Apple reparatie

iPhone 13 reparatie

iPhone 13 reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

Hebt u problemen met uw iPhone 13 en wilt u deze snel, betrouwbaar en professioneel laten repareren? Kies dan voor het team van de GSM Dokter. Onze experts zijn Apple gecertificeerd en beschikken over ruime ervaring in het repareren van iedere kapotte iPhone. Bij ons kunt u rekenen op snelle service, gebruik van originele onderdelen van de hoogste kwaliteit en een garantieperiode van 12 maanden. Maak vandaag nog een afspraak en laat uw iPhone 13 reparatie aan ons over! Lees meer

iPhone 13 reparatie bij GSM Dokter

Uw nieuwe iPhone beschadigd geraakt? Breng het toestel naar de GSM Dokter voor reparatie. Bij ons is ‘ie in goede handen. Onze experts zijn gekwalificeerd om iedere iPhone weer aan de praat te krijgen, ongeacht het probleem. Of nu het scherm beschadigd is of dat de iPhone niet goed meer oplaadt, wij staan voor u klaar met een snelle en efficiënte service. Meestal kunt u binnen een half uur weer tevreden ons pand uitlopen met een nagenoeg nieuwe gerepareerde iPhone 13! Plan uw reparatie online in of kom langs op een moment dat het u goed uitkomt. Dit geldt voor alle Apple reparaties en andere merken zoals Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

iPhone 13 scherm reparatie

Wij raden u aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen als uw iPhone 13 scherm beschadigd is. Een gebroken scherm kan namelijk afbreuk doen aan het strakke uiterlijk van de iPhone en daarnaast de bediening van uw telefoon minder prettig/handig maken. Bovendien kan het uiteindelijk leiden tot verdere schade aan uw telefoon. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare schermreparaties. Maak online een afspraak of kom langs zonder afspraak. Onze experts staan klaar om u te helpen.

iPhone 13 scherm reparatie kosten

Over de kosten voor onze reparaties zijn wij eerlijk en transparant. Alle kosten zijn daarom inzichtelijk voor u op de website. De prijs voor het vervangen van een nieuw scherm is per iPhone verschillend. Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en de kosten voor het nieuwe scherm. Wij willen graag dat u tevreden bent over uw iPhone 13 reparatie en daarom werken wij uitsluitend met originele onderdelen en standaard krijg u 12 maanden garantie. Voor meer informatie over onze tarieven of service kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

iPhone 13 achterkant reparatie

De achterkant/backcover van uw iPhone 13 beschadigd? Geen probleem, de experts van de GSM Dokter kunnen u helpen. Wij kunnen een nieuwe backcover voor u plaatsen en uw telefoon weer in optimale conditie brengen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de oude backcover vakkundig te verwijderen en moeiteloos een nieuwe backcover te installeren. Kortom, bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en zekerheid bij de reparatie van uw iPhone 13.

Alle soorten iPhone 13 reparaties

In de afgelopen 15 jaar hebben we veel ervaring op kunnen doen met verschillende iPhone problemen. Onze technici zijn zo langzamerhand dan ook experts geworden in het snel herkennen en oplossen van veelvoorkomende problemen met iPhones. In onderstaande lijst ziet u een aantal vaak voorkomende issues:

 • ✓ Scherm reparatie/Scherm beschadigd of touchscreen reageert niet meer op aanraking.
 • ✓ Versleten batterij vervangen/Nieuwe batterij plaatsen.
 • ✓ Achterkant/Backcover vervangen.
 • ✓ Problemen met de camera.
 • ✓ Problemen met de loudspeaker en/of microfoon.
 • ✓ Telefoon wil niet meer goed opladen/Aansluiting kabel werkt niet meer goed.

Maar ook met een ander probleem mag u ons uiteraard inschakelen. Zo kunnen we waterschade voor u herstellen, software installeren of onderhoud uitvoeren. Plan uw afspraak meteen online in of kom gewoon eens langs in onze winkel!

Reparatie iPhone 13 in Rotterdam of stuur op

Wanneer u in de buurt van Rotterdam woont, bent u welkom om uw iPhone 13 in onze winkel te brengen voor reparatie. Wilt u liever niet naar onze locatie komen, maar wilt u toch van onze diensten gebruik maken? Geen probleem, u kunt uw iPhone 13 eenvoudig naar ons opsturen. U kunt erop rekenen dat onze gekwalificeerde monteurs uw toestel professioneel repareren en het vervolgens veilig retour zenden. Zonder extra kosten. Als u de voorkeur geeft aan het maken van een afspraak, kunt u dit online doen. Maar zelfs zonder afspraak zullen wij u graag helpen en direct voor u klaarstaan.

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Officiële Apple Scherm incl. Uitlezen €369

Scherm officieel rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan 1-2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van het nieuwe scherm. meer info

Premium Origineel Scherm Unit Premium Origineel Scherm Unit €309

Touch Screen of Display kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Origineel scherm met zelfde kwaliteit. Indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht. Lees hier over kwaliteit verschillen.

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €119

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

Origineel Back Cover €259

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Aan/Uit knop flex kabel €129

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Camera Module Back €249

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

TrueDepth – Face ID Camera €379

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Front €199

Selfie camera werkt niet

Oplaadconnector dock unit €129

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €129

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €99

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €99

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €25

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs