo makkelijk gaat dat: simpel, snel en transparant. Als ondernemer wil je altijd goed bereikbaar zijn. Je telefoon, tablet of computer is niet te missen als dit onverhoopt kapot gaat. Je denkt aan een nieuwe te kopen omdat dit snelste oplossing lijkt te zijn, maar wat met je gegevens? Wij GSM Dokter bieden jou een snelle ondersteuning, zodat jij of je gebruiker weer verder kunnen werken met behoud van de gegevens. Zo kun je een apparaat laten repareren in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Dit scheelt enorm gedoe met de gegevens en in de kosten.

Zelf repareren

GSM Dokter is meer dan 15 jaar actief in de reparatie branche. Wij zijn uitgegroeid tot een gespecialiseerd partner die jou kan ondersteunen in reparaties waar je niet bij uitkomt. Ook leveren wij onderdelen aan bedrijven die IT beheer in eigen handen of zelf een reparatie winkel hebben. Wij helpen graag waar nodig en kunnen zowel online als fysiek ondersteuning bieden aan bedrijven die eigen devices repareren. Wij hebben specialisten in huis die problemen kunnen oplossen waar jij als reparateur niet bij uitkomt of geen tijd voor heeft.

Je hebt een afdeling binnen het bedrijf waar je zelf repareert of hebt een reparatie winkel. Onze experts kunnen jou bedrijf ondersteunen in reparaties waar jij niet bij uitkomt. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in moederbord reparaties en kunnen in vele gevallen data recovery uitvoeren op toestellen die het helemaal niet meer doen. We zetten dan je data over op een nieuwe toestel of op een usb stick en jij kan weer verder werken!

Reparatie opsturen

Kom je niet uit de buurt, maar wilt 1 of meerdere toestellen tegelijk laten repareren? Stuur het kosteloos op en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heb je een reparatie waar je niet uit komt of wil je data recovery? Ook zijn wij gespecialiseerd in moederbord reparaties.

Voordelen GSM Dokter zakelijk

  • Altijd een vaste expert die jou persoonlijk helpt en meedenkt
  • Geen onverwachte kosten, altijd van te voren gecommuniceerd.
  • Geen data verlies!
  • Reparatie snel uitgevoerd
  • Op locatie of opstuur service mogelijk
  • Originele onderdelen & 12 maanden garantie