Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Er gaat waarschijnlijk geen dag voorbij zonder dat u uw Samsung gebruikt. Wanneer de Samsung niet meer werkt zoals u gewend bent is het tijd voor een reparatie, of op zijn minst een grondige onderhoudsbeurt. Geen nood, de GSM Dokter staat voor u klaar! Wij repareren alle type smartphones dus ook voor een Samsung reparatie kunt u bij ons terecht. We repareren ieder toestel vakkundig en dat doen we in de meeste gevallen gewoon terwijl u erop wacht!

Lees meer

Samsung reparatie bij GSM dokter

De GSM Dokter is uw vertrouwde partner voor reparatie van elk type smartphone of tablet. Dus ook voor de reparatie van alle kapotte Samsung devices komt u langs bij GSM Dokter. Onze monteurs repareren Samsung telefoons, tablets en smartwatches.

Waarom bij ons?

Hierom kiezen veel van onze klanten voor GSM Dokter:

 • Altijd originele onderdelen
  Voor iedere reparatie gebruiken wij uitsluitend originele Samsung onderdelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 • Klaar terwijl u wacht
  De meeste reparaties voeren wij uit terwijl u erop wacht. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad en onze reparateurs werken snel en efficiënt. In de meeste gevallen loopt u zelfs binnen 30 minuten weer de deur uit met een gerepareerde Samsung die weer zo goed als nieuw is.
 • GEEN data verlies
  Wij begrijpen dat u persoonlijke gegevens dierbaar zijn en uiteraard wilt u hiervan niks verliezen. Geen probleem. Wij zorgen voor een back up en garanderen dat u niks van uw persoonlijke data kwijtraakt. Ook de instellingen zetten wij na reparatie gewoon weer terug zoals u gewend bent.
 • Gecertificeerde monteurs
  Onze reparateurs zijn gecertificeerd en werken zorgvuldig aan het herstel van uw Smartphone.
 • ✓ Meer dan 15 jaar ervaring
  GSM Dokter heeft meer dan 15 jaar ervaring met reparaties van smartphones van bijna elk merk.
 • 12 maanden garantie
  Op al onze reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie

Samsung reparatie Rotterdam of opsturen

We streven er bij iedere reparatie naar dat uw Samsung toestel weer als vanouds functioneert. Wanneer ‘ie kapot is of niet meer optimaal kunt gebruiken laat ‘m dan door onze reparateurs nakijken en herstellen. In onze winkels in Rotterdam kunt u altijd terecht voor een diagnose of een reparatie. We werken zorgvuldig en gebruiken altijd originele Samsung onderdelen. Dit geldt voor zowel voor de volgende Samsung Smartfone series: Fold/Flip Series, S Series, A Series, Note Series, J Series, X cover Series, als de Tablets en de Samsung Galaxy Watch reparaties.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan kunt u ook voor Samsung reparaties gebruik maken van onze opstuur service.

Dat werkt snel en eenvoudig:

 • Meld uw reparatie aan via het formulier en kies voor opsturen
 • Wij sturen een label via e-mail
 • Dit label gebruikt u om uw pakketje op te sturen via PostNL
 • Na ontvangst kijken onze reparateurs uw toestel na
 • Wij gaan met u in overleg over de reparatie en de kosten
 • Na akkoord gaan wij aan de slag
 • Vervolgens sturen wij de gerepareerde Samsung weer retour

Samsung scherm reparatie

Zit er een barst of kras in het scherm van uw Samsung en wilt u een schermreparatie uit laten voeren? Dat kan. In de meeste gevallen kunnen beschadigingen aan het scherm van uw apparaat snel en eenvoudig worden hersteld zonder meteen het hele scherm te hoeven vervangen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Laat het ons weten en plan een afspraak in voor uw schermreparatie.

Samsung scherm reparatie kosten

Een kapot beeldscherm is erg vervelend. Het is vaak ook belangrijk dat u dit z.s.m. laat repareren om te voorkomen dat het hele scherm vervangen moet worden. Wanneer u via het afsprakenformulier een afspraak inplant krijgt u meteen inzicht in de totale kosten voor reparatie, dit hangt namelijk af van het type Samsung en het type reparatie die wij moeten uitvoeren.

