Apple reparatie

iPhone 13 Pro Max reparatie

iPhone 13 Pro reparatie Rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open
 • Webshop voor accessoires

Als u uw iPhone 13 Pro Max intensief gebruikt, is het normaal dat er slijtage optreedt of ongelukken gebeuren. Maar geen zorgen, de GSM Dokter is er om u te helpen bij iedere iPhone 13 Pro Max reparatie: van gebarsten scherm of kapotte backcover. Als erkend Apple service provider kunnen wij uw toestel snel en betrouwbaar repareren. Of u nu een afspraak wilt inplannen via onze website of liever gewoon langs komt wanneer het u het beste uitkomt, wij zijn er voor u. Laat uw geliefde iPhone 13 Pro Max weer tot leven wekken door onze experts. Lees meer

iPhone 13 Pro Max reparatie bij GSM Dokter

Bij de GSM Dokter kunt u rekenen op deskundigheid en vriendelijkheid. Ons team beschikt over de juiste certificering en kwalificaties om aan uw iPhone 13 Pro Max te kunnen werken en daarnaast hebben we de juiste apparatuur in huis om problemen op de juiste manier te lossen. Of het nu gaat om waterschade of een gebroken scherm, uw iPhone is bij ons in goede handen. Dankzij ons vriendelijk personeel kunt u zorgeloos uw iPhone laten repareren zonder dat uw Apple garantie in gevaar komt. Maak gerust een afspraak! Dit kan voor alle merken zoals Apple, Google, Microsoft, Huawei, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Playstation, Xbox en Nintendo Switch reparaties.

Waarom de GSM Dokter inschakelen?

 • ✓ Uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen uit eigen voorraad.
 • ✓ Snelle service: De meeste reparaties doen we terwijl u wacht.
 • ✓ Zonder afspraak langskomen.
 • ✓Apple erkend servicebedrijf.
 • ✓12 maanden garantie op onderdelen.
 • ✓Webshop met accessoires.

iPhone 13 Pro Max scherm reparatie

U kunt door blijven lopen met een kapotte iPhone met krassen en barsten op het scherm, maar dit maakt het gebruik hiervan zeker niet aangenamer. Daarom adviseren wij altijd om snel te handelen bij problemen met het display en te kiezen voor schermreparatie. Op die manier blijft uw toestel er niet alleen prachtig uitzien, maar voorkomt u ook ergere schade. Breng uw iPhone voor reparatie naar ons of maak eenvoudig online een afspraak. Als u een afspraak maakt, garanderen wij u dat wij u onmiddellijk kunnen helpen.

iPhone 13 Pro Max batterij vervangen

Er komt een tijd dat iedere iPhone 13 Pro Max bezitter er aan moet geloven: De batterij laten vervangen. Ondanks de kwaliteit van de materialen en de lange levensduur van Apple accu’s, raken batterijen op een gegeven moment door veelvuldig gebruik hun capaciteit kwijt. Er is gelukkig een eenvoudige oplossing: Een nieuwe laten plaatsen! Als u dit door ons laat doen meten we altijd eerst de batterij door om te checken hoe het staat met de conditie van de batterij. Als er een nieuwe nodig is, dan kunnen we dit direct doen terwijl u wacht. Dus durft u de deur bijna niet meer uit zonder oplader mee te nemen? Plan dan meteen uw reparatie online in en kom uw iPhone voor reparatie brengen!

iPhone 13 Pro Max achterkant reparatie

Telefoon gevallen? Dat heeft bijna iedereen wel een keertje meegemaakt. Maar net wanneer u opgelucht bent omdat het display ongedeerd is gebleven draait u de telefoon om en wordt geconfronteerd met een lelijke beschadiging op de behuizing. Dit is vervelend, maar geen nood. Bij de GSM Dokter kunnen wij u helpen met het oplossen van dit probleem. Wij kunnen uw iPhone voorzien van een nieuwe (originele) backcover zonder de hele behuizing te hoeven vervangen. Hierdoor zal uw iPhone er weer als nieuw uitzien.

Verschillende soorten iPhone 13 Pro Max reparaties

Als specialist in smartphone reparatie hebben onze monteurs in de loop der jaren vele beschadigde apparaten langs zien komen. Ongeacht wat de oorzaak of de ernst van de schade is, er is een grote kans dat onze monteurs het waarschijnlijk al eens eerder meegemaakt hebben. Hieronder vindt u een lijst met enkele veelvoorkomende reparaties die regelmatig in onze winkel worden uitgevoerd.

 • ✓ Schermreparatie/Nieuw scherm laten plaatsen.
 • ✓ Vervanging van een versleten batterij.
 • ✓ Herstel van waterschade.
 • ✓ Nieuwe achterkant/backcover plaatsen.
 • ✓ Probleem met de aan- uit knop.
 • ✓ Oplader sluit niet goed aan/Oplaadpoort defect. Telefoon wil niet opladen.
 • ✓ De voor- of achter camera vervangen/repareren.
 • ✓ Problemen met de speaker, microfoon of geluid.

Ook als u problemen ondervindt met uw iPhone, maar het is niet meteen duidelijk wat er precies aan de hand is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technici kunnen uw toestel grondig onderzoeken en u een geschikte oplossing aanbieden. Of het nu gaat om softwarematige problemen of onderhoud, wij helpen u graag. Maak direct een afspraak, bekijk onze reparatietarieven of kom langs!

Reparatie iPhone 13 Pro Max in Rotterdam of stuur op

Onze winkel is gevestigd in Rotterdam en al meer dan 15 jaar weten klanten uit de omgeving ons te vinden voor reparaties van iPhones of andere Apple producten. Tevens zijn we trots op het feit dat we steeds meer zakelijke klanten uit de regio tot onze klantenkring mogen rekenen.

Indien u niet in de buurt woont of niet in staat bent om naar onze winkel te komen, kunt u toch gebruik maken van onze reparatie-expertise. Stuur uw iPhone gewoon naar ons op en onze monteur zal het toestel vakkundig repareren of onderzoeken. Zodra uw toestel gerepareerd is, wordt uw iPhone zo snel mogelijk weer naar u teruggestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken en verdere instructies per e-mail te ontvangen. En het mooiste van alles, het versturen is geheel veilig, verzekerd en kost u niets extra.

Selecteer een reparatie

Basic Compatible Scherm Unit Officiële Apple Scherm incl. Uitlezen €409

Scherm officieel rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan 1-2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van het nieuwe scherm. meer info

Origineel Back Cover €399

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Officiële Apple Accu incl. Uitlezen €129

Batterij rechtstreeks geleverd vanuit Apple. Kan tot 2 uur in beslag nemen i.v.m uitlezen via Apple van de nieuwe batterij. Meer info.

Oplaadconnector dock unit €129

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Camera Module Back €249

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

TrueDepth – Face ID Camera €399

TrueDepth – Face-ID of selfie camera werkt niet.

Camera Module Front €199

Selfie camera werkt niet

Aan/Uit knop flex kabel €129

Aan/uit knop loopt vast of reageert helemaal niet

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €129

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €129

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Tril motor €129

Toestel trilt niet of werkt onstabiel

Game Card Reader SIM card tray €25

Simkaart sleuf kapot of kwijt

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs