Samsung reparatie

Galaxy S20 Plus

Samsung-Reparatie-rotterdam
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Samsung Galaxy S20 Plus Reparatie

Bij GSM Dokter Rotterdam zijn we experts in het repareren van de Samsung Galaxy S20 Plus. Dit geavanceerde toestel heeft geweldige functies, en we begrijpen hoe belangrijk het is om snelle en betrouwbare reparaties te bieden. Ons team van ervaren technici staat klaar om verschillende problemen aan te pakken, zoals schermreparaties en het vervangen van de Samsung S20 Plus batterij. We leveren hoogwaardige service en kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak, zodat we snel kunnen helpen uw Samsung Galaxy S20 Plus weer in topconditie te krijgen. Lees meer  

Compleet reparatie aanbod voor Samsung Galaxy S20 Plus

Bij GSM Dokter Rotterdam bieden we een uitgebreid aanbod aan reparatiediensten voor de Samsung Galaxy S20 Plus. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, waterschade, of complexe hardware- en softwareproblemen, onze gespecialiseerde technici hebben de expertise en apparatuur om elk probleem effectief op te lossen. We zetten ons in voor snelle en betrouwbare reparaties, zodat uw toestel zo spoedig mogelijk weer optimaal werkt. Daarnaast hanteren we de hoogste kwaliteitsnormen door het gebruik van zowel originele als gecertificeerde onderdelen, wat de duurzaamheid en prestaties van uw Galaxy S20 Plus waarborgt. U kunt dus rekenen op een duurzaam positief resultaat voor elke reparatie die wij uitvoeren.

Samsung Galaxy S20 Plus scherm reparatie

Bij GSM Dokter Rotterdam begrijpen we het belang van een perfect functionerend scherm voor uw Galaxy S20 Plus. Een beschadigd of gebarsten scherm kan niet alleen het uiterlijk van uw smartphone beïnvloeden, maar ook de functionaliteit ervan verminderen. Onze technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van schermen en gebruiken daarvoor alleen hoogwaardige onderdelen. Door geavanceerde technieken toe te passen, zorgen we ervoor dat uw scherm weer net zo helder en responsief is als toen het nieuw was. Of het nu om kleine krassen gaat of om een volledig gebarsten scherm, wij hebben de expertise om uw Galaxy S20 Plus weer in perfecte staat te brengen. We streven ernaar om deze belangrijke reparaties snel en effectief uit te voeren, zodat u niet lang zonder uw toestel hoeft te zijn.

Samsung Galaxy S20 Plus batterij vervangen

Wanneer de batterij van uw Samsung Galaxy S20 Plus tekenen van slijtage vertoont, zoals snel leeglopen of oplaadproblemen, is onze batterij vervanging service de ideale oplossing. Bij GSM Dokter Rotterdam gebruiken we uitsluitend originele Samsung-batterijen voor de vervanging, wat zorgt voor maximale compatibiliteit en prestatieverbetering. Een nieuwe batterij kan de levensduur van uw toestel aanzienlijk verlengen en zorgt ervoor dat uw S20 Plus weer betrouwbaar functioneert. Ons proces van batterijvervanging is niet alleen snel, maar ook grondig, waarbij we ervoor zorgen dat elke nieuwe batterij perfect in uw toestel past en optimaal presteert. Onze klanten waarderen vooral de snelle service, waardoor ze hun toestel niet lang hoeven te missen. Zo kunt u weer vertrouwen op uw Galaxy S20 Plus voor al uw dagelijkse activiteiten, zonder zorgen over de batterijduur.

Diagnose en reparatie proces

Nauwkeurige probleemdiagnose is de eerste stap in elke reparatie van de Galaxy S20 Plus bij GSM Dokter Rotterdam. Dit stelt ons in staat om de exacte aard van het probleem vast te stellen, of het nu gaat om een defect scherm, een batterijprobleem of andere technische kwesties. Deze stap is cruciaal om te zorgen voor een gerichte en effectieve reparatie. Ons proces is zorgvuldig ontworpen om zowel snel als grondig te zijn, waardoor we elk probleem efficiënt kunnen aanpakken. Of het nu om een eenvoudige of een complexe reparatie gaat, zoals het vervangen van de Samsung S20 batterij, ons doel is om uw toestel zo snel mogelijk en in optimale conditie terug te geven. We begrijpen het belang van uw smartphone in uw dagelijks leven en werken daarom hard om onderbrekingen tot een minimum te beperken.

Kosten voor reparaties van Galaxy S20 Plus

Bij GSM Dokter Rotterdam hechten we veel waarde aan transparantie en eerlijkheid in onze prijsstelling. Voor elke reparatie, waaronder het vervangen van de Samsung S20 batterij, voorzien we onze klanten van een duidelijke en vooraf vastgestelde prijsopgave. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten zonder onverwachte kosten achteraf. Bovendien zetten we ons in voor snelle doorlooptijden bij alle reparaties, zodat u uw Galaxy S20 Plus niet langer dan nodig hoeft te missen. Onze klanten waarderen vooral onze efficiëntie en snelheid, met name bij urgente reparaties zoals batterij vervangingen en scherm reparaties. Ons doel is om uw toestel zo snel mogelijk weer in topconditie aan u terug te geven, zonder in te boeten op de kwaliteit van onze service.

Onze garantie en kwaliteitsbelofte

Uw tevredenheid staat centraal bij GSM Dokter Rotterdam. Daarom bieden wij een garantie op alle uitgevoerde reparaties, waaronder het vervangen van de Samsung S20 batterij. Deze garantie is een blijk van ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en onze toewijding aan uw tevredenheid. We hanteren strikte kwaliteitsstandaarden voor elke reparatie, waarbij we enkel gebruik maken van hoogwaardige onderdelen en geavanceerde reparatietechnieken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke reparatie aan uw Galaxy S20 Plus niet alleen uw onmiddellijke behoeften vervult, maar ook de levensduur en prestaties van uw toestel op lange termijn waarborgt. U kunt erop vertrouwen dat uw smartphone in de beste handen is en dat elke reparatie met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid wordt uitgevoerd.

Contact en afspraak maken

Het inplannen van een reparatie voor uw Samsung Galaxy S20 Plus is bij GSM Dokter Rotterdam heel eenvoudig. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze website, of u kunt ons direct bellen voor persoonlijk contact. Ons team staat klaar om u te helpen met allerlei reparaties, van het vervangen van de Samsung S20 batterij tot aan complexere problemen. Wij zorgen ervoor dat het maken van een afspraak snel en moeiteloos verloopt, zodat we u zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn. Of u nu vooraf een tijdstip wilt reserveren of liever zonder afspraak langs komt, bij GSM Dokter werken we efficiënt om uw Galaxy S20 Plus weer in topconditie te krijgen.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €259

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €119

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.