Samsung reparatie

Galaxy S22 Ultra reparatie

Samsung Galaxy S22 Ultra reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Heeft u een Samsung Galaxy S22 Ultra Reparatie nodig? Erg vervelend, maar gelukkig geen probleem bij GSM Dokter. Dé specialist bij uitstek op het gebied van smartphone reparaties. Wij repareren alles van laptop tot game console. En natuurlijk alle smartphones van alle populaire merken. Dat doen we bovendien terwijl u wacht en we gebruiken bij ons werk altijd originele onderdelen om de vertrouwde kwaliteit te waarborgen. En op onze reparaties krijgt u standaard 12 maanden garantie. Kom langs of maak online een afspraak! Lees meer  

Samsung Galaxy S22 Ultra reparatie bij GSM Dokter

Uw Samsung Galaxy Ultra S22 kapot? Een nieuw toestel kopen is gelukkig niet nodig: Samsung Galaxy S22 Ultra reparaties horen uiteraard tot de mogelijkheden bij GSM Dokter. Van het laten plaatsen van een nieuwe ultra batterij tot problemen met touchscreen, de camera of een beeldscherm vol met krassen vakkundig herstellen: Onze ervaren monteurs draaien er hun hand niet voor om. In onze werkplaats helpen zij al meer dan 15 jaar klanten met uiteenlopende ultra reparaties. Professioneel en snel. Bovendien voor scherpe tarieven. Neem contact op voor de mogelijkheden of plan meteen uw afspraak in. Dit geldt voor alle merken. Dus ook voor Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Samsung S22 Ultra scherm reparatie

Een ongeluk met het scherm van uw Samsung zit in een klein hoekje. Bijna iedereen heeft z’n telefoon wel eens een keer laten vallen en zelfs met screenprotector loopt een smartphone nog wel eens een vervelende beschadiging op. Schermreparatie staat dan ook met stip op 1 van onze meest voorkomende reparaties. Er zijn namelijk weinig dingen vervelender dan een gebroken of gebarsten scherm. Met een kapot ultra display is het nou eenmaal een stuk minder leuk om uw favoriete apps te gebruiken. Daar komt bij dat het display een van de sterke kanten van de luxe Ultra 22 is. Kom ‘m daarom zo snel mogelijk naar GSM Dokter brengen wanneer het scherm bijvoorbeeld bekrast is, beschadigd, gebarsten of niet meer reageert op aanraking. Daar doet u niet alleen uzelf een plezier mee, maar zo voorkomt u ook ergere beschadiging van de Samsung. Scherm reparatie/ Nieuw scherm plaatsen doen we altijd met originele Samsung S22 Ultra onderdelen en is klaar terwijl u wacht.

Samsung S22 Ultra in het kort:

In 2022 bracht Samsung de nieuwe Samsung Galaxy s22 Ultra uit. Op dat moment de absolute topper en de meest luxe, uit de toch al vrij indrukwekkende, S22 familie. De S22 ultra blinkt uit door twee dingen: de camera’s waarmee je makkelijk 10 keer in kunt zoomen zonder aan kwaliteit te verliezen en het grootste Amoled Quad-HD display met een zeer hoge resolutie (3080×1440 pixels) waarbij alle details haarscherp en in prachtige kleuren wordt weergegeven.

Dit zijn alle specs op een rijtje:

 • 6,8 inch AMOLED, 120 Hz scherm.
 • 8, of 12 GB RAM.
 • 5000 mAh accu die makkelijk de hele dag meegaat, maximaal 45 Watt snelladen, draadloos opladen dus oplader is niet nodig.
 • 108MP hoofdcamera.
 • 40MP frontcamera.
 • Geïntegreerde S Pen

Samsung reparatie opsturen?

Lukt het niet om zelf uw telefoon af te komen geven? Ook dit hoeft geen probleem te zijn. Gebruik maken van onze expertise kan ook door uw toestel op te sturen. Stuur uw kapotte Samsung S22 Ultra op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het zo snel mogelijk weer gerepareerd terug. De onderdelen die wij gebruiken zijn afkomstig van Samsung zelf en hebben precies dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Samsung Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat veel reparaties worden gedekt door uw inboedel of reisverzekering? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte, schaderapport of prijsopgave bij ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u de schade eenvoudig kunt declareren bij uw verzekeraar. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel voor meer info naar 010 260 00 28.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €349

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €79

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €79

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €79

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €299

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €79

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.