LG G6

Waarom GSM Dokter?

 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak

Uw offerte

Je reparatie

 • Merk:LG
 • Model:LG G6
 • Reparaties:
  • Totaal prijs:

LG G6 Reparatie GSM Dokter

LG G6 Reparatie GSM Dokter in Rotterdam met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Plan een afspraak in en laat uw telefoon weer uit zien als nieuw. Meest voorkomende reparatie voor uw LG is toch de scherm reparatie. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u erop wachten. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw LG G6. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

LG G6 Batterij Reparatie

Loopt de batterij van uw LG G6 snel leeg? Ook dit is een bekende probleem. kom langs in onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A en wij zullen dit voor u kosteloos opmeten. Indien nodig kunnen wij dit voor u repareren. U bent uw toestel maar een half uur kwijt dus u mag erop wachten. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

LG G6 Reparatie per post 

Bent u niet in de gelegenheid om uw toestel zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw LG G6 op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 00 28.

LG G6 Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Meer informatie over uw toestel kunt u ook terug vinden op LG

 

Reparaties LG G6

LG G6 Accu Unit

Prijs: € 69,-

LG G6 Compleet Scherm Unit

Prijs: € 189,-

LG G6 Origineel Back Cover

Prijs: € 79,-

LG G6 Koptelefoon aansluiting kabel

Prijs: € 69,-

LG G6 Oplaadconnector Dock unit

Prijs: € 79,-

LG G6 Oor Speaker Unit

Prijs: € 69,-

LG G6 Camera Module Front

Prijs: € 69,-

LG G6 Camera Module Back

Prijs: € 79,-

LG G6 Loudspeaker Unit

Prijs: € 69,-

LG G6 Onderzoek kosten

Prijs: € 29,-

LG G6 Software herstel

Prijs: € 35,-

LG G6 Chemisch reinigen

Prijs: € 49,-