Laptop reparatie

HP Laptop reparatie

HP Laptop reparatie
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

HP Laptop Reparatie in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een snelle, betrouwbare en betaalbare oplossing voor je HP laptop reparatie in Rotterdam, dan is GSM Dokter de perfecte keuze! Onze ervaren technici repareren je HP laptop snel en efficiënt, zodat je weer vol vertrouwen gebruik kunt maken van je apparaat. Of je nu het scherm wilt vervangen, een batterijprobleem wilt oplossen of een andere reparatie nodig hebt, GSM Dokter staat klaar om je te helpen. We gebruiken alleen originele HP onderdelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over toekomstige problemen. Bovendien bieden we 12 maanden garantie op alle reparaties.

Waarom GSM Dokter?

 • Deskundige reparateurs: Onze technici zijn gespecialiseerd in het repareren van HP laptops en hebben de kennis en ervaring om je apparaat snel weer in topconditie te krijgen.
 • Snelle service: In de meeste gevallen kunnen we je HP laptop repareren binnen 1 dag, zodat je niet lang hoeft te wachten.
 • Originele onderdelen: We gebruiken originele HP laptop onderdelen voor onze reparaties, wat de kwaliteit en duurzaamheid van je laptop garandeert.
 • Kostenbesparend: Repareren bij GSM Dokter is vaak goedkoper dan het kopen van een nieuwe laptop, waardoor je geld bespaart.
 • Geen data verlies: Bij een HP laptop reparatie behoud je je data en kun je weer verder waar je was gebleven na de reparatie.

HP Laptop scherm vervangen

Voor het vervangen van het scherm van je HP laptop in Rotterdam, ben je bij GSM Dokter aan het juiste adres. Onze ervaren technici staan klaar om je te helpen en kunnen het scherm van je laptop snel en professioneel vervangen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defect display of een ander probleem, wij zorgen ervoor dat je laptop weer snel en optimaal functioneert. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze winkel in Rotterdam voor een snelle en betrouwbare reparatie van je HP laptop. Lees meer

HP Laptop batterij vervangen

Voor het vervangen van de batterij van je HP laptop in Rotterdam, ben je bij GSM Dokter aan het juiste adres. Onze deskundige monteurs kunnen snel en nauwkeurig de batterij van je laptop vervangen, zodat je weer kunt genieten van een langere gebruiksduur zonder constant aan de lader te moeten. Of je nu een nieuwe batterij nodig hebt vanwege slijtage of omdat je op zoek bent naar een krachtigere optie, wij bieden professionele service en hoogwaardige batterijen voor je HP laptop. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze winkel in Rotterdam voor een vlotte en betrouwbare batterijvervanging voor je HP laptop.

Hier zijn enkele van de reparaties die wij onder andere uitvoeren voor HP laptops:

 • Laptop Schermherstel: Reparatie van een kapot scherm, strepen of geen beeld als gevolg van val- of stootschade.
 • Laptop Batterijvervanging: Vervanging van de batterij die snel leegloopt als gevolg van ouderdom. Na verloop van tijd zijn laptopbatterijen aan vervanging toe.
 • Laptop Toetsenbord vervangen: Vervanging van het toetsenbord bij beschadiging, vastzittende toetsen of andere problemen.
 • Laptop Oplaadproblemen oplossen: Reparatie van oplaadproblemen, zoals een kapotte oplaadpoort of een adapter die niet meer goed werkt.
 • Laptop Harde schijf vervangen: Vervanging van de harde schijf bij fouten, beschadigingen of als onderdeel van een upgrade naar een grotere capaciteit of een snellere SSD.
 • Laptop Ventilator reinigen of vervangen: Reiniging van de ventilator bij oververhitting of vervanging bij een defecte ventilator.

Dit zijn enkele van de meest voorkomende HP laptop reparaties die wij uitvoeren. Heb je een ander probleem? Neem contact met ons op of kom langs, wij helpen je graag verder met de reparatie van je laptop.

Garantie en verzekering voor reparaties

Bij GSM Dokter gebruiken we alleen kwaliteitsonderdelen voor je HP laptop reparatie en bieden we 12 maanden garantie op alle reparaties. Vergeet niet om je verzekering te raadplegen, omdat je mogelijk gedekt bent voor schade aan je elektronica. Als je een factuur of offerte nodig hebt voor je verzekering, kunnen wij deze voor je verstrekken.

Voorkom verdere schade door uitstel. Neem vandaag nog contact met ons op en laat GSM Dokter je helpen om je laptop problemen te verhelpen, zodat je snel weer aan de slag kunt!

Bel naar 010 260 00 28 v oor meer informatie of maak direct online een afspraak voor je HP laptop reparatie in Rotterdam. We staan voor je klaar!

Selecteer een reparatie

Laptop Scherm v.a. €149

Scherm kapot, geeft geen beeld of heeft inkt-vlekken door val of stootschade. Houd er rekening mee dat de prijs kan variëren afhankelijk van het model en de kwaliteit van de schermtechnologie.

Laptop Batterij v.a. €129

Laptop werkt alleen aan de lader of loopt snel leeg of laadt niet meer op. Houd er rekening mee dat de prijs kan variëren afhankelijk van het model batterij.

Batterij Chip reparatie in Rotterdam Centrum Laptop Oplaadpunt v.a. €129

Laptop laadt niet meer op of de oplaadpoort is beschadigd door een defecte kabel. Houd er rekening mee dat de prijs kan variëren afhankelijk van het model.

Chemisch reinigen €79

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Software herstel €79

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Diagnose (vervalt bij reparatie) €39

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.