Apple reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 8 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Heeft u problemen met uw iPhone 8 en denkt u eraan een nieuwe te kopen? Niet nodig. Overweeg eerst eens een reparatie. Onze monteurs hebben veel ervaring met het repareren van iPhones en andere smartphones. Ze kunnen snel en efficiënt batterijen vervangen, waterschade herstellen en zelfs complexe moederbord reparaties uitvoeren. Als specialist in iPhone 8 reparatie, voldoen wij bovendien aan alle eisen die Apple stelt aan dienstverleners die iPhone reparaties mogen uitvoeren. Dit betekent dat wij altijd originele Apple onderdelen gebruiken en uw garantie intact blijft.

Kom langs bij de GSM Dokter voor een snelle en betrouwbare iPhone 8 reparatie. Of plan uw reparatie online in. Wij garanderen u dat uw kapotte iPhone weer als nieuw zal werken na onze reparatie. Lees meer

iPhone 8 reparatie bij GSM Dokter of stuur op

Vindt u dat uw iPhone 8 niet optimaal presteert? Maak dan vandaag nog een afspraak voor reparatie bij onze kliniek. U kunt binnenlopen bij één van onze filialen, of op een moment dat het u het beste uitkomt een afspraak maken. Het maken van een afspraak is overigens niet verplicht. Ook als u niet in de buurt woont of niet naar ons toe kunt komen, is dat geen probleem. Daarvoor hebben wij een oplossing. Sommige bedrijven noemen het een haal en breng service, bij ons heet het een opstuur service, maar het komt op hetzelfde neer. Wanneer u uw iPhone opstuurt voor reparatie, heeft u binnen een aantal werkdagen uw gerepareerde toestel weer terug. Het opsturen van uw iPhone is altijd veilig en verzekerd. En het kost u niets extra. Dit geldt voor alle merken zoals Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

iPhone 8 scherm reparatie

Voor onze technici is een scherm vervangen dagelijkse praktijk. Dag in dag uit maken wij onze klanten blij door het verhelpen van een barst in het scherm. De vervanging van uw oude display door een nieuw scherm duurt slechts 30 minuten en u krijgt daarbij altijd een origineel Apple-display, dat aan dezelfde specificaties voldoet als de schermen die Apple zelf in iPhones gebruikt.

iPhone 8 reparatie kosten

Bij ons zijn de reparatieprijzen helder en openbaar. Wanneer u een afspraak maakt, kunt u direct zien wat de totale kosten voor uw iPhone reparatie zullen zijn. In het afspraak formulier kunt u uw iPhone model en de gewenste reparatie aangeven, waarna u meteen de totale kosten ziet. Wilt u meerdere reparaties in één keer laten uitvoeren? Ook dat is mogelijk. Als uw gewenste reparatie niet op onze lijst staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen uw iPhone onderzoeken en u een voorstel doen, inclusief prijsopgave.

iPhone 8 scherm reparatie kosten

Ook tarieven voor scherm reparatie zijn voor iedereen in te zien. Selecteer in het formulier uw iPhone uit de lijst en geef aan welke scherm reparatie u nodig heeft. Vervolgens ziet u meteen de totale kosten voor repareren of vervangen van uw scherm.

Reparatie achterkant iPhone 8

Is uw achterkant van uw iPhone 8 beschadigd of bekrast? Dit is vervelend, maar geen reden om te blijven rondlopen met een beschadigd toestel. Laat de achterkant reparatie door de GSM Dokter uitvoeren. Wij kunnen de glazen achterkant vervangen zonder dat de hele behuizing vervangen moet worden. Dankzij onze speciale apparatuur kunnen wij het glas losmaken en vervangen door nieuw glas. Dit bespaart aanzienlijk in de kosten. Maak een afspraak of bezoek onze winkel aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam.

iPhone 8 batterij reparatie

Hoe meer laadcycli een batterij doormaakt hoe meer capaciteit op den duur verloren gaat. Met als gevolg een batterij die steeds sneller leeg raakt. Dit is onvermijdelijk en iets waar iedere smartphone bezitter mee te maken krijgt. Daarom heeft iedere iPhone op termijn een nieuwe batterij nodig. Geen probleem voor onze technici en net als bij onze andere reparaties kunt u rekenen op onze snelle service. We checken altijd eerst hoe het met de oude batterij is gesteld voordat we een nieuwe plaatsen. Blijkt dat de batterij echt aan vervanging toe is dan plaatsen we ter plekke een nieuwe voor u: De tijd dat u niet meer de deur uit kon zonder oplaadkabel is nu voorbij!

iPhone 8 camera reparatie kosten

Wanneer de camera van uw iPhone 8 niet goed functioneert en bijvoorbeeld een zwart beeld toont, de flitser niet meer werkt of onscherpe foto’s maakt, is het tijd om onze technici in te schakelen. Na een snelle diagnose zullen zij u kunnen vertellen of de camera hersteld kan worden of dat vervanging nodig is. In beide gevallen kunnen wij u direct helpen met een snelle reparatie, die zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd. U kunt uw gerepareerde iPhone binnen 30 minuten alweer meenemen.

iPhone 8 microfoon reparatie

Met een microfoon die niet meer goed werkt, wordt bellen en Facetimen er niet prettiger op. Zelfs bijna onmogelijk door het geruis en gekraak wat u de hele tijd door het gesprek heen hoort. In dat geval moet u naar uw microfoon-unit laten kijken. Als deze defect is en niet meer te redden valt door een grondige onderhoudssessie, plaatsen we voor u een nieuwe unit zodat u weer goed verstaanbaar bent in het vervolg.

iPhone 8 scherm reparatie Rotterdam

Beeldscherm gebarsten of display kapot? Touchscreen reageert niet meer? Laat uw toestel repareren door het getrainde en ervaren personeel van de GSM Dokter. Al sinds 15 jaar zijn wij in en om Rotterdam één van de beste reparatiebedrijven op het gebied van smartphone reparaties. Ons uw schermreparatie uit laten voeren betekent:

 • Klaar terwijl u wacht.
 • Een origineel Apple scherm van de hoogste kwaliteit.
 • Na reparatie is het scherm weer gloednieuw.

iPhone 8 home button reparatie

Zit de homeknop van uw iPhone 8 vast? Of werkt deze zelfs helemaal niet meer? Snel laten repareren. Reparatie van de home button wordt altijd gedaan inclusief een nieuwe flexkabel waarmee u na reparatie verzekerd bent van een complete home button die weer net zo goed werkt als toen de telefoon nieuw was. Let op: Aan deze reparatie zit een klein nadeel verbonden. Apple heeft de home buttons voorzien van beveiliging waardoor na reparatie touch ID niet meer werkt. Wel is de telefoon uiteraard weer perfect te bedienen.

iPhone 8 home button reparatie kosten

Natuurlijk zijn ook de tarieven voor reparatie van een home button (inclusief flexkabel) te bekijken via de website. Geef aan welke iPhone u wilt laten repareren en kies in het formulier voor ‘Aan/Uit knop flex kabel-‘ of ‘Interne Home Knop Flex’ en de totale reparatiekosten verschijnen meteen in beeld.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €99

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €79

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Achterkant Met Sealing €179

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Aan/Uit knop flex kabel €79

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Oplaadconnector dock unit €79

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €69

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Interne Home Knop Flex €299

Thuis-knop reageert niet of loopt vast

Camera Module Front €79

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €79

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €69

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €69

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €20

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.