Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Motorola Reparatie GSM Dokter

Motorola reparatie GSM Dokter in Rotterdam Centrum met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Plan een afspraak in en laat uw telefoon weer uit zien als nieuw. Meest voorkomende reparatie voor de Motorola is toch het scherm die kapot gaat na een ongelukkige val. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u erop wachten. Kom dus langs voor een scherm reparatie of als u een andere probleem heeft met uw Motorola. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw Motorola. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.
Lees meer

Motorola Batterij Reparatie

Loopt de batterij van uw Motorola snel leeg? Ook de batterij reparatie aan de Motorla komt vaak voor . kom langs in onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A en wij zullen dit voor u kosteloos opmeten. Indien nodig kunnen wij uw Motorola batterij vervangen. U bent uw toestel maar een half uur kwijt dus u mag erop wachten. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulierof bel naar 010 260 00 28.

Motorola Scherm Reparatie Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw Motorla zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw Motorola reparatie op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 00 28.

Motorola Scherm Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij snel voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.