Waarom GSM Dokter?
  • Originele onderdelen
  • Erkende Apple Reparateur
  • Gecertificeerde monteurs
  • Met of zonder afspraak
  • GEEN data verlies
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Beste prijs garantie
  • 12 maanden garantie
  • 7 dagen open

Een iPad die kapot gaat, is vervelend en onhandig, voor veel mensen is het een essentiële tool die ze dagelijks veelvuldig gebruiken. Of u uw iPad nu gebruikt voor werk, school, of gewoon om op te Netflixen, een iPad is een waardevol hulpmiddel waar u elke dag op wilt kunnen vertrouwen. Als uw iPad reparatie nodig heeft, vertrouw dan op de GSM Dokter voor een vakkundige reparatie door ervaren reparateurs en een goede service. Lees meer

iPad reparatie Rotterdam of opsturen

In onze winkel in hartje Rotterdam voeren wij dagelijks allerlei reparaties uit aan iPads en andere (Apple) devices. Wij voeren uw reparatie eenvoudig uit terwijl u wacht, met onze monteurs meekijkt of even ontspant met een kop koffie of thee. Maak voor u langskomt een afspraak op een tijdstip dat het u het beste schikt, of kom gewoon eens binnenlopen. Ook kunt u via WhatsApp contact opnemen om vragen te stellen of wanneer u het idee hebt dat er iets aan de iPad kapot is. Wij kunnen u meestal globaal wel vertellen wat er met de iPad aan de hand is en waar u op moet rekenen qua kosten en reparatie.

Woont u buiten de stad of heeft u het te druk om langs te komen, dan kunt u gebruik maken van de opstuur service. U kunt de iPad naar ons opsturen, waarna we met u overleggen wat er mee moet gebeuren. Vervolgens geeft u akkoord en gaan onze reparateurs ermee aan de slag. Vaak heeft u de gerepareerde iPad binnen enkele dagen alweer terug. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk.

iPad reparatie bij GSM dokter

Breng uw kapotte iPad naar de GSM Dokter zodat u er zeker van kunt zijn deze zo snel mogelijk weer te kunnen gebruiken. Wij zijn een gecertificeerde Apple reparatiebedrijf die vrijwel elk probleem met iPads (en andere Apple reparaties, dus ook met een kapotte iPhone kunt u ons inschakelen) kunnen oplossen. Gebruik maken van de diensten van een gecertificeerd bedrijf zoals GSM Dokter geeft u daarnaast de zekerheid dat de iPad wordt gerepareerd met originele onderdelen (niet originele onderdelen komen er bij ons niet in) en volgens de richtlijnen en de door Apple gestelde kwaliteitseisen. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u aanspraak kunt blijven maken op de Apple garantie. Daarnaast mag u er, dankzij de 15 jaar lange ervaring van onze reparateurs, natuurlijk op vertrouwen dat als wij uw iPad repareren dit goed en vakkundig gebeurt en dat na herstel, uw iPad gewoon weer zo goed als nieuw is. Alsof u hem voor het eerst gebruikt. Dus is uw iPad defect? Niet twijfelen en GSM Dokter bellen (of appen).

iPad scherm reparatie

Zoals van veel devices is het scherm van de iPad één van de kwetsbaarste plekken die veel te verduren krijgt. Ook al zijn Apple devices erg degelijk en betrouwbaar, schade is helaas nooit te vermijden. Bovendien gebruikt u de iPad overal, in bed, op de bank, onderweg of buiten. Dus een beschadiging zoals een gebarsten scherm of waterschade zijn dan ook veel voorkomende problemen die wij vaak voorbij zien komen. Gelukkig is er wat betreft reparatie van een scherm veel mogelijk. Onze experts kunnen bijna alle beschadigingen herstellen en na een reparatie door de GSM Dokter is iedere iPad weer als nieuw.

iPad scherm vervangen

Wanneer een scherm dermate beschadigd is dat deze niet meer hersteld kan worden is vervanging nodig. Dat kan op 2 manieren. Het glas kan vervangen worden of het gehele touchscreen is aan vervanging toe. In beide gevallen staat GSM Dokter garant voor een snelle reparatie met originele onderdelen.

