Google reparatie

Pixel 7 Pro

Pixel 7 pro Reparatie
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • GEEN data verlies
 • 12 maanden garantie
 • Gecertificeerde monteurs
 • 7 dagen open
 • Met of zonder afspraak
 • Webshop voor accessoires
 • Meer dan 15 jaar ervaring

Google Pixel 7 Pro Reparatie in Rotterdam Centrum

Als u op zoek bent naar een snelle, betrouwbare en betaalbare oplossing voor uw Google Pixel 7 Pro reparatie, dan is de GSM Dokter de perfecte keuze! Bij ons wordt uw telefoon door ervaren technici snel en efficiënt gerepareerd, waardoor u weer vol vertrouwen gebruik kunt maken van uw telefoon. De GSM Dokter biedt een uitgebreid scala aan reparaties voor de Google Pixel-serie, van softwareproblemen tot hardwareproblemen. Of u nu uw scherm wilt vervangen, een batterijprobleem wilt oplossen of een andere reparatie nodig heeft, de GSM Dokter staat klaar om u te helpen.Bovendien worden alle reparaties bij de GSM Dokter geleverd met 12 maanden garantie, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele toekomstige problemen. En dankzij de handige locatie in Rotterdam Centrum en de snelle service, is het nooit een last om uw telefoon hier te laten repareren.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare optie voor uw Google Pixel-reparatie waar u 7 dagen in de week terecht kan, dan is de GSM Dokter de beste keuze!

Google Pixel 7 Pro reparatie in Rotterdam of stuur uw toestel op

Kom voor uw Google Pixel 7 Pro reparatie langs in onze winkel in Rotterdam. Daar staan onze monteurs 7 dagen per week voor u klaar om alle smartphone reparaties uit te voeren die u maar kunt bedenken. Langs komen kan met of zonder afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij maken namelijk gebruik van een opstuur service. Hoe werkt dit? Lees meer

 1. Kies via deze link uw toestel
 2. Doorloop de pagina’s
 3. Vul uw gegevens in
 4. Wij krijgen een bevestiging van uw aanvraag. Wij maken een verzendlabel voor u en sturen deze dan vervolgens naar u door.
 5. Print de verzendlabel uit. Plak de label op een verzenddoos (Zorg ervoor dat de telefoon goed verpakt zit in de doos). Breng deze vervolgens naar een PostNL punt bij u in de buurt.

Google Pixel 7 Pro Scherm Reparatie in Rotterdam Centrum

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om de GSM Dokter te bezoeken voor een Google Pixel-reparatie:

 1. Expertise: Onze technici zijn gespecialiseerd in het repareren van mobiele telefoons, waaronder de Google Pixel-serie. Dit betekent dat wij de kennis en ervaring hebben om uw telefoon snel en efficiënt te repareren.
 2. Beschikbaarheid: Als uw telefoon dringend gerepareerd moet worden, kunnen wij snel en op korte termijn een afspraak met u maken voor een reparatie.
 3. Garantie: Alle reparaties worden geleverd met 12 maanden garantie, wat betekent dat als er iets misgaat met de reparatie binnen een bepaalde periode, u gratis een vervangende reparatie zult ontvangen.
 4. Kostenbesparing: In alle gevallen is het laten repareren van uw telefoon bij de GSM Dokter goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon.
 5. Locatie & Openingstijden: GSM Dokter is gemakkelijk bereikbaar en gelegen in de buurt, wat betekent dat u niet ver hoeft te reizen om uw telefoon te laten repareren. Bovendien zijn wij 7 dagen in de week open.

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Google onderdelen voor uw Google Pixel. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw Google geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw electronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam.

Selecteer een reparatie

Buitenscherm Compleet Scherm Unit €519

Touch Screen of LCD kapot. Reageert niet op aanraking of geeft geen goed beeld. Volledig Origineel scherm met zelfde kwaliteit, indien van toepassing wordt er altijd nieuwe sealing van het scherm aangebracht.

Accu Unit €99

Batterij loopt snel leeg of toestel valt uit bij een bepaalde percentage

Origineel Back Cover €299

Glas op de achterkant gebroken door val of stootschade.

Koptelefoon aansluiting kabel €99

Koptelefoon Jack aansluiting werkt niet of kabel gaat er niet goed in

Oplaadconnector dock unit €99

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Geen geluid tijdens bellen Oor Speaker Unit €99

Tegenpartij is slecht of niet te horen tijdens het bellen

Camera Module Front €99

Selfie camera werkt niet

Camera Module Back €299

Achtercamera werkt, focust of zoomt niet of heeft vlekjes ivm kapotte camera lens

Geen geluid tijdens bellen Loudspeaker unit €99

Komt geen geluid of weinig geluid uit bij bellen of afspelen van muziek

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €49

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs