Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Laat uw Asus reparatie uitvoeren door het team van GSM Dokter. Wij staan 7 dagen per week voor u paraat om problemen met uw Asus smartphone, laptop, pc of tablet op te lossen. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer up and running bent en behandelen ieder device alsof het onze eigen is. Dus heeft u een reparatie nodig, schakel ons in en maak vandaag nog een afspraak. Lees meer

Asus reparatie bij GSM dokter of opsturen

Een probleem met uw Asus? Stuur ‘m voor reparatie op en wij zorgen dat u deze binnen enkele dag weer probleemloos kunt gebruiken. Liever niet opsturen? Ook geen probleem. Dan kunt u gewoon langs komen in onze winkel waar wij u meestal dezelfde dag nog kunnen helpen. Langskomen kan met of zonder afspraak, wat u het beste uitkomt. Dit geldt ook voor alle andere merken als Apple, Samsung, Google Pixel, Playstation, Microsoft, Xbox, Huawei, Xiaomi, OnePlus en Nintendo Switch.

Asus laptop reparatie

Onze gespecialiseerde reparateurs verzorgen iedere Asus laptop reparatie. We weten als geen ander hoe belangrijk en kostbaar een laptop kan zijn. Werk, school, gamen, eigenlijk is uw laptop onmisbaar, want u wilt overal en altijd flexibel kunnen zijn. Helaas kan er soms iets mis gaan. Snappen we. Van problemen met het scherm, toetsenbord, de oplaadpoort tot het vervangen van videokaarten of oplossen van softwarematige problemen, bij ons zijn Asus Windows laptops in goede handen. Ook voor onderhoud.

Asus scherm reparatie

Er zijn weinig dingen irritanter dan een probleem met het scherm. Of het nu gaat om een beschadiging of dat het scherm op zwart blijft: Wij kunnen u helpen met een vakkundige scherm reparatie van uw laptop, tablet of smartphone. Of, als het scherm niet meer te redden is, kunnen wij het scherm vervangen door een gloednieuw origineel display. Kom langs of plan meteen uw afspraak in.

Asus tablet reparatie

De gecertificeerde technici van GSM Dokter kunnen iedere tablet repareren en weten wel raad met Asus reparaties. Van schermreparaties ten tot problemen met de interne hardware, het moederbord of de oplaadpoort. Kom langs en wij kunnen u helpen! Reparatie gebeurt altijd met originele onderdelen en in 95% gevallen kunt u erop wachten. Maak meteen een afspraak via ons formulier.

Asus reparatie Rotterdam

In Rotterdam zijn wij dé specialist op het gebied van reparaties van allerlei devices, computers/pc’s, laptops, tablets en smartphones. Van bekende problemen tot complexere reparaties. Iedereen kan bij ons terecht. Ook wanneer u niet exact weet wat er met uw Asus toestel aan de hand is. Breng uw Asus voor onderzoek langs om ‘m te laten onderzoeken door onze technici. Dankzij hun ervaring stellen ze snel een diagnose en doen ze een voorstel voor reparatie. En wanneer u akkoord gaat, voeren zij uw reparatie zo snel mogelijk uit.

Asus Batterij Reparatie

Loopt de batterij van uw Asus steeds sneller leeg? Een vervelend, maar onvermijdelijk probleem. Door het vele op- en ontladen ontkomt u er na verloop van tijd niet aan om naar de batterij te laten kijken. Kom langs in ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A om uw batterij problemen op te lossen. Eerst meten we de oude batterij door. En als dat nodig is, vervangen we deze door een nieuw exemplaar. En dat kunnen we meestal binnen 30 minuten doen zodat u erop kunt wachten. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28. U kunt ook meteen een afspraak maken. Daar ziet u ook meteen de kosten voor de meest voorkomende reparaties.

Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat u geld kunt besparen op uw reparatie als u verzekerd bent voor schade aan uw devices? Even de polis goed nakijken dus. Wanneer u goed verzekerd bent kom dan langs om een prijsopgave of een schaderapport op te laten stellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw verzekeraar! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.