Uw vertrouwde partner voor Apple reparatie programma

GSM Dokter is aangesloten bij het Apple Independent Repair Provider Program, waardoor wij als onafhankelijk reparatiebedrijf rechtstreeks onderdelen kunnen bestellen bij Apple en reparaties kunnen uitvoeren met behulp van Apple-diagnosetools.
Dit onderscheidt ons van andere reparateurs en stelt ons in staat om erkende medewerkers in dienst te hebben, zoals Apple Certified iOS Technicians (ACiT) en Apple Certified Macintosh Technicians (ACMT).

Wat betekent dit voor u? Na een reparatie zullen er geen meldingen zichtbaar zijn in de instellingen van uw toestel, omdat we onderdelen vervangen die via het Apple-programma zijn gerepareerd (zie meldingsinformatie & foto 2 onderaan).

Voordelen van officiële Apple reparaties bij GSM Dokter:

 • Garantiebehoud: U behoudt uw fabrieksgarantie na reparatie.
 • Geen meldingen: Er verschijnen geen vervelende meldingen op uw toestel na een officiële Apple-reparatie.
 • Optimale compatibiliteit en prestaties: We garanderen de beste prestaties van uw Apple-toestel met officiële onderdelen.

 

Wat te verwachten tijdens een officiële Apple reparatie?

Het kiezen voor een officiële Apple reparatie betekent kiezen voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Maar wat houdt dit precies in? Hieronder zetten we uiteen wat u kunt verwachten als u uw Apple toestel bij GSM Dokter laat repareren volgens de officiële Apple protocollen.

Data delen met apple

 • Vertrouwelijkheid: Voordat we beginnen met de reparatie, worden bepaalde diagnostische gegevens veilig gedeeld met Apple. Dit gebeurt om de exacte oorzaak van het probleem vast te stellen en om kwaliteitsreparaties te garanderen.
 • Privacy: Uw persoonlijke gegevens zijn veilig; we nemen privacy zeer serieus en volgen strikte richtlijnen om uw informatie te beschermen.

Tijdsduur van de reparatie

 • Tijdsbestek: Een gemiddelde officiële Apple reparatie neemt tussen de 1 en 2 uur in beslag. Dit is inclusief tijd voor diagnose, vervanging van onderdelen en het testen van de functionaliteit na de reparatie.
 • Efficiëntie: Hoewel dit tijdsbestek langer kan zijn dan bij niet-officiële reparaties, verzekert dit u van een grondige en kwalitatieve service.

Voorwaarden voor de reparatie

 • Zoek mijn iPhone: Als onderdeel van Apple’s veiligheidsprotocollen moet de functie ‘Zoek mijn iPhone’ uitgeschakeld zijn voordat we kunnen beginnen met de reparatie. Dit is een vereiste van Apple en helpt bij het garanderen van de veiligheid van uw apparaat en gegevens.
 • Verificatie: Voordat de functie kan worden uitgeschakeld, zullen we u vragen om uw Apple ID en wachtwoord te verifiëren. Dit is nog een extra laag van beveiliging om de integriteit van uw apparaat te waarborgen.

Door te kiezen voor een officiële Apple reparatie bij GSM Dokter, kiest u voor een service die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en beveiliging. Onze gecertificeerde technici zorgen ervoor dat uw apparaat weer als nieuw functioneert, met behoud van de integriteit en prestaties die u van een Apple product mag verwachten.

Voordelen van officiële Apple reparaties bij GSM Dokter:

Door voor GSM Dokter te kiezen, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gemoedsrust. Onze gecertificeerde technici stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw Apple-toestel weer in optimale staat wordt hersteld, met respect voor de hoge standaarden die Apple en onze klanten verwachten.

