Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Sony Xperia Reparatie GSM Dokter

Sony Xperia reparatie GSM Dokter in Rotterdam Centrum met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Plan een afspraak in en laat uw telefoon weer uit zien als nieuw. Meest voorkomende reparatie voor uw Sony is toch het scherm die kapot gaat na een ongelukkige val. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u erop wachten. Kom dus langs voor een scherm reparatie of als u een andere probleem heeft met uw smartphone. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw smartphone. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.
Lees meer

Sony Xperia Batterij Reparatie

Loopt de batterij van uw telefoon snel leeg? Ook dit is een bekende probleem. Kom snel langs onze filiaal in Rotterdam Centrum GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A en wij zullen dit voor u kosteloos opmeten. Indien nodig kunnen wij uw batterij vervangen. U bent uw toestel maar een half uur kwijt dus u mag erop wachten. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulierof bel naar 010 260 00 28.

Sony Xperia Scherm Reparatie Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw toestel af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw Sony Xperia reparatie op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 00 28.

Sony Xperia Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparaties ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij snel voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.