Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Als uw geliefde Apple device gerepareerd moet worden brengt u die natuurlijk het liefst naar een gespecialiseerde, ervaren en betrouwbare reparateur waar mensen werken die weten wat ze doen en met originele Apple onderdelen uw device kunnen herstellen. GSM dokter is zo’n bedrijf. Bij ons werken ervaren en Apple gecertificeerde reparateurs met de juiste expertise die ieder Apple product kunnen repareren. Dus heeft uw Apple reparatie nodig? Kom langs of maak een afspraak en we zorgen dat uw Apple device binnen no-time weer zo goed als nieuw is. Lees meer  

Apple reparatie Rotterdam of opsturen

Voor reparaties van Apple producten bent u zonder afspraak van harte welkom in onze winkel in hartje Rotterdam. Hier helpen we al meer dan 15 jaren onze klanten met reparaties aan hun Apple en andere devices. Op de meeste reparaties kunt u wachten. En bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan kunt u gebruik maken van de opstuur service. U stuurt uw Apple op, we kijken ernaar en nemen telefonisch contact op voor overleg over de reparatie en een schatting van de kosten. Vervolgens gaan onze reparateurs aan de slag: In de meeste gevallen sturen we uw gerepareerde Apple apparaat dezelfde dag nog retour. En, de verzending gebeurt veilig en verzekerd met PostNL.

Apple reparatie bij GSM dokter

In het geval van een defect aan één van uw Apple producten bent u bij GSM dokter aan het goede adres. Wij herstellen (en onderhouden) ieder Apple device.

– Waarom bij ons?

 • Gecertificeerde Apple reparateurs

Iedere Apple Authorised Service Provider maakt gebruik van vertrouwde experts die de reparaties uitvoeren en kunnen zodoende worden gegarandeerd door Apple. Onze technici zijn goed opgeleid en ervaren in alle soorten Apple reparaties.

 • Gebruik van originele onderdelen

Niet originele onderdelen komen er bij ons niet in. GSM dokter werkt alleen met originele fabrieksonderdelen die u ook terugvindt in Apple producten die nieuw van de band rollen en die voldoen aan de functionele vereisten van Apple.
apple store software

 • Geen data verlies

Het spreekt voor zich dat, wanneer u uw device weer terugkrijgt na reparatie, dat alle originele data er nog op staat. Iedere reparatie wordt uitgevoerd zonder gegevensverlies. Uw gegevens zijn veilig en onze technici doen er alles aan om uw persoonlijke data te beschermen.

 • Voor alle Apple producten

Of u nu een iPhone wilt laten repareren, een iMac, iPad, iPod, MacBook, Apple Watch of Apple TV, GSM dokter staat voor uw klaar ongeacht welk Apple device u wilt laten repareren. Ook voor onderhoud én voor het repareren en vervangen van accessoires kunt u bij ons terecht.

 • Klaar terwijl u wacht

De meeste reparaties kunnen worden uitgevoerd terwijl u wacht. Bovendien kunt u zonder afspraak binnenlopen. De koffie staat al klaar! En wanneer u geen tijd heeft of niet in de buurt van Rotterdam woont, maakt u gebruik van de opstuur service.

 • ✓ 12 maanden garantie

Op al onze reparaties geven we standaard 12 maanden garantie.

Apple reparatie prijzen

De prijzen van Apple reparaties kunnen uiteenlopen. De eventuele kosten hangen af van welke reparatie nodig is en wat de kosten van eventuele benodigde onderdelen zal zijn. Onze reparateurs kunnen in de meeste gevallen meteen een schatting van de kosten geven zodat u direct weet waar u aan toe bent. Pas na akkoord gaan we aan de slag.

Apple scherm reparatie

Het scherm van een Apple device is één van de kwetsbaarste onderdelen. Het is daarom ook niet gek dat een scherm herstellen of vervangen één van de meest voorkomende reparaties is. Bij GSM dokter bent u er zeker van dat er experts naar uw device kijken met hebben de juiste ervaring en expertise om de klus snel en efficiënt te klaren. We gebruiken alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit en voor onze reparaties geldt de garantie dat er geen gegevens verloren gaan.

Apple scherm vervangen

Naast reparatie van een scherm is het vervangen van een Apple scherm iets wat vaak voorkomt. Van iPhone tot MacBook, we kunnen – terwijl u wacht – uw geliefde device voorzien van een gloednieuw scherm.

Apple batterij vervangen

Zelfs de beste batterij moet op den duur vervangen worden. Het is onvermijdelijk dat een batterij na verloop van tijd minder optimaal gaat werken. Dat is het geval als de batterij niet meer goed oplaadt, juist heel snel leeg is of extra vaak opgeladen moet worden. Als uw batterij deze tekenen van slijtage begint te vertonen, kan het tijd zijn voor vervanging. Vervelend. Maar voor ons een relatief eenvoudige klus. Binnen 30 minuten vervangen we de batterij zodat uw Apple device weer optimaal, alsof hij net uit de doos komt.

 

 

iPhone reparatie

iPad reparatie

MacBook Air reparatie

MacBook Pro reparatie

iMac reparatie

Apple Watch Reparatie

iPod reparatie