Google Pixel Reparatie GSM Dokter

Google Pixel Reparatie GSM Dokter in Rotterdam Centrum met originele onderdelen en al meer dan 15 jaar ervaring. Plan een afspraak in en laat uw telefoon weer uit zien als nieuw. Meest voorkomende reparatie voor uw Google Pixel is toch de scherm reparatie. Gelukkig is dit bij ons snel en vakkundig gerepareerd! Bij ons bent u uw toestel geen 2 weken kwijt, maar kunt u erop wachten. Op het moment dat u geniet van onze heerlijke koffie gaan wij aan de slag met uw Google Pixel. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.
Lees meer

Google Pixel Batterij Reparatie

Loopt de batterij van uw Google Pixel snel leeg? Ook dit is een bekende probleem. kom langs in onze filiaal in Rotterdam Centrum GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A en wij zullen dit voor u kosteloos opmeten. Indien nodig kunnen wij dit voor u repareren. U bent uw toestel maar een half uur kwijt dus u mag erop wachten. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulierof bel naar 010 260 00 28.

Google Pixel Opsturen

Bent u niet in de gelegenheid om uw toestel zelf af te geven? Ook dit is geen probleem. Stuur uw Google Pixel op met de beschrijving van het probleem en wij sturen het weer gerepareerd terug. Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier  of bel naar 010 260 00 28.

Google Pixel Reparatie verzekeringswerk

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij onze filiaal in Rotterdam GSM Dokter op de Jonker Fransstraat 109A, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via onze contactformulier of bel naar 010 260 00 28.