Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Laat de GSM Dokter uw Sony reparatie uitvoeren. Van vervanging van de batterij tot reparatie aan het scherm, tot problemen met de camera of met de oplaadpoort. Wij kunnen u snel en vakkundig helpen. Plan uw afspraak in via het formulier of kom langs met uw Sony toestel.

GSM Dokter staat voor:

 • Snelle reparaties
 • Gecertificeerd personeel
 • Altijd originele onderdelen
 • Op afspraak of gewoon binnenlopen
 • Op uw gemak wachten in een comfortabele showroom
 • 12 maanden garantie Lees meer

Sony reparatie bij GSM dokter of opsturen

Uw Sony stuk? Wanneer u ‘m naar ons opstuurt, heeft u hem binnen een aantal werkdagen gerepareerd en wel weer terug. Liever niet opsturen, maar binnen 30 minuten geholpen worden in de winkel? Dat mag altijd. Kom langs bij één van onze filialen of maak een reparatie-afspraak op een dag en tijdstip dat het u het beste uitkomt. Gewoon binnenlopen voor meer informatie als u toevallig in buurt bent kan overigens ook. U kunt natuurlijk langskomen voor al uw apparaten zoals Apple, Samsung, Playstation, Xbox, Google Pixel of Nintendo Switch reparaties.

Sony scherm reparatie

De grote glazen schermen van de Sony’s zijn prachtig om te zien en fijn om te gebruiken, maar ook kwetsbaar voor schade door bijvoorbeeld een ongelukkige val. Meestal valt het uw apparaat precies zo dat er een grote barst ontstaat die precies dwars over het scherm loopt. In dat geval is het beste wat u kunt doen snel overgaan tot reparatie. Gelukkig gebeurt ook het laten repareren of vervangen van uw scherm terwijl u wacht. Plan een afspraak in en laat uw telefoon er weer als nieuw uitzien en aanvoelen.

Sony camera reparatie

De camera’s op Sony smartphones staan bekend om de haarscherpe foto’s die ze afleveren. Wanneer de lens is beschadigd, uw camera wazige foto’s begint te maken of, erger nog, helemaal geen foto’s meer maakt, dan kunt u dit meestal laten herstellen. Veelvoorkomende problemen met de camera kunnen wij voor u repareren en alleen wanneer de camera niet meer te redden is, is vervanging van de camera-unit nodig. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sony reparatie centrum

In onze werkplaats hebben wij door de jaren heen heel wat Sony devices langs zien komen. Heeft u een Sony product waarmee u een probleem ervaart maar u weet niet precies wat er aan uw device mankeert? Kom dan langs of maak een afspraak. Wij kunnen een diagnose stellen een voorstel doen voor reparatie. Gaat u daarmee akkoord en mogen wij uw Sony repareren, dan vervallen de onderzoekskosten.

Reparatie Sony apparatuur

Naast smartphones kunt u met andere Sony reparaties bij ons terecht. Denk dan aan Sony accessoires of aan de Sony Playstation. Met elk device van Sony waarmee u problemen ervaart mag u bij ons langskomen. Of u nu een veelvoorkomend probleem heeft of een unieke uitdaging: Plan uw afspraak in en laat onze technici er naar kijken.

Sony reparatie Rotterdam

Sinds de oprichting van ons eerste filiaal in Rotterdam, nu net iets meer dan 15 jaar geleden, zijn wij, zeker in de regio Rotterdam, uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van reparatie van smartphones van populaire merken zoals Sony, Samsung en Apple. Ook zakelijke klanten, voor wie een goed functionerende smartphone absoluut onmisbaar is, schakelen ons steeds vaker in voor reparatie en onderhoud van hun smartphones, laptops en andere Sony devices.

Sony telefoon reparatie

U wilt natuurlijk te allen tijde bereikbaar zijn. Wanneer uw smartphone defect is wilt u dit daarom zo snel mogelijk laten herstellen. Geen probleem als u ons uw device laat repareren. Dankzij de ervaring van onze reparateurs en onze uitgebreide voorraad van onderdelen wordt u bij ons binnen een half uurtje voorzien van niet alleen koffie, maar ook een smartphone die weer als vanouds werkt. Laat ons weten wanneer u uw Sony langs wilt komen brengen en plan meteen een afspraak in via het afspraak-formulier. Daarin kunt u ook meteen de kosten zien voor de reparatie. Wanneer u uw reparatie selecteert en laat weten om welk type toestel het gaat verschijnen vervolgens de totale reparatiekosten in beeld.

Sony Xperia Batterij Reparatie

Loopt de batterij van uw telefoon elke dag weer een stukje sneller leeg? Kunt u de deur bijna niet meer uit zonder oplaadkabel mee te nemen? Ook dit is een veelvoorkomend probleem. Kom snel langs in ons filiaal in Rotterdam Centrum GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A en wij zullen de batterij voor u doormeten. Indien nodig, kunnen wij uw batterij vervangen. U bent uw toestel maar een half uur kwijt dus u mag erop wachten. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulierof bel naar 010 260 00 28.

Sony Xperia Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparaties ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een prijsopgave bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij snel voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.