PS4 Pro

Waarom GSM Dokter?

 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak
 • Klaar terwijl u wacht

Uw offerte

Je reparatie

 • Merk:Playstation
 • Model:PS4 Pro
 • Reparaties:
  • Totaal prijs:

Sony Playstation 4 Pro Chemische reiniging

Heeft u een Sony Playstation 4 Pro die niet meer zo snel is als eerst? Of hoort u ineens harde blaasgeluiden uit uw Playstation komen? Geen paniek. Het kan zijn dat uw Playstation vol is met stof, waardoor deze zogezegd niet meer kan ‘ademhalen’. Na een bepaalde tijd is het aangeraden om uw Playstation weer stofvrij te maken. Hierdoor kunt u dan weer zonder enige lawaai/herrie van de ventilatie gebruik maken van uw Playstation. Door onze ervaren monteurs is uw Playstation binnen 1 dag weer schoon/stofvrij.¬†Hierbij is het zo dat ook de koelpasta op het moederbord wordt vernieuwd. Dit verlaagt de kans op oververhitting bij langdurig spelen.

Sony Playstation 4 Pro HDMI/USB ingang reparatie

Is uw HDMI/USB ingang defect geraakt? Geen zorgen, ook dit kunnen wij voor u repareren. Geeft de Playstation geen beeld meer of blijft het hangen op het witte lampje, dan is het meestal de HDMI ingang die defect is. Is het zo dat u door middel van een kabel geen verbinding meer kunt maken tussen uw Playstation en een controller, dan is het meestal de USB ingang die defect is. Door onze ervaren monteurs is uw Playstation binnen 1 dag al gerepareerd!

Sony Playstation 4 Pro CD-Driver

Maakt de CD-Driver van uw Playstation vreemde geluiden of zit uw CD erin vast? Dit kan te maken hebben met dat de CD-driver van zijn plek is geraakt door middel van val of stootschade te hebben opgelopen. In meeste gevallen kunnen wij dit probleem voor u herstellen zonder dat er iets binnen de CD-Driver vervangen moet worden. Verder kan er situaties zijn waarbij de CD lezer geen CD’s meer leest. Al deze problemen kunnen bij ons snel verholpen worden.

Sony Playstation 4 Pro HardDisk/Software herstel

Start uw Playstation traag op, loopt hij vaak vast tijdens het spelen en krijgt u meldingen over verschillende foutcodes? Dan kan het zo zijn dat er een defect is in de HardDisk (opslagschijf) of een crash binnen de software (besturingssysteem). Ook deze problemen kunnen wij binnen dezelfde dag voor u oplossen, meestal al binnen 1 uur.

Wij voeren al bijna 15 jaar reparaties uit aan Gameconsoles. Als u problemen heeft met uw Playstation, Xbox of Nintendo? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

 

Reparaties PS4 Pro

PS4 Pro USB/HDMI Ingang

Prijs: € 99,-

PS4 Pro CD Driver Herstel

Prijs: € 99,-

PS4 Pro Complete Voeding Unit

Prijs: € 119,-

PS4 Controller Laadt Niet Op

Prijs: € 29,-

PS4 Pro Onderzoek kosten

Prijs: € 29,-

PS4 Software herstel

Prijs: € 35,-

PS4 Chemisch reinigen

Prijs: € 79,-