Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

iMac Reparatie Rotterdam Centrum

Heb je een kapotte MacBook of een iMac, is er een onderdeel beschadigd of weet je eigenlijk niet wat er precies mee aan de hand is? Schakel dan de hulp in van Gsm Dokter. Wij herstellen je kapotte MacBook of iMac en werken inzichtelijk en snel in Rotterdam Centrum en omgeving. Je plant zelf online een afspraak met ons in en krijgt een duidelijk overzicht van de kosten. En ook zijn we zeven dagen per week open en kun je ons bereiken via WhatsApp. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?  Lees meer

Kapot iMac scherm vervangen

Als Mac-gebruiker ben je natuurlijk gewend aan high performance. Je MacBook moet het, als het even kan, de hele dag doen en defecten komen nooit goed uit. Het ene defect is urgenter dan het andere, maar met een kapot scherm kun je echt niet verder werken. Zaak dus dat je MacBook Pro retina 13 inch scherm snel vervangen wordt. Iets dat we bij GSM Dokter dagelijks doen. Vaak kun je al snel bij ons terecht. Bij het online inplannen van je afspraak om je MacBook scherm te vervangen, zie je al direct een overzicht van de kosten. Uitgesplitst naar kosten voor het nieuwe onderdeel en die van de feitelijke reparatie.

iMac Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Is je beeldscherm zojuist kapotgegaan en wil je MacBook of iMac scherm snel vervangen?

Maak dan nu online een afspraak met ons voor een schermreparatie. Meeste reparaties zijn binnen 1 dag klaar en kunt u zelfde dag weer aan de slag met uw Macbook! Voor meer informatie over de reparatie kunt u terecht op onze Mac pagina.