Playstation

PS5

ps reparatie gsmdokter
Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Meer dan 15 jaar ervaring

De Playstation 5 is ten opzichte van zijn voorganger op veel fronten verbeterd. De Playstation beschikt over krachtige hardware en beschikt ook over 3D-audio en krachtige graphics. In combinatie met de nieuwe Dualsense-controller lijkt het net of u ondergedompeld word in een geheel nieuwe gamewereld. De futuristische controller beschikt over een modern ontwerp en haptische feedback. In de controller zit een microfoon ingebouwd, waardoor communiceren een stuk makkelijker is.

Playstation 5 Reparatie

Heeft u een probleem met uw Playstation 5 en wilt u een snelle oplossing? Voor een professionele reparatie aan uw Playstation bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres.

Playstation 5 Onderhousbeurt

Na een langere tijd gaat een Playstation zichzelf gedragen als een stofzuiger. Er komt ongewenst stof binnenin de Playstation. De Playstation maakt gebruik van een nieuw koelelement namelijk liquid metal. Dit moet in verhouding met koelpasta vaker vervangen worden. Maakt de Playstation veel geluid of wordt deze warm, dan moet deze waarschijnlijk schoongemaakt worden of de liquid metal moet vervangen worden.

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Playsation onderdelen. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw Playsation geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw electronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Wij voeren al bijna 15 jaar reparaties uit aan Gameconsoles. Als u problemen heeft met uw Playstation, Xbox of Nintendo? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een Playstation reparatie in Rotterdam.