Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Xiaomi staat voor goede kwaliteit en scherpe prijzen. Met een Xiaomi haalt u een prima smartphone in huis, met goede specificaties en een uitstekende camera. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Natuurlijk hebben Xiaomi’s ook niet het eeuwige leven. Bij GSM Dokter in Rotterdam kunnen wij gelukkig elke Xiaomi reparatie uitvoeren. Naast ‘standaard’ reparaties zoals het vervangen van scherm, touchscreen of de batterij kunt u ook bij ons terecht wanneer u niet precies weet waar het probleem met uw Xiaomi precies zit. Dus wanneer uw Xiaomi defect is geraakt, niet te lang wachten, maar een bezoekje brengen aan de GSM Dokter voor de juiste diagnose en een vakkundige reparatie. Onze technici staan 7 dagen per week voor u klaar. En ook op alle Xiaomi reparaties krijgt u 12 maanden garantie. Lees meer

Xiaomi reparatie bij GSM dokter of opsturen

Wanneer uw geliefde Xiaomi defect is dat vervelend. Gelukkig zijn veel problemen relatief eenvoudig op te lossen en kunnen we de meeste van onze klanten helpen met een reparatie waarna ze met een toestel dat weer als nieuw werkt naar buiten lopen. Iedere Xiaomi reparatie gebeurt bij ons met originele onderdelen, en u krijgt 12 maanden garantie. Vragen? Dan kunt u contact opnemen of direct een afspraak maken. Gewoon even binnenlopen mag ook, u bent van harte welkom in onze winkel aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam.

En ook wanneer u liever uw luie stoel niet verlaat kunt u gebruik maken van onze diensten. Dankzij de opstuur-service kunnen klanten uit heel Nederland de GSM Dokter inschakelen voor een professionele reparatie voor een scherp tarief. Maak een afspraak en wij sturen instructies over het opsturen. Wanneer wij uw apparaat hebben ontvangen gaan wij aan de slag met reparatie en sturen wij de Xiaomi weer retour. In de meeste gevallen lukt dit dezelfde dag nog. Dit geldt ook voor Apple, Samsung, Playstation, Xbox, Google Pixel, Huawei en Nintendo Switch reparaties.

Reparatie Xiaomi

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in reparatie van alle populaire Xiaomi toestellen waaronder modellen zoals de Xiaomi Mi, Redmi Note of de modellen uit de Poco lijn. En sinds begin 2022 is daar de Xiaomi smartwatch bijgekomen. Met ieder Xiaomi device waarmee u problemen heeft kunt u gerust bij ons langskomen. Bij de meeste apparaten is reparatie van het scherm of vervanging van een versleten batterij, maar ook voor een complexere Xiaomi reparatie draaien onze experts hun hand niet om. In 95% van de gevallen wordt u device gerepareerd terwijl u wacht. Altijd met originele Xiaomi onderdelen die direct vanuit Xiaomi geleverd worden, en altijd voor een concurrerende prijs omdat wij niet werken met tussenhandelaren. What you see is what you get!

Xiaomi scherm reparatie

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Een ongelukje en meteen het scherm aan diggelen. Kan helaas gebeuren. Inruilen is gelukkig vaak niet nodig. Tenzij het scherm helemaal op zwart is gegaan. Wat je zeker niet moet doen is lang doorlopen met een scherm dat gebarsten is. Een kapot Xiaomi scherm kan ten eerste gevaarlijk zijn om te gebruiken, ten tweede kan het scherm verder beschadigen waarna het toestel helemaal niet meer bruikbaar is. Wat je wel moet doen? Langskomen om te kijken wat mogelijk is qua reparatie. Met onze expertise proberen we altijd iedere smartphone te redden, alleen wanneer het echt niet anders kan is vervanging nodig. Maar ook dan is uw Xiaomi bij ons in goede handen.

Xiaomi reparatie Rotterdam

In Rotterdam weten onze klanten al 15 jaar dat wij hét adres zijn voor reparatie van de meeste merken smartphones. Ook zakelijke klanten doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Wij kunnen u snel en eenvoudig helpen. Maak een afspraak. Vertel ons welke Xiaomi u langs komt brengen. En geef uw gewenste reparatie door. Wanneer u dan langs komt op de afspraak maken wij uw Xiaomi weer in orde terwijl u wacht in de showroom, of met de reparateurs meekijkt. Tevredenheid gegarandeerd!

Xiaomi Reparatie Rotterdam Centrum

Xiaomi, tot voor een jaar of twee waren er niet veel Nederlanders die van dit smartphone merk gehoord hadden, hoewel ze in China, hun thuisland grote spelers zijn die tientallen miljoenen telefoons per jaar verkopen. Sterker nog, in 2021 is het moederbedrijf Samsung voorbijgestreefd en is het de grootste smartphonefabrikant ter wereld geworden. Goedkoop in aanschaf en ook nog eens goede kwaliteit smartphones.

Xiaomi reparatie Rotterdam. Heeft u een probleem met uw Xiaomi smartphone die gerepareerd moet worden? Een Xiaomi scherm reparatie in Rotterdam nodig? GSM Dokter helpt u snel met de reparatie van uw Xiaomi. Helaas komt een kapot Xiaomi scherm regelmatig voor. Of is het nodig de batterij te vervangen, omdat deze snel leeg loopt. Na enige jaren intensief gebruik kan dat bij een product noodzakelijk zijn.

Xiaomi scherm reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Omdat tegenwoordig bijna alles van glas wordt gemaakt, wilt echter niemand door blijven lopen met een ontsierende barst of zelfs een verbrijzeld telefoon scherm. Ook het vervangen van de Xiaomi batterij, het repareren van aansluitingen of versleten knoppen komen regelmatig voor. Voorheen kostte het aanbieden van een reparatie veel tijd en was dit een kostbare aangelegenheid. GSM Dokter in Rotterdam heeft Xiaomi experts in dienst die uw toestel reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Terwijl u wacht! Neem gerust een kopje koffie en uw telefoon is weer als nieuw.

Bij GSM Dokter in Rotterdam helpen we u graag met:

 • Kapotte Xiaomi scherm reparatie
 • Vast gelopen Xiaomi knoppen vervangen
 • Snel leeg lopende Xiaomi accu/batterij vervangen
 • Xiaomi oplaadaansluiting vervangen
 • Alle overige Xiaomi reparaties

Na het vervangen van het defecte onderdeel kan uw toestel weer jaren mee. GSM Dokter gebruikt altijd originele Xiaomi-onderdelen, waardoor u kunt vertrouwen op de beste kwaliteit.

Xiaomi Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparaties ook onder uw inboedel verzekering vallen? Bent u goed verzekerd? Kom dan langs voor een offerte of factuur bij ons filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij snel voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.