Expertise in moederbord reparatie

Bij GSM Dokter Rotterdam kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service voor moederbord reparatie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van moederborden voor verschillende elektronische apparaten, waaronder telefoons en laptops. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie in moederbord reparatie maakt ons uw ideale keuze in Rotterdam.

 

Expertise in moederbord reparatie voor telefoons

Onze experts zijn gespecialiseerd in het diagnosticeren en repareren van moederborden voor telefoons van diverse merken en modellen. Of het nu gaat om een defect moederbord, softwareproblemen of andere complexe kwesties, wij bieden snelle en effectieve oplossingen. Onze focus ligt op het herstellen van de functionaliteit van uw telefoon, zodat u snel weer kunt genieten van uw apparaat.

 

Laptop moederbord reparatie en vervanging

Laptop moederbord problemen kunnen frustrerend zijn, maar bij GSM Dokter hebben we de expertise om ze aan te pakken. Onze technici zijn bekwaam in zowel laptop moederbord reparatie als laptop moederbord vervanging. We begrijpen dat uw laptop onmisbaar is voor uw werk en dagelijkse taken, daarom streven we naar de hoogste kwaliteit in onze reparaties. We gebruiken altijd originele onderdelen om duurzaamheid te garanderen.

 

Waarom kiezen voor GSM Dokter voor uw moederbord reparaties?

Bij GSM Dokter draait alles om kwaliteit en klanttevredenheid. Onze jarenlange ervaring in moederbord reparatie heeft ons een uitstekende reputatie bezorgd. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor:

  •  Deskundige technici met diepgaande kennis van moederborden.
  •  Snelle en efficiënte service om uw apparaat zo snel mogelijk terug te krijgen.
  •  Gebruik van hoogwaardige onderdelen voor duurzame reparaties.
  •  Transparante prijzen en duidelijke garantievoorwaarden.

 

Veelvoorkomende problemen en onze oplossingen

Bij GSM Dokter behandelen we diverse moederbord problemen voor zowel telefoons als laptops. Enkele veelvoorkomende problemen die we aanpakken zijn:

  • Storingen in moederborden als gevolg van vochtschade.
  • Softwareproblemen die de functionaliteit van uw apparaat beïnvloeden.
  • Defecte onderdelen die vervanging vereisen.

 

Duurzaamheid en groen denken

Bij GSM Dokter hechten we niet alleen waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid, maar ook aan duurzaamheid. We geloven in het hergebruiken van elektronische apparatuur om zo ons steentje bij te dragen aan een groenere planeet. Onze inspanningen om elektronica te repareren en nieuw leven in te blazen, dragen bij aan het verminderen van elektronisch afval. Als groen bedrijf denken we aan de toekomst en streven we naar een duurzame samenleving.

 

Klanttevredenheid staat voorop

Bij GSM Dokter Rotterdam staat klanttevredenheid voorop. We doen er alles aan om uw ervaring met ons zo positief mogelijk te maken. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu een snelle telefoon reparatie nodig heeft of een complexe laptop moederbord vervanging, we behandelen elke klant met zorg en respect.

 

Onze locatie

U vindt ons gemakkelijk in Rotterdam, op een gunstige locatie in het hart van de stad. Ons winkel is goed bereikbaar, of u nu in Rotterdam woont of uit de omliggende gebieden komt. Kom langs voor een consult, onze ervaren technici staan klaar om u te helpen met al uw reparatiebehoeften. Als u van tevoren een afspraak wilt plannen, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw elektronische apparaten weer in topconditie te brengen.

 

Contact en openingstijden

Heeft u behoefte aan moederbord reparatie voor uw telefoon of laptop? Neem dan contact op met GSM Dokter Rotterdam. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en afspraken te plannen. Onze openingstijden zijn klantvriendelijk, en we verwelkomen u graag in onze vestiging in Rotterdam.

Bij GSM Dokter begrijpen we het belang van een goed functionerend moederbord voor uw elektronische apparaten. Daarom zijn we toegewijd aan het bieden van topkwaliteit moederbord reparatie diensten, ondersteund door onze ervaring en expertise. Kies voor ons en laat uw moederbord problemen achter u, wetende dat uw apparaat in goede handen is. Wij zijn uw partner in moederbord reparatie in Rotterdam en omgeving.

 

Prijzen en garantievoorwaarden

Bij GSM Dokter begrijpen we dat transparantie belangrijk is. Daarom hanteren we concurrerende prijzen voor onze moederbord reparatie diensten. U kunt erop vertrouwen dat u waar voor uw geld krijgt. Bovendien bieden we garantie op alle moederbord reparaties, inclusief laptop moederbord vervanging. Onze garantievoorwaarden zijn helder en bieden u gemoedsrust.

Hieronder een aantal moederbord reparaties die het vaakst voorkomen. Staat uw iPhone moederbord reparatie, Macbook moederbord reparatie of iPad moederbord reparatie er niet bij?  Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

 

 

Model

Omschrijving van het probleem

     Prijs indicatie

iPhone of iPad Batterij Chip

Reparatie

Als uw iPhone na meerdere batterij reparaties nog steeds snel leeg loopt of iPhone gaat ook helemaal niet aan. Uw iPhone laadt ook niet op met een nieuwe oplaadpunt. Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van imitatie laders of waterschade.

 

     v.a €79

iPhone of iPad Touch Chip

Reparatie

Touchscreen werkt nog steeds niet na het vervangen van het scherm. Of touch loopt vast bij het gebruik. Dit komt ook vaak voor, omdat deze waterschade of flinke val/stootschade heeft gehad.

 

     v.a. €99

iPhone Audio Chip

Reparatie

Bellen gaat niet altijd of gesprekken vallen uit. Tegenpartij kan niks verstaan of u hoort de tegenpartij niet. Ook Bij de iPhone 7 en 7 Plus is dit momenteel een kinderziekte. Kan ook komen door een val/stootschade.

 

     v.a. €99

iPhone of iPad Connector

Reparatie

Een willekeurig connector op de moederbord die defect is geraakt of is verbrand, omdat er een kortsluiting is geweest. Ook waterschade is hier meestal een oorzaak van.

 

     v.a. €99

iPhone of iPad Backlight

Reparatie

iPhone wordt wel herkend door iTunes en er komen wel geluiden uit, maar geeft geen beeld. Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van imitatie scherm reparatie. Komt ook vaak voor door waterschade.

 

     v.a. €99

Macbook Batterij Chip

Reparatie

Macbook gaat niet meer aan. Lampje aan de lader brandt wel, maar laadt toch niet op. Probleem komt vaak voor, omdat gebruik is gemaakt van een imitatie lader of bij waterschade.

 

     v.a. €199

Macbook Backlight

Reparatie

Macbook werkt en er komen ook geluiden uit, maar geeft geen beeld. Ook niet met een nieuwe scherm. Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van een imitatie scherm reparatie of waterschade.

 

     v.a €199

Macbook of iMac Videokaart

reparatie

iMac of Macbook geeft paars verticale of horizontale strepen op het scherm.

     v.a. €399

Macbook of iMac Connector

reparatie

iMac of Macbook geeft geen beeld ook niet na het plaatsen van nieuwe LCD. Komt vaak voor bij het zelf vervangen van LCD of bij waterschade.

     v.a. €199