Laptop reparatie

MSI Laptop reparatie

MSI Laptop reparatie
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

MSI Laptop Reparatie in Rotterdam

Ben je op zoek naar een vakkundige en betrouwbare oplossing voor je MSI gaming laptop reparatie in Rotterdam? Zoek dan niet verder! Bij GSM Dokter staan onze ervaren monteurs klaar om je MSI gaming laptop snel en efficiënt te repareren, zodat je weer vol vertrouwen kunt gamen met je apparaat. Of het nu gaat om het vervangen van het scherm, het oplossen van een batterijprobleem of een andere reparatie, wij bieden hoogwaardige service en gebruiken originele MSI onderdelen om de kwaliteit van je laptop te waarborgen. Bovendien ontvang je bij ons standaard 12 maanden garantie op alle reparaties.

Waarom GSM Dokter?

 • Deskundige reparateurs: Onze technici zijn experts in het repareren van DELL laptops en hebben de expertise om je apparaat snel weer in optimale staat te brengen.
 • Snelle service: In de meeste gevallen kunnen we je DELL laptop repareren binnen één werkdag, zodat je niet lang hoeft te wachten.
 • Originele onderdelen: We gebruiken originele DELL laptop onderdelen om ervoor te zorgen dat je laptop goed functioneert en duurzaam blijft.
 • Kostenbesparend: Een reparatie bij GSM Dokter is vaak voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe laptop, waardoor je geld bespaart.
 • Geen dataverlies: Bij een DELL laptop reparatie behoud je al je gegevens en kun je na de reparatie direct weer aan de slag.

MSI Gaming Laptop Scherm Vervangen

Is het scherm van je MSI gaming laptop beschadigd of defect? Bij GSM Dokter kunnen we het scherm snel en professioneel vervangen, zodat je weer kunt genieten van een helder en scherp beeld. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, strepen of geen beeld, wij zorgen ervoor dat je laptop weer als nieuw is.

MSI Gaming Laptop Batterij Vervangen

Heb je last van een batterij die snel leegloopt of niet meer goed oplaadt? Onze deskundige monteurs kunnen de batterij van je MSI gaming laptop snel en nauwkeurig vervangen, zodat je weer kunt genieten van een langere gebruiksduur zonder constant aan de lader te moeten.

Andere MSI Laptop reparatie

Naast scherm- en batterijvervanging kunnen we ook andere reparaties uitvoeren aan je MSI gaming laptop, zoals het vervangen van het toetsenbord, het oplossen van oplaad problemen of het reinigen/vervangen van de ventilator.

Hier zijn enkele van de reparaties die wij onder andere uitvoeren voor MSI laptops:

 • Laptop Schermherstel: Reparatie van een kapot scherm, strepen of geen beeld als gevolg van val- of stootschade.
 • Laptop Batterijvervanging: Vervanging van de batterij die snel leegloopt als gevolg van ouderdom. Na verloop van tijd zijn laptopbatterijen aan vervanging toe.
 • Laptop Toetsenbord vervangen: Vervanging van het toetsenbord bij beschadiging, vastzittende toetsen of andere problemen.
 • Laptop Oplaadproblemen oplossen: Reparatie van oplaadproblemen, zoals een kapotte oplaadpoort of een adapter die niet meer goed werkt.
 • Laptop Harde schijf vervangen: Vervanging van de harde schijf bij fouten, beschadigingen of als onderdeel van een upgrade naar een grotere capaciteit of een snellere SSD.
 • Laptop Ventilator reinigen of vervangen: Reiniging van de ventilator bij oververhitting of vervanging bij een defecte ventilator.

Dit zijn enkele van de meest voorkomende MSI laptop reparaties die wij uitvoeren. Heb je een ander probleem? Neem contact met ons op of kom langs, wij helpen je graag verder met de reparatie van je laptop.

Garantie en Verzekering voor Reparaties

Bij GSM Dokter gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen voor je MSI laptop reparatie en bieden we standaard 12 maanden garantie op alle reparaties. Vergeet niet om je verzekering te raadplegen, want mogelijk ben je gedekt voor schade aan je elektronica.

Voorkom verdere schade door uitstel. Neem vandaag nog contact met ons op en laat GSM Dokter je helpen om je laptop problemen te verhelpen, zodat je snel weer aan de slag kunt!

Bel naar 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor je MSI laptop reparatie in Rotterdam. We staan voor je klaar!

Selecteer een reparatie

Laptop Scherm v.a. €149

Scherm kapot, geeft geen beeld of heeft inkt-vlekken door val of stootschade. Houd er rekening mee dat de prijs kan variëren afhankelijk van het model en de kwaliteit van de schermtechnologie.

Laptop Batterij v.a. €129

Laptop werkt alleen aan de lader of loopt snel leeg of laadt niet meer op. Houd er rekening mee dat de prijs kan variëren afhankelijk van het model batterij.

Batterij Chip reparatie in Rotterdam Centrum Laptop Oplaadpunt v.a. €129

Laptop laadt niet meer op of de oplaadpoort is beschadigd door een defecte kabel. Houd er rekening mee dat de prijs kan variëren afhankelijk van het model.

Software herstel €79

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €79

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Diagnose (vervalt bij reparatie) €39

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.