Apple iPhone , Macbook, iPad Moederbord Reparatie Rotterdam

Moederbord Reparatie in Rotterdam – GSM Dokter met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Heeft u een iPhone, iPad, Macbook of iMac met problemen op het moederbord? Dit kunnen wij vaak binnen 1 dag voor u repareren. Of je Macbook nou niet wilt opladen of dat uw Macbook geen beeld meer geeft, omdat de backlight niet werk, een iPhone batterij chip of een iPhone touch chip reparatie? Deze worden bij ons dagelijks uitgevoerd.

Welke moederbord reparaties kunt u van ons verwachten

Al onze moederbord reparaties worden uitgevoerd door ons zelf en zijn dus in meeste gevallen zelfde dag klaar. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven ook 6 maanden garantie op al onze moederbord reparaties.

  • iPhone moederbord reparatie
  • Macbook moederbord reparatie
  • iPad Moederbord reparatie
  • Samsung Moederbord reparatie
  • en alle andere merken

Prijzen voor Moederbord reparaties.

Hieronder een aantal moederbord reparaties die het vaakst voorkomen. Staat uw iPhone moederbord reparatie, Macbook moederbord reparatie of iPad moederbord reparatie er niet bij?  Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Model

Omschrijving van het probleem

     Prijs indicatie

iPhone of iPad Batterij Chip

Reparatie

Als uw iPhone na meerdere batterij reparaties nog steeds snel leeg loopt of iPhone gaat ook helemaal niet aan. Uw iPhone laadt ook niet op met een nieuwe oplaadpunt. Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van imitatie laders of waterschade.

 

     v.a €79

iPhone of iPad Touch Chip

Reparatie

Touchscreen werkt nog steeds niet na het vervangen van het scherm. Of touch loopt vast bij het gebruik. Dit komt ook vaak voor, omdat deze waterschade of flinke val/stootschade heeft gehad.

 

     v.a. €99

iPhone Audio Chip

Reparatie

Bellen gaat niet altijd of gesprekken vallen uit. Tegenpartij kan niks verstaan of u hoort de tegenpartij niet. Ook Bij de iPhone 7 en 7 Plus is dit momenteel een kinderziekte. Kan ook komen door een val/stootschade.

 

     v.a. €99

iPhone of iPad Connector

Reparatie

Een willekeurig connector op de moederbord die defect is geraakt of is verbrand, omdat er een kortsluiting is geweest. Ook waterschade is hier meestal een oorzaak van.

 

     v.a. €99

iPhone of iPad Backlight

Reparatie

iPhone wordt wel herkend door iTunes en er komen wel geluiden uit, maar geeft geen beeld. Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van imitatie scherm reparatie. Komt ook vaak voor door waterschade.

 

     v.a. €99

Macbook Batterij Chip

Reparatie

Macbook gaat niet meer aan. Lampje aan de lader brandt wel, maar laadt toch niet op. Probleem komt vaak voor, omdat gebruik is gemaakt van een imitatie lader of bij waterschade.

 

     v.a. €199

Macbook Backlight

Reparatie

Macbook werkt en er komen ook geluiden uit, maar geeft geen beeld. Ook niet met een nieuwe scherm. Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van een imitatie scherm reparatie of waterschade.

 

     v.a €199

Macbook of iMac Videokaart

reparatie

iMac of Macbook geeft paars verticale of horizontale strepen op het scherm.

     v.a. €399

Macbook of iMac Connector

reparatie

iMac of Macbook geeft geen beeld ook niet na het plaatsen van nieuwe LCD. Komt vaak voor bij het zelf vervangen van LCD of bij waterschade.

     v.a. €199

Reparatie Opsturen.

Als u niet in de gelegenheid bent om uw iPhone, iPad, Macbook zelf af te geven, kunt u het ook opsturen. Wij zullen het weer gerepareerd naar u retourneren! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 00 28.

Moederbord Reparatie verzekeringswerk.

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen, omdat het thuis is gebeurd? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.