Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • GEEN data verlies
  • 12 maanden garantie
  • Gecertificeerde monteurs
  • 7 dagen open
  • Met of zonder afspraak
  • Webshop voor accessoires
  • Meer dan 15 jaar ervaring

iPad reparatie in Rotterdam Centrum

Heeft u iPad reparaties nodig? Is het scherm van uw iPad kapot? Zit er een barst in en wilt u het iPad scherm vervangen? Of is er een ander probleem met uw iPad of iPad 2 en bent u op zoek naar een deskundige die u kan helpen? GSM Dokter in Rotterdam Centrum is gespecialiseerd in het repareren van iPhones en iPads. Terwijl u wacht repareren wij uw iPad op professionele wijze met originele onderdelen. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch? Lees meer

Meest voorkomende reparaties

De meeste klanten komen bij ons voor het laten vervangen van iPad glas of laten een heel iPad scherm vervangen. Na een val kan een iPad mini scherm of dat van een ander model helaas beschadigd zijn geraakt. U bent niet de enige die een iPad reparaties nodig heeft. Wist u dat de reparatie van het iPad scherm de meest voorkomende reparatie is?

Op nummer twee staat het vervangen van de aan/uit-knop of de volumeknop. Als deze knoppen niet meer werken, levert dat vaak veel ongemak op. Het vervangen hiervan is door een iPad expert echter snel gedaan, waarna u weer direct met uw iPad aan de slag kunt. Ook het vervangen van het oplaadpunt of de iPad accu vervangen komt regelmatig voor.

Welke typen iPads kunnen we repareren?

Smartphones en tablets repareren is onze specialiteit. Omdat een iPad een tablet is, kunnen wij de reparatie hiervan probleemloos voor u uitvoeren. Heeft u een ouder model of juist een splinternieuwe iPad? Dat is geen probleem. Elk type iPad kan bij ons gerepareerd worden, waaronder:

Op nummer twee staat het vervangen van de aan/uit-knop of de volumeknop. Als deze knoppen niet meer werken, levert dat vaak veel ongemak op. Het vervangen hiervan is door een monteur echter snel gedaan, waarna u weer direct met uw iPad aan de slag kunt. Ook het vervangen van het oplaadpunt of de iPad accu vervangen komt regelmatig voor.

Wat kunt u van ons verwachten?

Alle iPad reparaties worden bij GSM Dokter uitgevoerd door ervaren monteurs op onze locatie in Rotterdam Centrum. Wilt u het iPad scherm vervangen of iPad glas vervangen? Alle reparaties worden gedaan terwijl u wacht! Uw iPad neemt u daarna direct weer gerepareerd mee. Om bijvoorbeeld het scherm te laten vervangen of nieuw glas in de iPad te laten plaatsen, maakt u eenvoudig online een afspraak. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?

Kies zelf de gewenste dag en het tijdstip en kom op uw gekozen datum naar ons toe. Binnen een korte tijd krijgt u uw iPad dan weer gerepareerd terug! Na reparatie heeft u drie maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte onderdelen. Heeft u een iPad 1, 2, 3, 4, of iPad Pro, Mini of Air scherm reparatie nodig? Vul dan het afspraakformulier in en kies de datum en tijd waarop u langs wilt komen in Rotterdam. We helpen u dan direct!