iPad scherm vervangen kosten

Afhankelijk van het type iPad waar het om gaat en of het hele scherm vervangen moet worden of alleen de glasplaat, hangen hier natuurlijk verschillende kostenplaatjes aan. Bij het aanmelden van een reparatie krijgt u meteen inzicht in de kosten voor het vervangen van uw iPad. Wij voeren zowel reparaties uit aan de vroegere generaties iPads als aan de nieuwste modellen en hebben in de meeste gevallen de benodigde schermen op voorraad. Voor het direct laten vervangen van het glas of het scherm van uw iPad of voor vragen over de reparatie of kosten kun je gerust contact met ons opnemen, dat kan via het afsprakenformulier, kom langs in de winkel of contact ons via Whatsapp en we proberen u zo snel mogelijk te helpen.

iPad reparatie in Rotterdam Centrum

Heeft uw iPad reparatie nodig? Is het scherm van uw iPad kapot? Zit er een barst in en wilt u het iPad scherm vervangen? Of is er een ander probleem met uw iPad of iPad 2 en bent u op zoek naar een deskundige die u kan helpen? GSM Dokter in Rotterdam Centrum is gespecialiseerd in het repareren van iPhones en iPads. Terwijl u wacht repareren wij uw iPad op professionele wijze met originele onderdelen. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?

Meest voorkomende reparaties

De meeste klanten komen bij ons voor het laten vervangen van iPad glas of laten een heel iPad scherm vervangen. Na een val kan een iPad mini scherm of dat van een ander model helaas beschadigd zijn geraakt. U bent niet de enige die een iPad reparaties nodig heeft. Wist u dat de reparatie van het iPad scherm de meest voorkomende reparatie is?

Op nummer twee staat het vervangen van de aan/uit-knop of de volumeknop. Als deze knoppen niet meer werken, levert dat vaak veel ongemak op. Het vervangen hiervan is door een iPad expert echter snel gedaan, waarna u weer direct met uw iPad aan de slag kunt. Ook het vervangen van het oplaadpunt of de iPad accu vervangen komt regelmatig voor.

Welke typen iPads kunnen we repareren?

Smartphones en tablets repareren is onze specialiteit. Omdat een iPad een tablet is, kunnen wij de reparatie hiervan probleemloos voor u uitvoeren. Heeft u een ouder model of juist een splinternieuwe iPad? Dat is geen probleem. Elk type iPad kan bij ons gerepareerd worden, waaronder:

Op nummer twee staat het vervangen van de aan/uit-knop of de volumeknop. Als deze knoppen niet meer werken, levert dat vaak veel ongemak op. Het vervangen hiervan is door een monteur echter snel gedaan, waarna u weer direct met uw iPad aan de slag kunt. Ook het vervangen van het oplaadpunt of de iPad accu vervangen komt regelmatig voor.

Wat kunt u van ons verwachten?

Alle iPad reparaties worden bij GSM Dokter uitgevoerd door ervaren monteurs op onze locatie in Rotterdam Centrum. Wilt u het iPad scherm vervangen of iPad glas vervangen? Alle reparaties worden gedaan terwijl u wacht! Uw iPad neemt u daarna direct weer gerepareerd mee. Om bijvoorbeeld het scherm te laten vervangen of nieuw glas in de iPad te laten plaatsen, maakt u eenvoudig online een afspraak. Ook helpen wij u zonder afspraak! Eigenlijk heel normaal, toch?

Kies zelf de gewenste dag en het tijdstip en kom op uw gekozen datum naar ons toe. Binnen een korte tijd krijgt u uw iPad dan weer gerepareerd terug! Na reparatie heeft u drie maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte onderdelen. Heeft u een iPad 1, 2, 3, 4, of iPad Pro, Mini of Air scherm reparatie nodig? Vul dan het afspraakformulier in en kies de datum en tijd waarop u langs wilt komen in Rotterdam. We helpen u dan direct!