Samsung scherm vervangen

U loopt door de stad, let net even niet op en daar gaat uw Samsung. Precies op de stoeprand. Gevolg: Een barst over de volle lengte van het scherm. Niet fijn om te zien en het bedienen lukt meestal ook niet goed meer. Daarnaast kan uw Samsung erger beschadigd raken als het scherm niet snel vervangen wordt. Wanneer het scherm niet meer te redden is, dan is een bezoekje aan de GSM Dokter wellicht uw redding. Wij vervangen ieder Samsung scherm snel en vakkundig. Terwijl u erop wacht.

Samsung telefoon reparatie

GSM Dokter staat garant voor een professionele reparatie van ieder Samsung apparaat. U kunt met elk Samsung toestel langskomen en met elk probleem. In de meeste gevallen kunnen wij uw toestel direct repareren en bent u na de reparatie weer verzekerd van een smartphone die optimaal functioneert. Alsof u ‘m gisteren gekocht heeft.

De meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren zijn:

 • Gebarsten scherm repareren
  Onze monteurs vervangen meerdere malen per dag het scherm van Samsungs en andere devices. Het oude scherm wordt altijd vervangen door een gloednieuw, origineel Samsung scherm van hoge kwaliteit.
 • Batterij vervangen
  Ook al zijn Samsung batterijen zeer krachtig en gaan ze erg lang mee, het is onvermijdelijk dat ze op den duur hun capaciteit verliezen. Wanneer uw telefoon steeds vaker moet opladen of steeds sneller leeg raakt dan wordt het tijd voor een nieuwe. Ook voor batterijen kunt u altijd rekenen op een 100% originele Samsung batterij.Andere reparaties die wij vaak uitvoeren zijn het herstellen van waterschade, het verhelpen van schade aan het moederbord en het vervangen van beschadigde backcovers, ook kunnen wij software updates uitvoeren. Welk probleem u ook maar heeft met uw Samsung, u kunt altijd binnenlopen bij de GSM Dokter.

Reparatie oplaadpunt Samsung

Is de oplaadpoort of connector van uw Samsung telefoon defect? Dit merkt u snel genoeg want als er iets mankeert aan de dock connector laadt de Samsung niet, of minder snel op, de oplader past niet meer goed in de poort of de poort reageert niet op het moment dat de lader wordt aangesloten. Ook komt het voor dat de Samsung raar reageert waarbij het oplaadpercentage heel traag vordert en soms zelfs achteruit gaat. In die gevallen wordt het tijd om er naar te laten kijken. Soms volstaat een grondige schoonmaakbeurt, maar in de meeste gevallen moet het hele onderdeel worden vervangen. Wij repareren het oplaadpunt van uw Samsung smartphone snel en professioneel. In veel gevallen vervangen wij de dock connector door een nieuw onderdeel zodat na reparatie de Samsung weer net zo soepel en snel oplaadt als voorheen.

Samsung Reparatie GSM Dokter

Laat uw Samsung repareren bij GSM Dokter in Rotterdam. Wij werken alleen met originele Samsung onderdelen en beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van onder andere Samsung telefoons. Plan een afspraak in en laat uw telefoon er weer als nieuw uitzien. Meest voorkomende reparatie voor uw toestel is toch de schermreparatie. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u er op wachten. De onderdelen zijn afkomstig van Samsung zelf en hebben precies dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw toestel. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung Reparatie per post

Bent u niet in de gelegenheid om uw toestel zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw toestel op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. De onderdelen die wij gebruiken zijn afkomstig van Samsung zelf en hebben precies dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparaties ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung S Series

Samsung Flip Series

Samsung Fold Series

Samsung A Series

Samsung Note Series

Samsung M Series

Samsung J Series

Samsung Watch

Samsung Xcover Series

Samsung Tablet reparatie