Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Bent u de trotse eigenaar van een Google Pixel of Google Pixel XL? Dan weet u als geen ander dat een betrouwbare smartphone van hoge kwaliteit essentieel is. Maar ondanks die kwaliteit kan ook een Google Pixel kapot gaan. En wat als dat gebeurt? Naar GSM Dokter in Rotterdam natuurlijk! Voor iedere Google Pixel reparatie staan wij voor u klaar. Van het laten plaatsen van een nieuwe batterij, het vervangen van een gebroken scherm tot het herstellen van waterschade of het laten uitvoeren van software updates/herstel. Wat u ook maar wilt laten doen: u kunt altijd rekenen op onze professionele en betrouwbare service. En als wij een reparatie uitvoeren, gebeurt dat met uitsluitend originele Google Pixel onderdelen. Daarvan hebben wij de meeste (zoals Google Pixel schermen en batterijen) gelukkig op voorraad zodat u niet hoeft te wachten tot nieuwe onderdelen besteld en bezorgd zijn, maar u dezelfde dag nog kunnen helpen. Meld uw reparatie meteen aan via het afspraak formulier of loop gewoon even binnen in de winkel, dat kan ook gewoon zonder afspraak. Lees meer

Google Pixel reparatie bij GSM dokter

De GSM Dokter in Rotterdam is al 15 jaar de specialist op het gebied van reparatie en onderhoud van smartphones en andere devices als Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei en Google telefoons. Met ieder type smartphone kunt u bij ons langskomen.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het juiste reparatieteam te vinden voor uw Google Pixel telefoon. Daarom willen wij uw laten zien wat ons team te bieden heeft. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • ✓ Altijd originele Google onderdelen.
 • 30 minuten service.
 • ✓ 12 maanden garantie op Google Pixel reparaties.
 • ✓ Geen verlies van persoonlijke gegevens of data.
 • Scherpe tarieven.
 • ✓ Gecertificeerde technici met jarenlange ervaring.
 • ✓ Uitstekende koffie!

Pixel reparatie

Ons team van ervaren monteurs staat 7 dagen per week paraat om alle veelvoorkomende Google Pixel problemen voor u op te lossen. Van problemen met het touchscreen, de camera of het herstellen van waterschade. En geldt voor alle Google Pixel toestellen. Van de eerste Google Pixel tot de nieuwste Google Pixel Pro’s. Dankzij onze beroemde snelle 30-minuten service hoeft u maar slechts een half uur zonder uw onmisbare toestel te doen.

Kom langs wanneer:

 • U de deur niet uit kunt zonder oplaadkabel omdat de batterij steeds sneller leegloopt.
 • Het pixel scherm beschadigd is.
 • Het scherm van uw pixel er vreemd uitziet, bv. strepen in het display heeft of het scherm blijft op zwart.
 • De telefoon in het water is gevallen.
 • De achterkant van uw telefoon beschadigd is.
 • De oorspeaker het niet meer goed doet.

Maar ook wanneer u een ander probleem heeft, u wilt onderhoud laten doen of nieuwe software laten installeren, kunt u op ons rekenen. Neem uw Google Pixel mee naar de winkel en laat ‘m onder de loep nemen door onze experts. Dankzij hun jarenlange ervaring stellen ze snel de juiste diagnose en krijgt u een voorstel voor reparatie. Gaat u daarmee akkoord, dan gaan zij voor u aan de slag terwijl u even blijft wachten in onze comfortabele showroom. En dat is nooit lang, want binnen een half uurtje is uw toestel vaak alweer klaar.

Google Pixel scherm reparatie

Wie heeft het niet meegemaakt? U loopt door de stad, pakt de telefoon uit uw zak en voordat u het doorheeft, ligt ‘ie in de goot. En smartphones hebben meestal de neiging om precies zo te vallen dat het scherm de grootste klap opvangt. Met als resultaat: Een gebarsten scherm, of erger, een scherm vol met zwarte vlekken dat amper nog reageert. Als u dat is overkomen: Meteen langs de GSM Dokter waar u snel wordt geholpen. Een Google Pixel scherm vervangen is voor ons dagelijkse kost. Wij plaatsen voor u een nieuw scherm zodat de Google Pixel weer als nieuw aanvoelt. Alsof ‘ie nooit kapot is geweest!

Google Pixel Batterij Reparatie

Ziet u de streepjes van uw batterij leeglopen terwijl u er naar kijkt? Een bekend probleem door de vele oplaadcycli die uw batterij heeft doorgemaakt. Kom langs in ons filiaal in Rotterdam Centrum GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A om dit te laten verhelpen. Voordat wij een batterij vervangen meten we de oude eerst altijd zorgvuldig door zodat u niet onnodig betaalt voor een batterij die niet nodig is. Is de batterij dermate versleten dan plaatsen wij meteen een nieuwe batterij waarmee u weer jaren lang vooruit kunt. U bent uw toestel maar een half uur kwijt, dus u mag erop wachten. De koffie staat al voor u klaar.

Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Google Pixel Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw toestel zelf af te geven of woont u niet in de buurt van ons service gebied? Ook dit hoeft geen probleem te zijn. Dankzij onze opstuur service kunnen klanten uit heel Nederland gebruik maken van onze diensten. Plan uw reparatie in en wij sturen u instructies over hoe u de telefoon het beste kunt opsturen. Stuur uw Google Pixel op, en wij sturen uw device zo snel mogelijk weer gerepareerd terug. Dat betekent dat u uw onmisbare Google telefoon maar enkele werkdagen hoeft te missen. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.

Google Pixel Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat veel reparaties ook onder de inboedel verzekering vallen? Het kan dus geld opleveren om even goed uw polis door te nemen. Bent u goed verzekerd voor schade? Kom dan even langs zodat we een offerte/prijsopgave voor u kunnen opstellen. Daarmee kunt u de schade eenvoudig declareren bij uw verzekeraar. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.