Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Je iMac is onmisbaar. Ideaal om op te werken én mooi om te zien Het strakke design, het perfecte beeldscherm en de topprestaties zorgen ervoor dat het gebruik van een iMac een absoluut genot is. Des te vervelender als ‘ie er plotseling mee ophoudt of niet meer optimaal werkt. In dat geval heeft je iMac reparatie nodig: Laat hem dan snel en vakkundig repareren door GSM Dokter. Een Apple gecertificeerde reparatie specialist in Rotterdam met 15 jaar ervaring. Je kunt voor al je Apple reparatie uitdagingen bij ons terecht: Wij repareren Apple producten variërend van een MacBook Pro tot iMacs en van MacBook Air tot Mac Mini. Ook bij een kapotte iPhone mag je ons inschakelen. Lees meer

iMac reparatie bij GSM dokter

GSM Dokter is je partner voor allerlei iMac reparaties. Van defecte videokaart tot reparatie van het moederbord en van het herstellen van waterschade tot een SSD upgrade. Als Apple gecertificeerde reparatiespecialist kunnen wij vrijwel alle veelvoorkomende iMac reparaties uitvoeren. Wij werken uitsluitend met originele Apple onderdelen dat betekent dat je iMac blijft voldoen aan de door Apple gestelde eisen en dat je Apple garantie intact blijft.

Mocht het niet meteen duidelijk zijn wat er met jouw iMac aan de hand is, breng hem dan langs voor uitgebreider onderzoek door onze specialisten zodat je precies weet wat er mee aan de hand is.

iMac reparatie Rotterdam of opsturen

In Rotterdam en omstreken zijn wij hét adres voor Mac reparaties. Ook een groot aantal zakelijke klanten uit de regio schakelt met regelmaat onze hulp in voor het laten uitvoeren van reparaties en onderhoud. Voor wie niet in de buurt van Rotterdam woont of door tijdgebrek niet zo makkelijk langs kan komen is er de opstuur-service. Stuur je Apple naar ons op (verzekerd en veilig per koerier of PostNL) dan kijken wij wat precies mee aan de hand is. Soms is dat duidelijk en soms is er een ingewikkelder probleem. Wij beginnen pas met sleutelen na akkoord. Na reparatie zorgen wij dat de iMac snel weer gerepareerd retour komt op komt. In bepaalde gevallen kan het zijn dat reparatie langer gaat duren, dan laten we dat altijd van tevoren weten. Maak voor reparatie of het opsturen van je iMac een afspraak via het afsprakenformulier. Deze mogelijkheid is er ook voor iPhone, iPad, iPod en Apple Watch reparaties.

iMac scherm vervangen kosten

Wanneer je het iMac scherm wilt laten vervangen wil je natuurlijk weten wat dat gaat kosten. Dat kan. Bij het aanmelden van je reparatie krijg je direct inzicht in de reparatiekosten voor jouw type iMac en reparatie. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Batterij iMac vervangen

De iMac is een all-in-one (alles in één) computer van Apple. De iMac werkt net als een andere computer op stroom en heeft dus geen batterij, de batterij van de iMac kan dan ook niet vervangen worden. Wel kan de batterij van de MacBook Air en Pro vervangen worden. Bekijk hiervoor onze MacBook reparatie pagina.

iMac moederbord reparatie

Zonder moederbord is je iMac vrijwel nutteloos, de meeste hardware van de iMac zoals een videokaart of een harde schijf is hierop aangesloten. Gelukkig gaat een moederbord niet snel stuk. Mocht je moederbord toch kapot zijn dan is het niet nodig, ondanks wat veel mensen denken, om meteen een nieuwe iMac aan te schaffen. Een moederbord kan uitstekend worden vervangen of gerepareerd dus je kunt jezelf een bezoekje aan de Apple Store besparen. Het is niet aan te raden om zelf aan het moederbord te gaan sleutelen, maar het beste kun je een specialist inschakelen. Wij kunnen vrijwel iedere iMac reparatie uitvoeren, dus ook het vervangen of repareren van een moederbord. Maak vandaag nog een afspraak voor een prijsopgave!

iMac Reparatie Rotterdam Centrum

Heb je een kapotte MacBook of een iMac, is er een onderdeel beschadigd of weet je eigenlijk niet wat er precies mee aan de hand is? Schakel dan de hulp in van Gsm Dokter. Wij herstellen je kapotte MacBook of iMac en werken inzichtelijk en snel in Rotterdam Centrum en omgeving. Je plant zelf online een afspraak met ons in en krijgt een duidelijk overzicht van de kosten. En ook zijn we zeven dagen per week open en kun je ons bereiken via WhatsApp. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?

Kapot iMac scherm vervangen

Als Mac-gebruiker ben je natuurlijk gewend aan high performance. Je MacBook moet het, als het even kan, de hele dag doen en defecten komen nooit goed uit. Het ene defect is urgenter dan het andere, maar met een kapot scherm kun je echt niet verder werken. Zaak dus dat je MacBook Pro retina 13 inch scherm snel vervangen wordt. Iets wat we bij GSM Dokter dagelijks doen. Vaak kun je al snel bij ons terecht. Bij het online inplannen van je afspraak om je MacBook scherm te vervangen, zie je al direct een overzicht van de kosten. Uitgesplitst naar kosten voor het nieuwe onderdeel en die van de feitelijke reparatie.

iMac Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel of reisverzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Is je beeldscherm zojuist kapotgegaan en wil je MacBook of iMac scherm snel vervangen?

Maak dan nu online een afspraak met ons voor een schermreparatie. Meeste reparaties zijn binnen 1 dag klaar en kunt u zelfde dag weer aan de slag met uw MacBook! Voor meer informatie over de reparatie kunt u terecht op onze Mac pagina.