Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Samsung M Series Smartphone Reparatie Rotterdam Centrum

Is het scherm van uw Samsung Galaxy M Series gebarsten of zit er een ontsierende inktvlek in het scherm? GSM Dokter Samsung reparatie in Rotterdam centrum is de specialist in het repareren van tablets en smartphones. Gecertificeerde monteurs repareren uw Samsung telefoon terwijl u wacht! Ook als uw Samsung niet meer oplaadt of u een ander probleem met uw telefoon heeft, dan helpt GSM Dokter u snel. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van diverse smartphones, waaronder ook de Samsung Galaxy M series.

Samsung M Series reparatie en scherm vervangen in Rotterdam Centrum

Wij kunnen de meeste Samsung M series probleemloos voor u repareren. Dat kan een van de nieuwste modellen zijn, maar ook juist een wat ouder exemplaar. U kunt bij ons terecht voor de reparatie van onder meer:

 • Galaxy M53, M52, M51 reparatie
 • Samsung Galaxy M32, M31, M33 of M30 reparatie
 •  Galaxy M20, M21, M22, M23 reparatie
 • Samsung M11, M12, M13 reparatie

Samsung M Series reparatie opstuur service

Kom voor uw Samsung reparatie langs in onze winkel in Rotterdam. Daar staan onze monteurs 7 dagen per week voor u klaar om alle smartphone reparaties uit te voeren die u maar kunt bedenken. Langs komen kan met of zonder afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij maken namelijk gebruik van een opstuur service. Hoe werkt dit? Lees meer

 1. Kies via deze link uw toestel
 2. Doorloop de pagina’s
 3. Vul uw gegevens in
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Wij maken een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print de verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Veel voorkomende Samsung-problemen

Een kapot scherm door val of stoot schade is de meest voorkomende reparatie die aan de Samsung A Series worden uitgevoerd! Een simpele val of het ongelukkig neerleggen van de Samsung telefoon kan al een barst of inktvlek op het LCD tot gevolg hebben. Gelukkig is een scherm reparatie door ons snel en professioneel uitgevoerd. Uiteraard met 12 maanden garantie!

Andere veel voorkomende reparaties aan Samsung A serie smartphone zijn het vervangen van de volumeknoppen of de power-knop die ook wel aan en uit knop wordt genoemd. Deze vertonen na een aantal jaren van intensief gebruik vaak slijtage, waardoor ze niet meer goed werken of vastlopen. Hetzelfde geldt voor een USB-connector. Als de kabel geen goede verbinding meer maakt of er steeds uit valt, dan dient de connector vervangen te worden. Dit is meestal het gevolg van niet originele kabels of slijtage door te vaak opladen. Ook deze reparaties kunnen wij meestal binnen half uur uitvoeren.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een Samsung telefoon kan weer jaren mee als u een telefoon reparatie laat uitvoeren. Via GSM Dokter regelt u dat heel gemakkelijk. Maak online een afspraak, kom op de dag en tijd van uw voorkeur naar onze winkel en ontvang na korte tijd uw Samsung telefoon weer helemaal gerepareerd terug! We gebruiken altijd originele onderdelen, waardoor u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit. Bovendien krijg u altijd 12 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in en maak direct een afspraak voor een
telefoon reparatie in Rotterdam.