Apple reparatie

iPhone 12 reparatie

iPhone 12 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

Uw iPhone 12 heeft reparatie nodig en u zoekt een vertrouwd bedrijf dat snel en betrouwbaar uw toestel herstelt? Zoek niet verder. De GSM Dokter is er voor u. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte iPhone 12 reparatie en werken uitsluitend met originele onderdelen, zodat u verzekerd kunt zijn van een optimaal resultaat. Of het nu gaat om het vervangen van de achterkant, het installeren van een nieuwe batterij of het herstellen van een beschadigd scherm, u kunt op onze jarenlange ervaring vertrouwen. Maak direct een afspraak online of kom zonder afspraak langs in onze winkel in Rotterdam. Onze deuren staan 7 dagen per week voor u open. Lees meer

iPhone 12 reparatie bij GSM Dokter

Is uw iPhone 12 defect? Werkt het touchscreen niet meer optimaal of gaat de batterij steeds eerder leeg? Vervelend, maar er is een oplossing. Een bezoekje brengen aan de GSM Dokter, hét vertrouwde adres in en om Rotterdam voor het laten herstellen van al uw Apple devices. Van de vroegste modellen iPhones tot de nieuwste generaties Apple Watch: onze reparateurs gaan geen enkele uitdaging in de weg. Dit geldt ook voor alle andere merken zoals Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Waarom de GSM Dokter?

 • Uitsluitend gebruik originele onderdelen van de hoogste kwaliteit.
 • Eigen voorraad aan onderdelen.
 • Snelle reparatie.
 • Ervaren en gecertificeerd personeel.
 • 7 dagen per week geopend.
 • 12 maanden garantie.
 • Wij repareren alle Apple devices.
 • Webshop met accessoires.
 • ✓ Uitstekende koffie.

Vergeet trouwens ook niet om eerst de polis van uw inboedel- of reisverzekering te controleren. In veel gevallen wordt de schade namelijk gedekt door uw verzekering. Wanneer dat bij u het geval is laat het dan weten, dan kunnen wij voor u een prijsopgave of schaderapport opstellen waarmee u de schade eenvoudig kunt aanmelden en de kosten kunt declareren.

iPhone 12 scherm reparatie

Als uw iPhone scherm beschadigd is, is dat niet alleen storend voor het uiterlijk van uw telefoon, maar ook voor het gebruiksgemak. Een barst of kras in het scherm kan daarnaast ook leiden tot verdere beschadiging van de iPhone, omdat vocht, vuil en stof vrij spel heeft en de hardware in de telefoon verder kan beschadigen. Daarom is het belangrijk om bij een gebarsten of een gebroken scherm snel actie te ondernemen en het te laten repareren door een professioneel bedrijf. Bij GSM Dokter gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen en kunnen wij een iPhone scherm reparatie in slechts 30 minuten uitvoeren. Het repareren van uw iPhone scherm zorgt ervoor dat het display van uw iPhone weer als nieuw is zodat u na reparatie weer jaren uw favoriete apps kunt gebruiken.

iPhone 12 reparatie kosten

Bij GSM Dokter willen wij graag transparant zijn over de reparatiekosten en geen onnodige onduidelijkheid creëren. Daarom kunt u eenvoudig de reparatiekosten voor uw iPhone op onze website bekijken. Wanneer u het model en type van uw iPhone selecteert en daarbij aangeeft wat u wilt laten repareren in het afspraken formulier, zult u meteen de totale kosten zien, inclusief BTW en de kosten voor de nieuwe onderdelen. Bij ons hoeft u daarom niet bang te zijn voor vervelende verrassingen!

iPhone 12 achterkant reparatie

Heeft de achterkant van uw iPhone 12 schade opgelopen door een val of ongeluk? Geen zorgen, dit is eenvoudig te herstellen. Bij een reparatie van de achterkant, zal de backcover aan de achterzijde van uw iPhone worden vervangen. Wanneer alleen de achterkant beschadigd is, is het niet nodig om meteen de hele behuizing te laten vervangen, waardoor u bespaart op de kosten. Wij maken gebruik van speciale apparatuur om de achterkant te verwijderen en te vervangen door een nieuwe. Hierdoor zal uw iPhone weer als nieuw ogen. Maak snel een afspraak of kom uw iPhone voor reparatie brengen in de werkplaats.

iPhone 12 camera reparatie kosten

Heeft u problemen met uw iPhone-camera’s, zoals de camera die op zwart blijft of alleen maar vage foto’s aflevert? Is de camera-app er zelfs helemaal mee gestopt? Laat dan de technici van de GSM Dokter er een blik op werpen. Dankzij hun deskundigheid op het gebied van Apple-standaarden en -hardware kunnen zij de beschadigde camera snel en effectief vervangen, zodat u weer kunt vertrouwen op de geweldige functies van uw iPhone. Binnen no-time maakt u weer de meest fantastische foto’s! De kosten voor het vervangen van de voorste camera-module zijn verschillend te berekenen. De prijs voor het repareren van de achtercamera ligt wel wat hoger dan de voorcamera.

Toestel repareren in de winkel of opsturen

Het toegewijde en enthousiaste team van de GSM Dokter staat 7 dagen per week klaar om problemen met smartphones op te lossen voor onze klanten. U kunt zonder afspraak of met een afspraak naar onze ruime winkel in Rotterdam komen. Maakt u wel een afspraak dan kunt u er zeker van zijn dat iemand u meteen kan helpen.

Als u niet in staat bent om persoonlijk langs te komen, kunt u eenvoudig uw toestel opsturen. Geef aan dat u deze optie wilt gebruiken bij het maken van een afspraak en wij sturen u per e-mail instructies en verzendlabels waarmee u uw toestel kunt opsturen. Onze technici zullen dan na ontvangst van uw toestel zo snel mogelijk aan de slag gaan met de reparatie. Zodra de reparatie is voltooid, sturen wij uw gerepareerde iPhone zo snel mogelijk terug, zodat u slechts enkele dagen zonder uw telefoon zit. Zonder extra kosten. Het is zo makkelijk!

Overige reparaties voor Apple toestellen

Onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen met elk denkbaar reparatieprobleem. Van waterschade herstel tot problemen met het geluid, zoals geen geluid bij het bellen of storende ruis en gekraak tijdens het bellen. Zelfs wanneer de oorzaak van het probleem niet direct duidelijk is, kunt u ons inschakelen om uw iPhone te onderzoeken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze monteurs het probleem vaak snel lokaliseren en, als u dat wilt, meteen repareren. Daarnaast bieden wij ook softwareoplossingen en periodiek onderhoud aan voor uw iPhone. Bij ons kunt u niet alleen met uw kapotte iPhone terecht, maar ook met andere Apple-devices zoals iPads, iMacs, MacBooks en de Apple Watch. Als erkend Apple-herstelbedrijf zijn wij gecertificeerd om reparaties en onderhoud uit te voeren aan alle Apple-apparaten binnen de fabrieksgarantie en altijd met originele Apple-onderdelen om de kwaliteit van uw Apple-apparaat te waarborgen. Maak vandaag nog een afspraak online of bezoek onze winkel in Rotterdam, aan de Jonker Fransstraat!

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Officiële Apple Scherm incl. Uitlezen €359

Scherm officieel rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan 1-2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van het nieuwe scherm. meer info

Premium Origineel Scherm Unit Premium Origineel Scherm Unit €259

Touch Screen of Display kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Origineel scherm met zelfde kwaliteit. Indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Basic Compatible Scherm Unit Basic Compatible Plus Scherm Unit €199

Best mogelijke kwaliteit, maar niet origineel. Originele sealing van het scherm wordt altijd aangebracht indien van toepassing. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Origineel Back Cover €229

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €119

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

TrueDepth – Face ID Camera €299

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Back €199

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Camera Module Front €149

Selfie camera werkt niet

Aan/Uit knop flex kabel €129

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Oplaadconnector dock unit €129

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €129

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €129

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €99

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €25

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs