Xbox reparatie

Xbox One reparatie

Xbox One reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Iedere Xbox One kan kapot gaan. Vervelend. Zelfs flink balen, maar soms ook onvermijdelijk. Wanneer u problemen heeft met uw Xbox game console: Naar de GSM Dokter waar u kunt rekenen op een snelle en vakkundige Xbox One reparatie! Met originele onderdelen en klaar terwijl u wacht. Maak direct een afspraak of loop gewoon binnen in onze winkel op een moment dat het u het beste uitkomt. Net zo makkelijk. Lees meer

Xbox One reparatie bij GSM Dokter

Heeft u een probleem met uw Xbox One en wilt u een snelle oplossing? Voor een professionele reparatie aan uw Xbox One bent u bij GSM Dokter aan het juiste adres.

Het wordt tijd voor een Xbox One reparatie als u de volgende dingen merkt:

 • De Xbox maakt veel geluid.
 • De USB-poort of HDMI-poort is defect.
 • Uw Xbox One leest geen discs/cd’s meer.
 • Uw Xbox One gaat niet meer aan/geeft geen beeld.
 • De Xbox One heeft vochtschade gehad.
 • Xbox One herkent harde schijf (HDD) niet.

Heeft u andere problemen met de Xbox die hier niet tussen staan? Ook dan kunnen wij u waarschijnlijk helpen. Neem uw Xbox mee naar de winkel of maak een afspraak. Ook voor een onderhoudsbeurt, met software problemen of voor een upgrade van de harde schijf kunt u bij ons terecht.

Xbox One reparatie Rotterdam of opsturen

Ons servicegebied is Rotterdam en de regio daaromheen. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé expert op het gebied van reparaties van smartphones, computers en game consoles zoals de Xbox. Maar ook als u niet in de buurt woont kunt u gebruik maken van onze expertise. Stuur uw Xbox op en wij repareren ‘m voor u. Daarna sturen wij de Xbox weer zo snel mogelijk retour, vaak dezelfde dag nog. Zo makkelijk kan het zijn. Dit geldt ook voor reparaties aan de Playstation of producten van Apple, Samsung, Google, Microsoft, Nintendo Switch, Huawei, OnePlus, Xiaomi en OPPO.

Xbox One controller reparatie

Problemen met de controller komen redelijk vaak voor. Zo kan het zijn dat na verloop van tijd de analoge sticks of de knoppen niet goed meer functioneren. Ook komt het voor dat een Xbox One controller niet meer goed wil opladen en geen verbinding maakt met de Xbox. Dit kunnen wij uiteraard voor u repareren zodat nieuwe controllers aanschaffen niet nodig is. Wanneer wij een onderdeel moeten vervangen gebeurt dit altijd door een origineel Xbox onderdeel van dezelfde kwaliteit als het oorspronkelijke onderdeel.

Xbox One S reparatie

Naast de ‘gewone’ Xbox One mag u met de kleinere compacte Xbox One S bij ons langs komen voor reparatie. Dit model heeft vaak dezelfde problemen als de reguliere Xbox. Bekijk de mogelijke reparaties in het afspraak formulier of loop gewoon eens binnen met uw Xbox One S. U vindt ons aan de Jonker Fransstraat 107 in Rotterdam en wij zijn 7 dagen per week geopend.

Xbox One HDMI reparatie

Wanneer de Xbox One geen beeld laat zien of aangeeft dat er een storing is dan is waarschijnlijk de HDMI-poort defect. In zeldzame gevallen is er een probleem met de chip van het moederbord, maar meestal is reparatie of vervanging van de HDMI-poort het antwoord op problemen met een Xbox die geen beeld geeft.

De HDMI-poorten zijn kwetsbaarder dan dat ze er uitzien. Ze raken meestal defect door veelvuldig aansluiten van de HDMI-kabel of soms door een ongelukkige val. Wat wij voor u kunnen doen is (nadat wij hebben vastgesteld dat de HDMI poort inderdaad het probleem is) is de HDMI poort verwijderen en een nieuwe originele HDMI poort solderen op het moederbord. Deze reparatie doen wij graag voor u.

Xbox One Chemische reiniging

Heeft u een Xbox One die niet meer zo snel is als eerst? Of hoort u ineens harde blaasgeluiden uit uw Xbox One komen? Geen paniek. Het kan zijn dat uw Xbox vol zit met stof, waardoor deze zogezegd niet meer kan ‘ademhalen’. Na een bepaalde tijd is het aangeraden om uw Xbox weer stofvrij te maken. Hierdoor kunt u dan weer zonder lawaai/herrie van de ventilatie gebruik maken van uw Xbox. Door onze ervaren monteurs is uw Xbox binnen 1 dag weer schoon/stofvrij. Hierbij is het zo dat ook de koelpasta op het moederbord wordt vernieuwd. Dit verlaagt de kans op oververhitting bij langdurig gamen.

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter gebruikt uitsluitend originele Xbox onderdelen. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw Xbox geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt. Wist u dat veel verzekeringen schade aan game consoles dekken? Vergeet dus niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering er even op na te lopen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw electronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Wij voeren al bijna 15 jaar reparaties uit aan Gameconsoles. Als u problemen heeft met uw Playstation, Xbox of Nintendo? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie. Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een Xbox reparatie in Rotterdam.

Selecteer een reparatie

500GB Harde Schijf 500GB Harde schijf €129

Start niet goed door, blijft hangen of werkt heel traag. Uitbreiden van geheugen mogelijk

1TB Harde Schijf 1TB Harde Schijf €149

Start niet goed door, blijft hangen of werkt heel traag. Uitbreiden van geheugen mogelijk

HDMI Ingang HDMI Poort Ingang €99

Geeft geen beeld of pinnetjes zijn kapot aan de binnenkant. Ook bekend als “White light of dead”

CD Driver reparatie Rotterdam CD Driver €99

Leest geen CD’s

Voeding reparatie in Rotterdam Voeding €119

Gaat helemaal niet aan, meestal gevolg van stroomstoring.

Oplaadconnector dock unit €29

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €79

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Fan Fan €79

Fan draait niet, raakt overhit en valt uit of blaast te hard

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.