Microsoft

Surface Book 3 15″

Surface Book 3 13.5 reparatie
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Surface Book 3 15 inch reparatie in Rotterdam Centrum

Surface Book 3 15 inch reparatie GSM Dokter repareert al uw mobiele apparatuur binnen een mum van tijd. Wij zijn de betrouwbare adres voor uw Surface Book 3. Kom langs zonder afspraak en u wordt bij ons direct geholpen. Met veel passie voor onze werk repareren wij de Surface Book 3 in meeste gevallen nog dezelfde dag!  De Surface Book 3 is een perfecte windows computer, met een uitstekend dun scherm en een mooie bouwkwaliteit. De hardware is supersnel, waardoor de Surface-laptop niet onderdoet voor de meeste ultrabooks. Wij begrijpen daarom heel goed dat u uw laptop niet lang kunt missen en zorgen ervoor dat uw laptop weer snel werkend is, zodat u weer verder kunt werken.

Surface Book reparatie in Rotterdam of stuur uw toestel op

Kom voor uw Surface Book 3 reparatie langs in onze winkel in Rotterdam. Daar staan onze monteurs 7 dagen per week voor u klaar om alle Surface laptop reparaties uit te voeren die u maar kunt bedenken. Langs komen kan met of zonder afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij maken namelijk gebruik van een verzekerde opstuur service. Hoe werkt dit?

 1. Kies via deze link uw toestel
 2. Doorloop de pagina’s
 3. Vul uw gegevens in
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Wij maken een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print de verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Hoe nu verder?

Zodra wij het toestel hebben ontvangen zullen wij u laten weten dat deze goed is gearriveerd. Wij gaan daarna over tot reparatie of doen eerst onderzoek indien nodig. Wanneer het toestel klaar is contacteren wij u opnieuw. Hier handelen wij de betaling met u af. Zodra deze in goede orde is ontvangen sturen wij het toestel naar u terug. Lees meer

Veel voorkomende klachten bij Microsoft Surface

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw Surface Book 3 kunt u bij de GSM Dokter terecht. Voor een reparatie van een kapotte scherm van een Surface Book 3 kunt u in de meeste gevallen binnen 1 dag  worden geholpen.

Ook komt het vaak voor dat andere onderdelen aan de Surface kapot gaan:

– Surface Book 3 Batterij loopt snel leeg of laadt niet meer op.
– De Software van de Surface Book 3 reageert traag of loop vaak vast.
– U heeft een vlek op het LCD. Dit is het onderdeel dat beeld geeft.
– Moederbord reageert niet of gaat niet volledig aan van een Microsoft Surface Book 3

Garantie en verzekering

U kunt er vanuit gaan dat wij originele onderdelen gebruiken voor uw computer. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw computer krijgt u bij ons 12 maanden garantie. Wist u dat meeste schade aan uw Surface Pro ook gedekt wordt door uw verzekering? Meestal is uw schade gedekt door de inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u van ons een factuur of een offerte krijgen.

Bel ons voor meer info 010 260 00 28 of maak direct online een afspraak voor een Surface Pro reparatie in Rotterdam Centrum.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €399

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Toetsenbord accu €299

Toetsenbord accu loopt snel leeg of wilt niet meer loskoppelen.

Accu Unit €299

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Oplaadconnector dock unit €249

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Diagnose (vervalt bij reparatie) €49

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €49

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €99

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.