Apple reparatie

iPhone 8 Plus reparatie

iPhone 8 Plus reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Van geavanceerde camerafuncties tot het heldere display, de iPhone 8 Plus was een van de meest geavanceerde telefoons van zijn tijd. Zelfs nu blijft het nog een veelgebruikte telefoon waarmee klanten regelmatig in onze winkel komen. Voor de iPhone 8 plus reparatie bent u bij ons dus aan het juiste adres. Of het nu gaat om een nieuwe batterij, waterschade herstellen of een oplaadpoort die niet helemaal lekker werkt, wij kunnen het voor u repareren.

Natuurlijk staan we ook voor u klaar als u een ander model iPhone, smartphone of GSM heeft. Aarzel niet om bij ons langs te komen voor reparatie of kom eens binnen in onze winkel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Maak vandaag nog een afspraak en wij zorgen dat uw toestel snel weer optimaal functioneert! Lees meer

Reparatie iPhone 8 Plus bij iPhone Kliniek of stuur op

Al meer dan 15 jaar is de iPhone kliniek dé specialist in het repareren van iPhones en andere smartphones. Bij elke reparatie die wij uitvoeren, gebruiken we uitsluitend originele Apple onderdelen die zijn goedgekeurd door Apple. Onze gecertificeerde reparateurs werken bovendien volgens de strenge normen van Apple, zodat u verzekerd blijft van uw garantie en uw iPhone 8 Plus net zo prettig en snel blijft werken als voorheen.

Lukt het u niet om om bij ons langs te komen? Geen enkel probleem. Dankzij onze handige opstuur service bieden wij klanten door heel Nederland de mogelijkheid om van onze expertise te profiteren. Maak een afspraak en wij sturen u de instructies over hoe u uw toestel kunt opsturen. Zodra wij uw iPhone 8 Plus hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met de telefoon reparatie. We houden u tijdens het proces op de hoogte en sturen uw toestel vaak dezelfde dag nog terug. Dit geldt voor alle merken zoals Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

iPhone 8 Plus scherm reparatie

De iPhone 8 Plus was onderdeel van een nieuwe generatie iPhone modellen met een prachtig design van glas en aluminium. Toen deze op de markt kwamen waren deze toestellen voorzien van het sterkste glas dat ooit in een smartphone was gebruikt. Helaas is dit oersterke glas nog steeds gevoelig voor beschadiging. Na jarenlang intensief gebruik of een val op de grond kan er gemakkelijk een flinke beschadiging ontstaan. Gelukkig is reparatie vaak nog wel mogelijk in deze gevallen. Het is echter wel verstandig om een kapot scherm zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade aan uw toestel te voorkomen. Doe uzelf daarom een plezier en maak een afspraak of kom langs in onze winkel, waar wij u direct kunnen helpen.

iPhone 8 Plus scherm reparatie kosten

Bij ons kunt u rekenen op eerlijke prijzen voor de reparatie of vervanging van uw iPhone scherm. Wij werken altijd met scherpe tarieven en zijn transparant over onze prijzen. Bij het inplannen van uw reparatie kunt u dan ook direct zien wat de totale reparatiekosten zullen zijn. Het werkt heel eenvoudig: maak een afspraak, laat ons weten welk type iPhone u heeft en welke reparaties u door ons wilt laten uitvoeren. Vervolgens tonen wij u meteen wat u kunt verwachten qua kosten. Als u ons eerst naar uw toestel wilt laten kijken, brengen wij onderzoekskosten in rekening. Maar kiest u er daarna voor ons het toestel te laten repareren, dan vervallen die kosten.

iPhone 8 Plus achterkant reparatie

Heeft uw iPhone 8 plus een lelijke barst of schade aan de achterkant? Geen nood, ook daar valt wat aan te doen! Onze bekwame en ervaren reparateurs hebben altijd een ruime voorraad aan originele onderdelen bij de hand, waardoor er geen tijd verloren gaat aan het wachten op de levering van nieuwe onderdelen. Bij ons wordt uw reparatie gegarandeerd snel uitgevoerd. Bovendien is uw toestel na reparatie weer helemaal nieuw. Maak dus snel een afspraak en laat ons de achterkant van uw iPhone repareren.

iPhone 8 Plus scherm reparatie Rotterdam

Uw iPhone 8 Plus is gevallen en nu is het scherm kapot? Een veelvoorkomend probleem, maar gelukkig geen probleem voor ons. Onze experts staan voor u klaar om uw gebroken scherm te vervangen door een nieuw scherm. En het beste nieuws? Meestal is de reparatie al binnen 30 minuten klaar, dus ook op plaatsing van het nieuwe scherm hoeft u niet lang te wachten. Onze kracht zit hem in onze jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect gerepareerde telefoon. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op voor een scherpe prijs en een snelle reparatie.

iPhone 8 Plus moederbord reparatie

Als er een defect is aan het moederbord van uw iPhone kan dit resulteren in verschillende problemen. Onder andere:

 • iPhone verbindt niet met WiFi
 • De telefoon laadt niet (goed) op.
 • iPhone herkent de simkaart niet.
 • De batterij loopt sneller leeg dan normaal.
 • Zwart scherm of gekleurde strepen in beeld.

Er wordt vaak gedacht dat het bij een kapot moederbord einde verhaal is voor uw toestel, maar dit is gelukkig niet altijd zo. Dankzij onze expertise en apparatuur kan ook een moederbord vaak hersteld worden. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

iPhone 8 Plus waterschade reparatie

Heeft uw iPhone 8 Plus waterschade opgelopen en werkt deze niet meer naar behoren? Geen zorgen, in veel gevallen is waterschade nog te verhelpen. Door de iPhone 8 Plus grondig chemisch te reinigen en beschadigde onderdelen te vervangen, is het toestel vaak nog te redden. Bij iPhone Kliniek hebben we al 15 jaar ervaring met het repareren van verschillende Apple apparaten, waaronder de iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus reparatie

Werkt de batterij van uw iPhone 8 Plus (of andere iPhone) niet meer goed? Is de camera beschadigd of heeft u schade door een val? Bij iPhone Kliniek voeren we dagelijks reparaties uit aan verschillende Apple devices. De meeste defecten en schades kunnen we binnen 30 minuten herstellen, zodat u uw iPhone 8 Plus niet lang hoeft te missen.

Kom dus gerust langs bij onze werkplaats en wij zorgen ervoor dat uw iPhone 8 Plus weer als nieuw functioneert.

Selecteer een reparatie

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €129

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Origineel Achterkant Met Sealing €199

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Aan/Uit knop flex kabel €79

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Interne Home Knop Flex €299

Thuis-knop reageert niet of loopt vast

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €129

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €79

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €30

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.