PlayStation reparatie

PlayStation 4 Slim

Playstation 4 Slim reparatie gsmdokter rotterdam
Waarom GSM Dokter?
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple Reparateur
 • Gecertificeerde monteurs
 • Met of zonder afspraak
 • GEEN data verlies
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Beste prijs garantie
 • 12 maanden garantie
 • 7 dagen open

Playstation 4 Slim Reparatie

Ervaart u problemen met uw PlayStation 4 en zoekt u een snelle oplossing? Bij GSM Dokter bieden wij professionele reparatieservices voor uw PlayStation in Rotterdam. Of het nu gaat om een softwareprobleem, een hardwarefout, een defecte controller of een ander probleem, ons ervaren team staat klaar om u te helpen.

Onze reparatiediensten zijn efficiënt en betrouwbaar. In de meeste gevallen kunnen wij uw PlayStation 4 binnen 1 dag repareren, zodat u snel weer kunt genieten van uw favoriete games. Voor kleine reparaties zoals een HDMI Poort reparatie en onderhoudswerkzaamheden kunnen we zelfs een snelle reparatie terwijl u wacht aanbieden. Hierdoor hoeft u uw PlayStation niet lang te missen en kunt u snel weer verder spelen.

PlayStation 4 Reparatie: Snelle en Betrouwbare Service

Bij ons kunt u terecht voor professionele PlayStation 4 reparaties in verschillende gevallen:

 1. Geluidsproblemen: Merkt u dat uw PlayStation 4 veel lawaai maakt en lijkt het alsof het bijna wilt opstijgen? Dit kan duiden op de noodzaak van een onderhoudsbeurt. Onze ervaren technici kunnen uw PlayStation 4 grondig controleren en eventuele stofophoping verwijderen, waardoor het geluidsniveau wordt verminderd en de prestaties worden verbeterd.
 2. Defecte HDMI/USB-poorten: Komt het vaak voor dat de HDMI- of USB-poorten van uw PlayStation 4 niet goed functioneren? Dit kan het gevolg zijn van het verkeerd inpluggen van kabels of laten vallen met HDMI Kabel erin. Onze deskundige reparateurs hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van beschadigde poorten, zodat u weer probleemloos verbinding kunt maken met uw randapparatuur.
 3. Problemen met het lezen van cd’s: Als uw PlayStation 4 geen cd’s meer leest of als er veel lawaai wordt gemaakt tijdens het lezen, kan dit worden veroorzaakt door stofophoping of door het plaatsen van meerdere cd’s tegelijkertijd. Onze specialisten kunnen de cd-drive van uw console schoonmaken en indien nodig de nodige reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw PlayStation 4 weer soepel en stil cd’s kan afspelen.
 4. Problemen met het opstarten: Als uw PlayStation 4 helemaal niet meer aan gaat, kan dit wijzen op een interne fout of een stroomprobleem. Onze technici zullen een grondige diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te achterhalen en zullen de benodigde reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw console weer correct opstart.

Bij onze reparatieservice staat snelheid en betrouwbaarheid voorop. Onze getrainde technici hebben uitgebreide ervaring in het repareren van PlayStation 4-consoles. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig blijven tijdens het reparatieproces.

Als u problemen ondervindt met uw PlayStation 4, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een snelle en professionele reparatie. Herstel de functionaliteit van uw console en geniet weer van ongestoord gamen!

Playstation 4 Slim Chemische reiniging

Heeft jouw Sony PlayStation 4 zijn oorspronkelijke snelheid verloren? Maakt het plotseling harde blaasgeluiden? Maak je geen zorgen. Het kan zijn dat jouw PlayStation verstopt zit met stof, waardoor het als het ware niet meer goed kan ‘ademen’. Na verloop van tijd is het aan te raden om je PlayStation stofvrij te maken, zodat je weer kunt genieten van een stille ventilatie tijdens het gebruik van je PlayStation. Onze ervaren monteurs kunnen jouw PlayStation snel weer schoon en stofvrij maken. Bovendien vernieuwen we de koelpasta op het moederbord, wat het risico op oververhitting bij langdurig spelen vermindert. Lees meer

Playstation 4 Koelpasta vervanging

Garantie en verzekering voor reparaties

GSM Dokter investeert alleen in kwaliteit en gebruikt originele Playsation onderdelen. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Voor alle reparaties aan uw Playsation geldt dat u bij ons 12 maanden garantie krijgt. Vergeet ook niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In veel gevallen bent u verzekerd voor schade aan uw electronica. Mocht u voor uw verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard aan u aan.

Wij voeren al bijna 15 jaar reparaties uit aan Gameconsoles. Als u problemen heeft met uw Playstation, Xbox of Nintendo? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

Bel ons vandaag nog op 010 260 00 28 voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een Playstation reparatie in Rotterdam.

Selecteer een reparatie

500GB Harde Schijf 500GB Harde schijf €109

Start niet goed door, blijft hangen of werkt heel traag. Uitbreiden van geheugen mogelijk

1TB Harde Schijf 1TB Harde Schijf €139

Start niet goed door, blijft hangen of werkt heel traag. Uitbreiden van geheugen mogelijk

HDMI Ingang HDMI Poort Ingang €79

Geeft geen beeld of pinnetjes zijn kapot aan de binnenkant. Ook bekend als “White light of dead”

CD Driver reparatie Rotterdam CD Driver €99

Leest geen CD’s

Voeding reparatie in Rotterdam Voeding €119

Gaat helemaal niet aan, meestal gevolg van stroomstoring.

Oplaadconnector dock unit €29

Laadt helemaal niet op of werkt onstabiel. Kabel sluit ook niet helemaal goed aan

Diagnose (vervalt bij reparatie) €29

Kosten vervallen bij een reparatie na een diagnose. Reparatie kosten worden altijd van te voren gecommuniceerd

Software herstel €35

Software zit vast in een Bootloop, toestel start niet goed door

Chemisch reinigen €79

Toestel heeft waterschade opgelopen. Voorkom kortsluiting, zet toestel uit en kom zsm langs

Fan Fan €79

Fan draait niet, raakt overhit en valt uit of blaast te hard

Klacht staat niet vermeld €0

Staat de klacht niet tussen de reparaties? Geen probleem, kom langs wij helpen u verder.