Zakelijke Oplossingen

Niks is vervelender dan het kapot gaan van je telefoon, laptop of tablet tijdens je werk. Wij zorgen ervoor dat jij of je medewerker weer snel aan de slag kan gaan bij een spoed geval. Wij ondersteunen onze zakelijke klanten die problemen ervaren met hun toestel. Het gaat heel simpel, je meld de gebruiker van te voren aan, komt langs en je kan achteraf betalen op rekening. Dit allemaal klaar terwijl je wacht!

Hoe gaat het in zijn werking?

GSM Dokter Zakelijk gemakkelijk in 3 stappen

  1. Meld de gebruiker van te voren aan.
  2. Kom langs of stuur je toestel op
  3. Toestel is gerepareerd en factuur wordt achteraf opgestuurd.

Zo makkelijk gaat dat: simpel, snel en transparant. Als ondernemer wil je altijd goed bereikbaar zijn. Je telefoon, tablet of computer is niet te missen als dit onverhoopt kapot gaat. Je denkt aan een nieuwe te kopen omdat dit snelste oplossing lijkt te zijn, maar wat met je gegevens? Wij bieden jou een snelle ondersteuning, zodat jij of je gebruiker weer verder kan met behoud van de gegevens. Zo kun je een apparaat laten repareren in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Dit scheelt enorm gedoe met de gegevens en in de kosten.

Zelf repareren

GSM Dokter is meer dan 15 jaar actief in de reparatie branche. Wij zijn uitgegroeid tot een gespecialiseerd partner die jou kan ondersteunen in reparaties waar je niet bij uitkomt. Ook leveren wij onderdelen aan bedrijven die IT beheer in eigen handen of zelf een reparatie winkel hebben. Wij helpen graag waar nodig en kunnen ondersteuning bieden aan bedrijven die eigen devices repareren. Wij hebben specialisten in huis die problemen kunnen oplossen waar jij als reparateur niet bij uitkomt of geen tijd voor hebt.

GSM Dokter is aangesloten bij Apple onder Independent Repair Provider Program. Dit houdt in dat we als onafhankelijk reparatiebedrijf onderdelen rechtstreeks bij Apple kunnen bestellen en reparaties kunnen uitvoeren met Apple Diagnose Tools.

Wij hebben toegang tot originele Apple onderdelen, tools, trainingen, diagnose en bronnen om een verscheidenheid aan reparaties buiten Apple garantie uit te voeren voor iPhone en Mac computer, zoals het vervangen van iPhone scherm, camera, batterij, het vervangen van het Logicboard en de Videokaart van de Mac.

Hiermee onderscheiden wij ons van andere reparateurs en hebben erkende medewerkers die Apple Certified iOS Technician en Apple Certified Macintosh Technician zijn. Dit houdt in dat na een reparatie geen melding zichtbaar is in de instellingen van het toestel na de vervanging van een onderdeel dat via de Apple Programma is gerepareerd.

Alle onderdelen buiten de Apple programma worden geleverd door derden en gaan niet via de officiële kanaal van Apple. Er kan in dat geval een melding verschijnen in de instellingen na een scherm of een batterij reparatie. Dit geldt alleen voor modellen vanaf de iPhone 11 en die nieuwer zijn. Dit zijn wel originele onderdelen met zelfde kwaliteit en natuurlijk altijd met 12 maanden garantie!

Reparatie opsturen

Kom je niet uit de buurt, maar wilt 1 of meerdere toestellen tegelijk laten repareren? Stuur het op en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heb je een reparatie waar je niet uit komt of wil je data recovery? Ook zijn wij gespecialiseerd in moederbord reparaties. Stuur je toestel op en wij fixen het voor je.

Voordelen GSM Dokter zakelijk

  • Altijd een vaste expert die jou persoonlijk helpt en meedenkt
  • Geen onverwachte kosten, altijd van te voren gecommuniceerd.
  • Geen data verlies!
  • Reparatie snel uitgevoerd
  • Op locatie of opstuur service mogelijk
  • Originele onderdelen & 12 maanden garantie