Garantiebehoud

 • Fabrieksgarantie: Een van de grootste voordelen van een officiële Apple reparatie is dat de fabrieksgarantie van uw toestel intact blijft. Dit betekent dat eventuele toekomstige problemen nog steeds onder de oorspronkelijke garantievoorwaarden vallen.
 • Kwaliteitsborging: Omdat we gebruik maken van officiële Apple-onderdelen en -protocollen, kunt u erop vertrouwen
  dat de reparatie van het hoogste niveau is. Na een succesvolle reparatie wordt dit vermeld in de onderhoudsgeschiedenis van uw apparaat, waardoor u de garantie heeft dat alleen de hoogste kwaliteit onderdelen zijn gebruikt (zie foto 1).


foto 1

Geen meldingen

 • Meldings vrij: Na een officiële Apple-reparatie verschijnen er geen meldingen in de instellingen of op het ontgrendel scherm van uw toestel die suggereren dat het apparaat is gerepareerd met niet-officiële onderdelen. We volgen strikt de richtlijnen van Apple voor diagnose en kalibratie, waardoor uw apparaat probleemloos blijft functioneren (zie foto 2).
 • Gemoedsrust: Dit biedt u de zekerheid dat uw apparaat voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen die Apple hanteert.

 

foto 2

Optimale compatibiliteit en prestaties

 • Hoogwaardige Onderdelen: We gebruiken uitsluitend officiële Apple-onderdelen, waardoor we de beste prestaties en compatibiliteit kunnen garanderen.
 • Geen Compromissen: Er wordt niet ingeboet op functionaliteiten zoals Face ID, True Tone en batterijduur. Alles blijft werken zoals u gewend bent, zo niet beter.
 • Duurzaamheid: Officiële Apple-onderdelen zijn doorgaans duurzamer en betrouwbaarder, waardoor de levensduur van uw apparaat wordt verlengd.

Originele vs Compatibele Onderdelen: Wat u moet weten

Na de introductie van de iPhone 11 heeft Apple een software-update uitgebracht die in staat is om vast te stellen of er een reparatie is uitgevoerd aan een iPhone. Wanneer bepaalde onderdelen, zoals het scherm, de batterij of de camera, worden vervangen, kan er een melding verschijnen op het ontgrendelscherm. Deze melding geeft aan dat het vervangen onderdeel niet officieel via Apple is gerepareerd. Na een periode van 4 dagen verdwijnt deze melding van het ontgrendelscherm, maar blijft wel permanent zichtbaar in de instellingen. Indien u deze meldingen wilt vermijden, raden we aan te kiezen voor een officieel Apple-onderdeel.

Het gebruik van niet-officiële onderdelen betekent echter niet dat uw toestel onbruikbaar wordt. Wanneer wij een origineel onderdeel gebruiken dat niet rechtstreeks via Apple is verkregen, zal dit onderdeel dezelfde functionaliteit bieden als een officieel onderdeel. U zult echter wel een melding zien in de instellingen van uw toestel. Alle functies, zoals True Tone en Face ID, zullen naar behoren functioneren, net zoals voor de reparatie.

Bij GSM Dokter begrijpen we de complexiteit van deze meldingen en de mogelijke zorgen die ze kunnen veroorzaken.
Onze gecertificeerde technici staan klaar om u te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw reparaties.
We bieden zowel officiële Apple-onderdelen als kwalitatieve alternatieven, zodat u de beste keuze kunt maken op basis van
uw behoeften en voorkeuren.

Ons doel is om u te voorzien van transparante informatie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw
iPhone-reparaties. Bij GSM Dokter streven we naar een hoogwaardige service en een uitstekende klanttevredenheid.
Vertrouw op onze expertise en ervaring om uw iPhone weer in optimale staat te herstellen, ongeacht uw keuze voor
officiële Apple-onderdelen of kwalitatieve alternatieven.

 

Vanaf welke toestel en welke onderdeel krijg je een melding te zien:

Batterij vervanging: iPhone SE 2021, iPhone SE 2020, Xr, Xs, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12 Mini, 12,
12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro max, 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max

Scherm vervanging: iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro,
13 Pro max,14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max

Back camera vervanging: iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro max,14,
14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max