Apple reparatie

iPhone 11 reparatie

iPhone 11 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

GSM Dokter maakt alle iPhones beter. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor een iPhone 11 reparatie zit u hier goed. Ondanks dat Apple producten erg betrouwbaar zijn kan een beschadiging natuurlijk snel ontstaan als u niet oplet. En zelfs als iPhone 11 bezitter krijgt u vroeg of laat te maken met slijtage of u dat nu leuk vindt of niet. Tien tegen één dat we u kunnen helpen. Bij GSM Dokter wordt uw toestel vakkundig en snel gerepareerd door gecertificeerde technici die elk type iPhone weer aan de praat weten te krijgen. Kom langs of maak een afspraak. Lees meer

iPhone 11 Reparatie bij GSM Dokter of Opsturen

Functioneert uw iPhone niet meer helemaal lekker? Is de camera defect en werkt ‘ie niet meer goed of is er bijvoorbeeld een schermreparatie of nieuwe batterij nodig? Problemen met het moederbord? Bij GSM Dokter zit u goed als het aankomt op het laten repareren van kapotte iPhones. Onze monteurs werken dagelijks met veel plezier aan allerlei Apple devices en zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhones van de eerste generatie tot aan de allernieuwste modellen. Dit geldt ook voor alle andere merken zoals Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

U kunt makkelijk en snel een afspraak maken via het afspraken formulier of gewoon binnenlopen in de winkel in Rotterdam wanneer u in de buurt woont. Als dat niet het geval is of u kunt om welke reden dan ook niet zelf langskomen, dan kunt u gebruik maken van de opstuur service. Dat is wel zo makkelijk. Na ontvangst controleren onze reparateurs vervolgens wat er precies kapot is en gaan na akkoord van u aan de slag. Daarna zorgen we er voor dat u de zo goed als nieuwe iPhone 11 zo snel mogelijk weer terug krijgt. Het verzenden gebeurt trouwens geheel veilig en verzekerd met PostNL. Het kost niets extra.

Waarom bij ons?

Waarom u uw kapotte iPhone 11 bij ons langs moet brengen? Er zijn een aantal redenen waarom klanten in en om Rotterdam ons in schakelen voor het laten uitvoeren van een reparatie aan hun kapotte iPhones (en andere Apple devices).

 • Gebruik van originele onderdelen
  U kunt erop rekenen dat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken. Dat wil zeggen originele door Apple goedgekeurde onderdelen zodat uw gerepareerde iPhone 11 altijd blijft voldoen aan de kwaliteitseisen van Apple. Daarnaast krijgt u standaard 12 maanden garantie.
 • Geen verlies van persoonlijke gegevens
  Uw persoonlijke data en instellingen zijn bij ons in goede handen. Na reparatie zetten we de instellingen weer terug en we zorgen ervoor dat u geen persoonlijke informatie en data kwijt raakt. Voor de zekerheid maken wij een backup.
 • Snelle reparatie iPhone
  In de meeste gevallen kunnen we de reparatie uitvoeren terwijl u wacht. We voorzien u uiteraard van een kopje koffie of thee en u mag meekijken met de reparateurs en zien hoe uw iPhone weer tot leven komt.
 • Gespecialiseerde en gecertificeerde reparateurs
  Ons personeel is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerlei reparaties aan iPhones en Apple devices; van vroege generaties tot de allernieuwste modellen.modellen. Bovendien hebben wij meer dan 15 jaar ervaring met reparaties van Apple devices, van MacBooks tot de Apple Watch.

iPhone 11 Scherm Reparatie

Reparaties van het beeldscherm van de iPhone 11 behoren tot de reparatie die wij het meest uitvoeren. Ondanks het gebruik van een screen protector of hoesje blijft het glas van veel devices een zwakke plek. Veel voorkomende reparaties aan het scherm zijn vervanging van het scherm door een nieuw scherm en reparaties van barsten of krassen in het display die bijvoorbeeld na een ongelukkige val zijn ontstaan. Ook met beschadigingen die zijn ontstaan door waterschade bent u bij ons aan het juiste adres.

iPhone 11 Achterkant Reparatie

Is het achterglas van uw iPhone 11 beschadigd? De GSM Dokter is hier om u te helpen. Wij kunnen de achterkant herstellen of vervangen, waardoor de barsten verdwijnen. Door het glas los te halen van de behuizing, kunnen we alleen het glas vervangen, wat kosten bespaart. Indien de hele behuizing vervangen moet worden, kunnen wij dat ook voor u regelen.

iPhone 11 Scherm Reparatie Prijs

Een schermreparatie kan vervelend zijn en kosten met zich meebrengen. Bij het aanmelden van uw reparatie, krijgt u echter direct een duidelijk inzicht in de kosten zodat u weet waar u aan toe bent voordat u uw iPhone naar ons brengt voor reparatie.

Heeft u problemen met uw iPhone 11, zoals een beschadigd scherm of behuizing, knoppen die niet goed werken of een snel leeglopende batterij? Deze problemen kunnen ontstaan door intensief gebruik of na een aantal jaren. Gelukkig hoeft u niet langer uw telefoon naar Apple op te sturen voor reparatie, maar kunt u terecht bij GSM Dokter in Rotterdam. Wij verhelpen vrijwel alle problemen met de iPhone 11 binnen slechts 30 minuten. Laat die storende barst in uw scherm niet zitten, maar laat het herstellen tegen een scherp tarief. Maak snel een afspraak online!

LET OP: Bij het vervangen van het scherm bij een iPhone 11 komt er een melding in beeld. Meer informatie over melding

iPhone 11 reparaties in Rotterdam

Het is normaal dat een iPhone, vanwege intensief gebruik, op een gegeven moment valt of slijtage vertoont. Wij hebben veel ervaring met het vervangen van onderdelen zoals het scherm, de achterkant en de batterij van de iPhone 11. Wij kunnen u ook helpen met andere problemen die u met uw iPhone 11 heeft. De vervanging van het scherm of de complete achterkant maakt dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet en ook zo functioneert. Een nieuwe batterij geeft uw telefoon ook een tweede leven. Wij gebruiken altijd originele Apple-onderdelen voor reparaties, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit. U krijgt ook drie maanden extra garantie op de gebruikte onderdelen. Hieronder ziet u de meest voorkomende reparatie tarieven voor de iPhone 11. Als u een reparatie wilt die hier niet is vermeld, kunt u contact opnemen via onze contactpagina en vermelden dat het gaat om een reparatie van de iPhone 11.

iPhone 11 reparatie terwijl u wacht en meekijkt

Bij GSM Dokter worden reparaties aan uw iPhone 11 snel en professioneel uitgevoerd door gespecialiseerde monteurs. Tijdens de reparatie kunt u aanschuiven aan de reparatietafel en kijken hoe de monteur bezig is met uw toestel. U kunt vragen stellen of genieten van een kopje koffie of thee terwijl uw iPhone 11 gerepareerd wordt. Onze specialisten kunnen ook problemen opsporen als u niet precies weet wat er mis is. Ze zullen u ook altijd adviseren over wat een reparatie zal kosten en wat de beste optie is.

iPhone 11 scherm vervangen

Is het scherm van uw iPhone 11 beschadigd? GSM Dokter biedt professionele reparaties voor uw iPhone 11 scherm. Onze experts kunnen het scherm binnen 30 minuten vervangen door een nieuw, origineel Apple scherm. Onze ervaren monteurs beschikken over de kennis en vaardigheden om de reparatie snel en efficiënt uit te voeren. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige producten voor onze reparaties. Neem contact met ons op voor een scherpe prijs voor uw iPhone reparatie.

GSM Dokter Rotterdam

Zien we u binnenkort? GSM Dokter is gevestigd in Rotterdam. U bent altijd van harte welkom, wij staan 7 dagen per week voor u klaar. U mag natuurlijk altijd zonder afspraak binnenlopen, maar het is handiger om een online afspraak te plannen. Op deze manier weet u zeker dat er altijd een monteur is die u meteen kan helpen zodat u binnen een half uur weer met een gerepareerde iPhone naar buiten loopt. Een online afspraak plannen doet u gemakkelijk via ons online afspraakformulier.

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Officiële Apple Scherm incl. Uitlezen €249

Scherm officieel rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan 1-2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van het nieuwe scherm. meer info

Premium Origineel Scherm Unit Premium Origineel Scherm Unit €169

Touch Screen of Display kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Origineel scherm met zelfde kwaliteit. Indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Basic Compatible Scherm Unit Basic Compatible Plus Scherm Unit €119

Best mogelijke kwaliteit, maar niet origineel. Originele sealing van het scherm wordt altijd aangebracht indien van toepassing. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €119

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

Origineel Back Cover €199

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Aan/Uit knop flex kabel €99

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Camera Module Back €149

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

TrueDepth – Face ID Camera €279

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Front €99

Selfie camera werkt niet

Oplaadconnector dock unit €99

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €99

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €99

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €99

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €25

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs